Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz nederlanden #1200 üzenetére
Minőségi darabnak tűnik amit linkeltél. Én csak a megoldásban próbáltam segiteni, hogy milyen kábel kell Neked. A Te linked ugyanaz a tyúkbél, csak drágább anyagokból.
Ha rossz a hang minősége, még mindig lehet más gond is. Esetleg a bemenetek között variálj,melyiket használod. Nekem ha jól emlékszem az aux bemenet a tökéletes. Nem tudom a Te erősítődön van ilyen? (enyém technics, nekem van) Lehet az a kis kábeldarab selejt, egy nagy szatyor tyúkbelet dobtam ki pár napja én is, volt közöttük minőségi, de mégis hibás...
Nekem is (hasonlóan) így van megoldva az otthoni erősítés, de annyi az eltérés, hogy a telefon zsinórral (jack) van az erősítőhöz csatlakoztatva, és a telefont vezérlem bluetoothon keresztül, az órámról. A minőség így sokkal komolyabb...
-
nagyúr
válasz Fejlesztő13 #1207 üzenetére
Igen, megrendeltem tegnap, igaz 500Ft-al dragabb volt, de tulelem.
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Próbálom megfogalmazni az igényeimet, nem tudom járt-e más hasonló szituban... Leírom, aztán ha nem jó helyen járok, esetleg irányítsatok el (vagy küldjetek melegebb éghajlatra ).
Szóval. Valami kis 1 darabból álló mindenes kellene nekem, ami azért szépen is szól, strapabíró is. Nagyon fontos a Rádió, Bluetooth, USB, s nem volna rossz távirányító sem. Egy kis hétvégi házba kellene, ahová kivisszük, nap végén lehet, hogy hazavisszük, szóval mikrohifit nem akarok, mert az több hangszórós, meg madzagos, stb. Az akksi funkció annyira nem fontos, mert valószínűleg minden helyzetben megoldott, hogy legyen áramellátás. Gyakorlatilag vehetnék hangszórót is, csak nincs kedvem más eszközről meghajtani, ezért kellene bele a rádió, USB, stb.
Amit néztem: SAL PAB 20A ez gyakorlatilag tökéletes volna, csak.. Állítólag az akksival vannak bajok és a magas Piezo sugárzója nem egy nagy élmény. Valamint körülbelül 30 Ezer Ft lenne a keret rá, ez pedig igencsak túllépi. Van ennek egy kistestvére, a BT 1650 viszont ez meg attól tartok kevéske. Láttam még Gogen BPS 626-ost, de ránézésre ez sem volt túl jó minőségű anyagokból összerakva :S
Picikét tanácstalan vagyok, ha van valami jó tippetek, akkor jelezzetek. Egy rádiós-ébresztőóra szarul szól és általában nincs rajta BT, USB, szóval azok sem jönnek szóba. A JBL termékek nagyon szuperek, de nincs rádió, meg távirányító és 30-ért nem sok mindent kapnék. A 2 darab SAL tetszene, főleg a nagyobbik, de az már picit sok - nehéz, drága, feleslegesen akksis. És ugye problémásnak mondják. Valami a kettő között kellene. Néztem egy SONY-t, hatalmasat szól, tud is mindent, világít is, NFC chip is van benne, pazar, gyorsan csatlakozik, meg CD-lejátszója is van. De SOK! Nem annyira fontos a hangerő, tehát nem discot akarok tartani, hanem, hogy azért lehessen hallani a kert végében is a muzsikát, de ne zavarjam a szomszédokat. Ha félig feltekerem, ne torzítson, üvöltetni nem akarom.
Bocsi, ha hosszú és problémás voltam.Üdv nektek!
[ Szerkesztve ]
-
Imike_80
aktív tag
-
Krill77
őstag
válasz Dolphine #1211 üzenetére
Jol beszoptad az árengedményt. Kamu. A flip 3 boltban 27e ingyen kiszallitassal. Csak náluk 39e.
A jam meg szintén. 20e az ára de volt az 16 is. Csak náluk 25. A gond az, h millió klonja van, olcsóbban. Pl psyc monic, vtin royaler stb... Kintrol olcsobbak mint a black friday parasztvakitas. -
-
OtrodonTIME
csendes tag
Sziasztok!
Karira szeretném meglepni magam egy hordozható hangszóróval.
100k-nál nem mennék feljebb, és ezért az árért elvárnám hogy azért odabasszon
Értem így, hogy persze jó hangzása legyen, az összteljesítménye egy 40W körül legyen (ez elmehet persze feljebb is, alá nem igazán szeretnék menni), és persze elférjen egy hátizsákban.
Eddigi kiszemeltem egy JBL Xtreme.Bármilyen lehetőséget nagyon szívesen meghallgatok és persze, minden választ előre köszönök.
[ Szerkesztve ]
Első kerék műhely, hátsó kerék roncstelep...
-
-szabi-
őstag
válasz OtrodonTIME #1221 üzenetére
Hi
Fentebb volt róla szó: Aiwa Exos-9
Ha nem idegenkedsz a rendeléstől: Aiwa Exos-9 Portable Bluetooth Speaker
Mert odabasz: Aiwa EXOS-9 - previewüdv
-
OtrodonTIME
csendes tag
válasz -szabi- #1222 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, ez valóban kegyetlen
De én inkább egy olyat keresnék amit egy hátizsákban tudnék vinni, nem pedig egy bőröndben
Persze tudom hogy ez a teljesítmény rovására megy, de inkább legyen 40-50W-os és lehessen vinni kicsit egyszerűbben.[ Szerkesztve ]
Első kerék műhely, hátsó kerék roncstelep...
-
Krill77
őstag
válasz OtrodonTIME #1223 üzenetére
Mar az xtremhez is tap van es csak husz wattos. Ami 40 wattot tud az mar nem kistatyós. Harman onyx vagy go+play talan. Esetleg Minirig 2.1.
-
Krill77
őstag
válasz OtrodonTIME #1225 üzenetére
Igazad van, elirtam. 2x 20 watt. De mar nem táskába való. Ez lesz maga a taska.
-
bozig
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a JBL Xtreme-mel? Az olvastam tesztekben, hogy kellemes a hangzása, és igen jó a teljesítménye. Ami engem jobban érdekelne, hogy tényleg megbízható-e a BT kapcsolat pl egy iPhone 5S-sel, valamint, hogy ténylegesen mennyire vízálló?A válaszokat előre is köszönöm, illetve az esetleges egyéb típusra vonatkozó javaslatokat is szívesen fogadom
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
Krill77
őstag
Miből gondolod, h gond volna a Bluetoothal? Kizart dolognak tartom, h egy iphonnal gond volna. Ha egy 3e ftos noname 10m ig tökéletes, ennek is mennie kell. A vizállóságrol azt olvastam, h vizalatt is megy. De azert nem erőltetném. Esoben strandon tuti jo. Ha van meg egy kis penzed akkir Vifa Helsinki t ajanlok. Jobban szol az xtremnél.
-
-
Krill77
őstag
http://index.hu/gazdasag/2016/11/16/mar_magyarorszagra_is_ingyen_szallit_az_amazon/
-
bozig
tag
válasz Krill77 #1230 üzenetére
Köszi a választ.
Igen, eléggé drága, de nekem sikerült értelmesebb áron hozzájutnom. Bringázáskor használom, a hátizsákom két oldalsó kulcstartó hálós zsebébe rakok egyet-egyet, és így egész kellemes.Összességében nekem így is jobban tetszik az Xtreme, de köszi a javaslatot
[ Szerkesztve ]
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Ez a Harman Kardon Esquire mini milyen cuccos?
Megér ez 20K -t?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Prinz Eugen
tag
Elvileg Oittm Realsound, átnevezve?
[link]
Ha igen, akkor jó vétel, nem?[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Sziasztok!
A Flip2 -m úgy tűnik már soha nem fog rendesen működni, de nagyon szeretnék már végre valamit helyette mert nagyon sokszor van, hogy rettenetesen hiányzik.
Most, hogy a csapból is a BF folyik körül néztem milyen egyéb testvérei vannak az enyémnek, amik elvileg komolyabbak és ugyan ha szűkösen is, de még kifizethetőek valahogyan.
Aki már hallotta őket, legyen szíves segíteni választani.
Melyik éri meg a legjobban ár / "teljesítmény" arány szempontjából. (Az ár tényező az egyértelmű, viszont mivel nem hallottam őket, a "teljesítmény" tényező sötét folt számomra. Természetesen a "teljesítmény" alatt a hangminőség, hangerő, üzemidő által meghatározott "valamit" értem, nem a marketingesek által publikált számokat.)
Tehát azt keresem, amelyik az adott összeget a legjobban megéri, ami gondolom nem feltétlenül biztos, hogy a legolcsóbb vagy a legdrágább lesz majd.
Ezeket találtam most akcióban:
HK Esquire mini - 20k
JBL Flip3 - 26k
JBL Charge2+ - 32k
JBL Charge3 - 40kSajnos nincs ismerősöm a Harman csoportnál, így csak ezeken a magasabb árakon tudok választani.
Ti, mint hozzáértő sokat hallott emberek melyiket ajánlanátok / választanátok?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Krill77 #1238 üzenetére
Köszi! Szerintem ez nem egy bestbuy kategória. De legalább vicces.
Egyébként tegnap este már okafogyottá vált a kérdésem, mert minden elfogyott mindenhol, csak a Charge2+ -ból maradt még. (Csak este már nem akartam idegesíteni magamat, ezért inkább nem írtam le ide.)
Majd 1 hét múlva - ha akkor még lesz a Charge2+ -ból - lesz újra választási lehetőség, mert akkor lesz újra akcióban a Flip3 ugyanennyiért.
(Furcsa, hogy máskor hogy bír pörögni a topic, tegnap meg senki nem tudott tanáccsal ellátni, amikor nagy szükségem lett volna rá. Na mind1, majd a jövő héten, addig talán kiderül, hogy a Flip3 vagy a Charge2+ a jobb vétel ezeken az árakon.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Krill77
őstag
Mind jo. De talan a flip 3 az ujabb mint a charge 2 es ezt érdemesebb venni az akku miatt. Tul sok tanácsot nem lehet ezekről adni. Nem is egy kategória de mind teljesen rendben van. Ertsd :mindel jol fogsz zenélgetni.
Még annyit, h nekem a charge 3 nagy kedvenc. Tényleg jol szol, meg boven hordozhato (ellenben az xtremmel) , vizálló es jo akku van benne. De azt is tudom, h egy flip 3 is kivalo es boven elégséges. Tehat az dönt mennyit szansz ra.[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
válasz Prinz Eugen #1236 üzenetére
Csakúgy mint a Zinsoko BS-1024. Csak tudnám ki találja ki ezeket a neveket.
-
glaci
őstag
válasz Krill77 #1243 üzenetére
Szia!
Köszi a hasznos válaszokat!
Tehát akkor összegezve:
A Te kedvenced a Charge3, de szerinted túl drága, még 40 -ért is. Ár / érték arányban pedig ugyanott van a Flip3 mint a Charge3, mert az is nagyon jól szól, csak olcsóbb, tehát az is jó vétel. (A Charge2+ pedig ha jól értem túl régi típus és nem lenne már jó az akksija.)
Ill. az utolsó írásod szerint most ez a Sony is nagyon jó vételnek számít, mert majdnem olyan jól szól, mint a Charge3, viszont jóval olcsóbb nála.Próbálom jól levonni a következtetéseket.
Így elsőre úgy tűnik, mintha a Sonyt ajánlanád most a legjobban, a másik 2 (3) ellenében.Jól értettem?
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Krill77 #1246 üzenetére
Bocsi, lehet, hogy nagyon fáradt vagyok már és azért fogalmazok ill. értelmezek rosszul.
Szóval a pénz alapvetően nem vet fel, de "rosszat" sem szeretnék. (Inkább koplalok a jobbra.)
Úgyhogy azt keresem, ami az adottak közül a legjobb ár / érték aránnyal bír, hogy később se bánjam meg, hogy azt választottam, amit.Egyébként nincs már Charge3 40 -ért, így az már ugrott, ha jó, ha nem jó, már mindegy.
Így most akkor van a Charge2+ 32 -ért, lesz majd pénteken a Flip3 26 -ért és egyelőre van még az Általad ajánlott Sony 34 -ért. (Meg esetleg a Jam Heavy Metal, azt hiszem az 18 vagy 16 lesz majd pénteken, bár arról jót is és rosszabbat is olvastam már, így nem tudom mit gondoljak róla.)
Az, hogy boltból legyen és a garancia az jól láttad tényleg nagyon fontos, mert nem szeretnék még egyszer pórul járni.
(Így is nagyon sokban van már ez a hangszóró dolog nekem, hiszen elköltöttem már 12k -t és mégsincs működő hangszóróm.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Krill77
őstag
Ha neten rendelsz visszaviheted ha nem jon be. Ha pesti vagy siman visszaviszed a boltba, ingyen. No posta.
A flip 3 es a Charge3 es a Sony is jo nagyon. Természetesen utobbi ketto nagyobb teljesítményű. Nézz videókat a YouTube on. A flip 2 det meg javittatsd meg es add el. Igy csokkentve a bukót.
-
glaci
őstag
válasz Krill77 #1248 üzenetére
Vidék (ország határ, a főváros 200 km), így mindenképpen netes rendelés lesz.
A Flip2 meg már vagy 2 hónapja az eladónál van javításon, de azt mondja nem tudnak rájönni mi a baja és így megjavítani sem tudják.
Ma nem érek rá, de holnap akkor hallgatok videókat és próbálok dönteni, hogy melyik legyen, ha mindhárom egyformán jó.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Krill77
őstag
Gondolkodj ugy, h ha 1 ev mulv el akarod adni, legyen még új tipus. A charge 3 mat hol láttad 40ert? Egyébként ár érték aranxban a sony taan a legjobb, meg megmondom őszintén a tul sok mely sem mindig jo. Nekem a fülesre is magas kiemeles van adva, persze legyen basszus. És persze azért az árért tényleg jo es hangos. Az akkuja kiváló, 24 ora de maxon is 10! Ez jobb mint a chargenak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest