Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok a Blitzwolf F3 mennyire jó cucc?
-
Prinz Eugen
tag
Elvileg Oittm Realsound, átnevezve?
[link]
Ha igen, akkor jó vétel, nem?[ Szerkesztve ]
-
Prinz Eugen
tag
válasz atomchicken #1263 üzenetére
Külföld, vagy itthon?
-
Prinz Eugen
tag
válasz atomchicken #1265 üzenetére
[Régebbi] ~ 5500
[Újabb] ~ 10000Nem tudom mennyire számít jó akciónak, annyira nem vagyok naprakész, de tudom hogy ezek jók
[ Szerkesztve ]
-
Prinz Eugen
tag
Nno, nekem is úton van már egy "mi"
Viszont ahogy bővülünk lassan tényleg íhatnánk egy összefoglalót -
Prinz Eugen
tag
válasz 7Heads Drago #1416 üzenetére
Ha a minit küldte, elsőre nem tűnt fel hogy sokkal kisebb és henger formájú?
De elég gáz azért ..@ithomas: Egyet tudok érteni, Oluv nagyon jól csinálja, a switcher meg hatalmas nagy segítség, ha valaha lesz összefoglaló muszáj berakni!
[ Szerkesztve ]
-
Prinz Eugen
tag
válasz 7Heads Drago #1420 üzenetére
Szóval a régebbit, nem a minit Azért küldd el a nénikéjébe
-
Prinz Eugen
tag
válasz Fejlesztő13 #1424 üzenetére
így van, az az oldal egy káosz, én onnan semmit nem vennék
@Krill77 : Itt a harmadik amire gondoltál
[ Szerkesztve ]
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, megkérkezett ma GB-ről rendelt Xiaomi, de picit más mint pl. MA-s tesztben nincs rajta sd slot (mondjuk a mi.com-on is van olyan kép amin nincs), és máshogy vannak a rajzocskák is na meg angolul beszélget, bár ez nem zavar, sőt Ilyen sok verziót gyártanak, vagy átvertek?
-
Prinz Eugen
tag
válasz pixelmester. #2001 üzenetére
-
Prinz Eugen
tag
Szevasztok, asszem' eléggé képben vagyok oluv által a jelenlegi kínálattal, viszont a pulse 2-t nem nagyon tudom elhelyezni, ti hova, mere. mennyiért pozícionálnátok? köszi
-
Prinz Eugen
tag
Enusic 001-ről van valami normális teszt skacok? Nem nagyon találok értékelhetőt (bár sanszos, hogy maga az eszköz se az ) . Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, egy ismerős venne 10-12k környékén bt hangszórót .. én most oluv féle switcherrel hallgatva nem igen tudok dönteni a tronsmart t6 , és a xiaomi mi közt .. van amelyik stílus egyikkel tetszik jobban, más meg a másikkal szerintetetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest