Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz ignorant #3396 üzenetére

"Felre ertettel, ertelemszeruen olyanra gondoltam ami meg nincs..."

Erre mondtam, hogy ez baromi általános dolog, Bitcointól függetlenül. Egy jókor véghezvitt jó ötlettel nagyot lehet kaszálni, de ha kizárólag a Bitcoin a cél, akkor akár már meglévő oldalak lekoppintása (természetesen némi felturbózás mellett, hogy jobb legyen, mint az eredeti) és a Bitcoin API implementálása is elegendő. Bár itt nemzetköziben érdemes gondolkodni.

"Senkisem szuletik fejlesztonek, orvosnak, stb stb."

De van, akinek van hozzá tehetsége és van, akinek nincs. Ezek olyan magas szintű szakmák, amiknél a kényszer-tényező minden oldalról káros. A társadalomra nézve is (mert olyanok írják a jövő programjait és olyanok gyógyítják az embereket, akik pénzért lettek azok, amik és az esetek többségében semmi affinitásuk vagy lelkesedésük nincs) és annak az embernek a lelkivilágára is, aki ilyesmibe kényszerült, mert csak a pénz hajtja és semleges a szakmájára, rosszabb esetben utálja is. Nem szívesen feküdnék én sem olyan orvos keze alá, aki azért lett az, mert a szülei rugdosták, hogy "Fiam/lányom, orvos leszel mert az bizony sikerszakma és jól lehet vele keresni."

Én tudom magamról, hogy nulla tehetségem van a programozáshoz.

Új hozzászólás Aktív témák