Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz Brownie96 #15696 üzenetére
A melegedés mellett még esetleg a tápellátással, vagy annak csatlakoztatásával lehet gond, mert ha kevés, vagy esetleg ingadozik a tápegység áramerőssége, az is okozhat ilyen gondot. Igen, nyilván lehet, hogy ezért került eladásra, de ezt csak a srác és Isten tudja, mi egyik sem vagyunk.
Egyébként azt tudod, hogy 1 db ilyet még ingyen áram mellett sem nagyon éri meg üzemeltetni? (250$/év, ha nem változik a diff', tud működni probléma nélkül 1 évig stb., persze felmehet annyira a BTC ára, hogy pluszban gyere ki belőle, ehhez csak minimum 10x-eződnie kellene, akkor egy év alatt kb. pont 0-án vagy, az előbb írt feltételek mellett.)The only real valuable thing is intuition.
-
Brownie96
újonc
Tehát szét kéne kapni és megnézni mi lehet a probléma és hátha szemmel látható, vagy inkább garanciálisan küldjem vissza a Bitmainhez? A másik pedig, hogy én jelenleg a nanopoolon próbálkoztam, viszont 5 napja 146 Sia coint ír a balance-hoz és ez nem igazán változik azóta sem. Teljesítmény es a shareket szépen látom viazont Sia-t nem igazán akar mutatni.
-
Brownie96
újonc
Sziasztok!
Kezdő vagyok bányászat terén és a segítségeteket szeretném kérni a következő problémához.
Vettem egy viszont eladótól egy Antminer a3 as asic bányászgépet. Elhoztuk, összedugtam és szépen működött pár óráig, majd a középső lap hirtelen leállt és a 815Gh/s helyett most 550Gh/s-al termel. Néha elindul és felmegy 67Gh/s környékére majd megint leáll. Ezt csinálja már 1 hete és nem igazán akar elindulni a középső lap. Esetleg a pasztázással lehet gond és a túlmelegedés miatt kapcsol ki az a bizonyos lap?
Mellesleg a 60 chip-ből már csak 45-öt mutat. Esetleg valami jó tanács vagy tipp? A viszont eladó akitől vettem elvileg 3 napig használta a gépet miután megérkezett. Létezik hogy pont ezért került eladásra? Amikor elmentünk megnézni 1 órán át jól működött kb. Válaszokat előre is köszönöm! -
insomnia
tag
Volt mar, hogy jatszva szerezz 1btc-t?
https://www.gamestar.hu/hir/montecrypto-the-bitcoin-enigma-244132.html
-
xtro
aktív tag
TA = technical analysis
TA is the study of price patterns and trends in the financial markets so as to exploit those patterns. It was brought to the forefront with the advent of Dow Theory at the turn of century. Dow Theory subsequently laid the foundations for what was later to become modern TA. TA hinges on three core principles:
-Market action discounts everything
-Patterns exist
-History repeats itself
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni. A poloniexen van minimális Bitcoin befektetésem és mivel régebben készült a fiókom, akkor még nem volt szükség hitelesíteni magam. Tavaly év végén tette a poloniex közzé, hogy a régi "típusú" legacy fiókoknál meg kell csinálni 2018. első negyedévében a hitelesítéseket. Tegnap és ma szerettem volna ezt megtenni, szépen kitöltöttem a személyes adataimmal mindent majd szerettem volna a jogsimat megadni, de ezt csak webkamera segítségével lehet megtenni. Laptopon a legfrissebb win10 van fent, mozilla, chrome lefrissítve a legutolsó elérhetőre. Gmailben ha videohívást kezdeményezek akkor minden probléma mentessen megy. Poloniexben mire oda jutok, hogy kezdeményezze a laptopban lévő kamera elérését és ez által meg tudjam nekik adni a jogosítványomat, mindig elszáll hibaüzenettel a procedúra. Ki írja hogy ha van gépben webkamera akkor frissítsem a böngészőt a legfrissebbre, de ez ugye már megtörtént és gmailben ez működik is. A legszebb az egészben, hogy egy nap egyszer nem sikerült megcsinálnom, akkor 24 óráig nem próbálkozhatok vele újra.... Ez szerintem ritka nagy szemétség tőlük....
Valaki aki rendelkezik poloniex fiókkal az tudna segíteni ezen problémában? Nem szeretném se fiókomat se a rajta levő befektetésemet elveszíteni és az időből kifutni.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
xtro
aktív tag
Én és az itt lévő emberek 99%-a
-
normen82
tag
Szerintetek van rá lehetőség visszakeresni bármelyik tőzsdén,a felhasználók által generált tranzakciókat,akár több napra visszamenőleg?
Kíváncsi lennék,hogy mekkora mennyiségben kell eladni vagy venni kriptovalutát ahhoz,hogy az nyomást gyakoroljon a piacra.Gondolom a trading history-ból kiderülhet. -
syberia
veterán
https://howbad.info/
-
mepet
addikt
Azért erre a hétre is jut egy hackelős, csalós váltó vagy bróker: BitFunder.
-
Walter_White
senior tag
sikerült előcsalnom a walleteket, volt ahol a böngészési bővítményt kellett engedélyezni magán a kis eszközön.
Köszönöm
-
htc07
addikt
válasz Walter_White #15677 üzenetére
usb2 porton van? próbáltad másik kábellel? nekem úgy tűnik, a win nem ismeri fel.
-
törölt tag
válasz Walter_White #15677 üzenetére
A walletek Chrome alkalmazásként működnek, igen.
A hangjelzés valószínűleg az USB hardver eltávolítását jelentette, tehát valamiért lecsatlakozott a Ledger... Ezért is írta ki a wallet, hogy csatlakoztasd. Talán nem érintkezik rendesen valamelyik végén, vagy a kábellel van valami. Esetleg próbáld meg másik kábellel, ha van kéznél (nem feltétlenül kell gyári Ledgerhez való, bármilyen szabvány microUSB megteszi).[ Szerkesztve ]
-
Walter_White
senior tag
megvettem a Ledgert, és problémám adódott, Chrome böngészőbővítményekkel kell letölteni a walleteket ugye? hiába töltöm le a BTC walletet és megyek a Ledgeren belül a BTC.be, hangal jelez valamit a Win, és ennyi, kijön egy ablak hogy csatalkoztassam a Ledgert és üssem be a pin kódot most ez mi... hiába csatlakoztatom ugyan ugy irja a szöveget.
-
törölt tag
válasz Walter_White #15673 üzenetére
Nyugodtan lehet segwit, oda-vissza működik a küldés egyikről a másikra.
-
csaba951
veterán
Coinbase még csak most kísérletezik a segwit-es bevezetéssel. A legacy most kompatibilis mindennel amit használnál. Meg erre biztosan jönnek a hard fork-ok után járó coinok. A jövő viszont a segwit-é csak most még nem annyira támogatott.
-
htc07
addikt
nekem a segwittel sem volt eddig semmi gondom a ledgerrel.
-
Walter_White
senior tag
válasz Ferdzsoo #15672 üzenetére
Ledger Nano S-nél melyiket érdemes majd választani Legacy vagy Segwit? Coinbase\Binnance -ről tenném rá a BTC\ETH\ + kriptókat. Ha Segwitet hozok létre az kompatibilis lesz minden BTC\ETH címmel? vagy inkább egy Legacy és az mindennel müködik? (ha esetleg rossz topik szóljatok)
-
Ferdzsoo
addikt
BTC mempool 7:05 - 127 tranzi volt várakozóban.
Lassan kezdik megunni a spamolást...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Zsoxx
senior tag
-
Madwe
nagyúr
Vannak, így hirtelen az exodus-t ismerem de biztos van még sok (a statusnál láthatod mik mennek már vele )
[ Szerkesztve ]
-
-
mepet
addikt
válasz KilgoreTrout #15654 üzenetére
Amelyik váltót még nem törték fel, azt fel fogják törni. Vagy saját magukat törik fel, az eredmény ugyanaz...
Készítettem egy listát az eddig meghackelt váltókról:
Yapizon
Bitcurex
Bithumb
Bitfloor
MtGox
Poloniex
BTC-e
Bitfinex
Bitcoinoca
Bitstamp
Youbit
Coincheck
Bitgrail
Gatecoin
Cointrader
Shapeshift
Allcrypt
Kipcoin
Bter
796exchange
BitNZ
Cryptsy
Mintpal
BIPS
Vircurex
Bitmarket.eu
Bitcoin7 -
zichie
senior tag
válasz #25583896 #15655 üzenetére
"backup key-t nem fogadta el, support nem válaszolt"
A tapasztalat az, hogy a teljes QR kódot le kell menteni png-be, nem elég a backup key.
Én amikor beállítottam 2FA-t, akkor szimuláltam a "telefoncsere" esetet, mert tartok ettől a helyzettől, mint a tűztől. Az volt a teszt célja, hogy először az első eszközzel (androidos tablet) hozzam össze a 2FA-t a Binance-hoz, utána a második (androidos teló) eszközzel is úgy, hogy közben nem állítok át semmit a Binance-on, be sem jelentkezem. A teszt sikerült, mivel mindkét eszköz ugyan azokat a kódokat dobja, mindkettővel megy a 2FA. Így a telefon elvesztése, cseréje folyamat ki lett tesztelve, le lett dokumentálva, élesben sem lehet gond.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Teasüti #15653 üzenetére
Két eset a közelmúltból:
BitGrail hack
Coincheck hack
Továbbá a 2FA néha több kárt okoz mint hasznot, én konkrétan telefoncsere miatt hetekig nem tudtam belépni (backup key-t nem fogadta el, support nem válaszolt).[ Szerkesztve ]
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz Teasüti #15653 üzenetére
Feltörik a tőzsde walletja(i)t és ellopják a pénzt (Mt. Gox). A tőzsde tulajdonosa lelép a pénzzel (Bitgrail?). A hatóságok bezárják a tőzsdét és lefoglalják a coinokat (BTC-E) .
Épp elég ok ez. Persze te is ugyanúgy elhagyhatod a privát kulcsod, de az legalább rajtad múlik.
-
Teasüti
nagyúr
Decemben óta követem a topikot és még nem kaptam választ arra, miért is ellenjavalt a váltókon tartani a pénzem? Kétlépcsős azonosítás, mindenhol máshol bevált módszer. Azt hinném max belsős munka okozhat nekem kárt.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Valami probléma van a BTC- BCC-el? Sehonnan nem enged whitdrawolni se Coinbaseről, se Binnanceről...
-
muszurkefal
aktív tag
-
DarkChild
senior tag
Nocsak, mit nyilatkozott az Ethereum alkotója: a kriptovaluták még feltörekvő pénzügyi eszköznek minősülnek. Hipervolatilisek, bármelyik pillanatban hirtelen zuhanásnak indulhatnak, és „a nullához közelíthet az értékük".
-
törölt tag
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Ethereumot bányászok, hol a legbiztonságosabb tárolnom? Ploniex regisztrációm van, jelenleg ott van mind, de viszzaolvastam a fórumon és lázom nagyon nem ajánlott. Myetherwalleten is tároltam egy darabig de átutaltam polora, gondoltam biztonságosabb a fényképes megoldás miatt. Mit ajánlotok, hogy lenne érdemes fiókot nyitni? Vagy egy külső eszközre tegyem? Bányásszni hova érdemes?
Köszönöm előre is!
-
Melorin
addikt
Coinbase-ről hogy tudnám a BTC-met a paypalomra átvinni Euroban?
-
Okean
tag
válasz Nakivagyok #15525 üzenetére
Ha esetleg valakinek aktuális lenne: a Revolutról 11-kor indított utalásomat 15 óra körül már jóvá is írták a Krakenen.
-
charg
tag
-
-
Möhe
addikt
Juj de meglódult a szekér, lesz böjtje?
-
törölt tag
válasz Walter_White #15623 üzenetére
"Tehát ha megveszem és 1 hónap után tönkremenne, visszaküldöm, és amig nem kapom vissza addig hogy érem el a coinokat?"
Leginkább sehogy, ha nincs kéznél másik Ledger (éppen ezért van aki kettőt is vesz, ha fontos hogy bármikor hozzá tudjon nyúlni)."illetve akkor a seedel ha új nanot kapok, arra visszaállítom és kész is?"
Igen. -
törölt tag
válasz Walter_White #15621 üzenetére
Első beállításkor kapsz egy seed-et (24 szó), amit fel kell írni, ezzel vissza lehet állítani bármely másik hardveren a coinokhoz való hozzáférést. Ezen felül be kell állítani egy PIN-t, ami nélkül más nem tud vele mit kezdeni.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Jelenleg Coinbasen tárolom a pénzem. (viszonylag nem nagy összeg 950 euro) Nézegetem a Ledger Nano S-t , viszont mi van akkor ha "ráutalom" a kriptókat, és esetleg 1 hónap múlva hardveresen tönkremegy? - visszaküldöm gariba, aztán valaki elkezd vele garázdálkodni? vagy ki mit javasolna?
[ Szerkesztve ]
-
sugrath
csendes tag
Úgy tűnik a világvége ma elmarad.
Már csak az LTC/BTC árfolyamnak kellene egy új ATH.
-
moon73
csendes tag
https://index.hu/tech/2018/02/08/a_bitcointranzakciok_csaknem_fele_bunozeshez_kotheto/
Ez aggaszt csöppet a kriptovalutákkal, hogy veszel befektetésnek mondjuk kéz alól, aztán amikor eladod valamelyik váltónál, elutaltatod magadnak a pénzt és két hét múlva az efbíjáj rádrúgja az ajtót, mert te vagy lánc végén az egyetlen beazonosítható júzer, mivel csak neked nem volt rejtegetni valód azok közül akiken átment a kriptovaluta.
-
Reggie0
félisten
válasz davidvarga #15610 üzenetére
Persze, hogy nem, neked kell backupolni. De az en vilagomban a backup az olyan ami kulon el van rakva, es csak olvasani szabad. Szoval a backup walletet csak masolas utan kene hasznalni...
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz davidvarga #15607 üzenetére
rakd vissza a rescan elotti tarcat a backupodbol es exportald ki.
-
Reggie0
félisten
válasz davidvarga #15601 üzenetére
Nem fagy le, csak sokat dolgozik. Igazabol ilyenkor nehez mit tenni, mert a change addresseket nem nagyon latod, igy atimportalni a cimeket elegge macera. Ha nem hasznaltal change addresseket, akkor egyszeru, kimented a privkeyeket, uj walletet nyitsz es beimportalod.
Probald ki azt, hogy a debug console-ban dumpwallet "utvonal+fajlnev" paranccsal kimented a walleted es beimportalod a kulcsokat. Ha megvan a balanszod, akkor kb minden rendben van. De azert rakd el a regi walleted, hatha hianyzik belole valami es ujra elo kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
davidvarga
tag
Sziasztok. A wallet.dat fájlom rescan után 1.4gb lett, tapasztalt bárki ilyet vagy mi lehet ez? Előtte 1,4mb volt csak nem mutatta a tranzakciókat és az egyenleget a rescan ezen segít látom az egyenlegem és az utalások csak ugye lefagy a kliens, gondolom az őrült mérettől. Mit tudok ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.