- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
ignorant #3396 üzenetére
"Felre ertettel, ertelemszeruen olyanra gondoltam ami meg nincs..."
Erre mondtam, hogy ez baromi általános dolog, Bitcointól függetlenül. Egy jókor véghezvitt jó ötlettel nagyot lehet kaszálni, de ha kizárólag a Bitcoin a cél, akkor akár már meglévő oldalak lekoppintása (természetesen némi felturbózás mellett, hogy jobb legyen, mint az eredeti) és a Bitcoin API implementálása is elegendő. Bár itt nemzetköziben érdemes gondolkodni.
"Senkisem szuletik fejlesztonek, orvosnak, stb stb."
De van, akinek van hozzá tehetsége és van, akinek nincs. Ezek olyan magas szintű szakmák, amiknél a kényszer-tényező minden oldalról káros. A társadalomra nézve is (mert olyanok írják a jövő programjait és olyanok gyógyítják az embereket, akik pénzért lettek azok, amik és az esetek többségében semmi affinitásuk vagy lelkesedésük nincs) és annak az embernek a lelkivilágára is, aki ilyesmibe kényszerült, mert csak a pénz hajtja és semleges a szakmájára, rosszabb esetben utálja is. Nem szívesen feküdnék én sem olyan orvos keze alá, aki azért lett az, mert a szülei rugdosták, hogy "Fiam/lányom, orvos leszel mert az bizony sikerszakma és jól lehet vele keresni."
Én tudom magamról, hogy nulla tehetségem van a programozáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gurulunk, WAZE?!
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest