Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyman
aktív tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Igazából az érdekelne, hogy filmnézéshez szokta-e valaki használni laptop mellé. Jelenleg egy JBL Charge 3-at használok többek között erre is,de kímélni akarom az akksiját, ezért kellene valami amiben nincs. Ami még szóba jöhet márkán belül az a Soundstick Wireless, de ott már sok a kábel, és helyem sincs nagyon, ráadásul elég régi modell, régi Bluetooth szabvánnyal.
-
Heyman
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg nincs otthon Harman Kardon Aura/Aura Studio hangszórója? Lenne pár kérdésem
-
Heyman
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem Charge3 van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Max hangerőn se torzít, az akksi ideje brutál, ahhoz képest, hogy mekkora egész jó basszusa van, na és persze lehet vele tölteni a telót is. Filmeket is ezzel szoktam nézni a laptop hangszórója helyett, számomra nagyon jó vétel volt.
-
Heyman
aktív tag
Hali, tervezem egy JBL Charge 3 beszerzését, esetleg valakinek van valami tapasztalata, hogy milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest