Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- DPD tapasztalatok
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz FollowTheORI #24238 üzenetére
A volumet szoktak nezni a traderek, altalaban rally elott megno a volume.
-
mepet
addikt
válasz FollowTheORI #24236 üzenetére
De aki hodlingolni es adot kiegyenliteni akar egyszerre, az zarja a pozit es nyitja is ujbol, tehat csak a forgalmat noveli, ami vegso soron megint csak arfelhajto hatasu. Szerinted nem igy van?
-
mepet
addikt
Ti milyen javaslatokat tettetek vagy tennetek az NGM-nek a kriptoeszkozok piacarol szolo torveny tarsadalmi egyeztetese soran?
Szerintem a 8. § egy baromsag.
-
mepet
addikt
válasz bobalazs #24087 üzenetére
Vicc. A cryto nem ismer orszaghatarokat. Gyakorlatilag az az egyetlen vad, hogy szankcionalt orszagokban is mukodtek. En akkor vetnem meg oket, ha nem mukodtek volna Iranban, Sziriaban, Ukrajnaban csak azert, hogy az USA segget nyaljak... Az USA szerint azzal, hogy ezekben az orszagokban mukodtek, bunt kovettek el. Szerintem pedig hatalmas segitseget nyujtottak a szankcionalt orszagokban elo lakosok szamara azzal, hogy ott mukodtek... Ez az USA allaspont olyan, mint Szlovakiae, gyakorlatilag a kollektiv bunosseg elvet valljak. Mindezt 2023-ban, a woke korszak csucsan. Emberek megsertodnek, ha neven merik nevezni a borszinuket, vagy, hogy buzinak hivjak a buzikat, mig az nem zavar senkit, ha komplett orszagok teljes lakossagat belyegzik terroristanak Beszaras, mit kepzel magarol meg mindig a szabad vilag vezeto nagyhatalma...
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz fireman123 #23986 üzenetére
[link] En ugy tudom, hogy a kvantumszamitogepek nem jelentenek veszelyt a bitcoinra.
Ezen a ponton megjegyeznem, hogy a leggyakoribb modja a bitcoin elvesztesenek az, ha elveszted a kulcsodat…
-
mepet
addikt
Ha bankszamlara utalok 3 vagy tobb nap mulva egy DEX-rol, akkor abbol be kene fizetni mar a 13% szochot is a 15% szja felett?
-
-
mepet
addikt
válasz #33802016 #23913 üzenetére
En errol forditva velekedem. A bitcoin nem kepes inflalodni, igy tokeletes eszkoz az inflacio kivedesere. Persze igazad is lehetne abban, ha a dollar esett 10%-ot, akkor a 10% btc emelkedes az igazabol semmi, de pont ez bizonyitja, hogy bizony a hodlerek megusszak az inflaciot ugy ahogy van.
-
mepet
addikt
Ez így sem kerek, mert, ha spot felületen váltogatok, úgy, hogy több BTC-m legyen, az szerintem kereskedés. Veszek shitcoint spot felületen, feljebb megy és eladom. Tehát kereskedek. (Gondolom ebben egyet értünk, hogy ezt tradingnek hívják, nem hodlingnak.) Ezt pedig akármelyik váltón is csinálhatom.
-
mepet
addikt
Megfogalmazás kérdése. A te értelmezésed alapján a Binance váltó (magukat exchange-nek, tehát váltónak hívják) convert, classic és advanced módja az váltó, a margin mód pedig tőzsde...
Szerintem a margin tradet hívjuk margin tradenek, és akkor mindenki érti miről van szó! -
mepet
addikt
A világ legesleggazdagabb magyar származású embere elmondja egy interjúban, hogy már 3 éve van bitcoinja: 'I believe there is great compression coming,' IBKR's Peterffy says of paying for goods in crypto
-
mepet
addikt
Nagy nehezen találtam hiteles forrást, ahol röviden és értelmesen van leírva, hogy mi ez a crypto infrastructure bill: [link]
-
mepet
addikt
Van ország, ahol a bitcoin a hivatalos pénznem. Van, ahol fizetheted az adódat bitcoinnal. Van, ahol fizetheted a számláid bitcoinnal. Bármelyik bankban vásárolhatsz bitcoin derivatívát. Egy csomó webshopban fizethetsz bitcoinnal. Minden tele van bitcoin automatákkal. Nagyvállalatok bitcoint vásárolnak (tesla). Nagyvállalatok elfogadnak bitcoint (microsoft). Korábbi meggyőződéses nocoiner pénzügyi guruk bitcoint vásárolnak. Nagy hedge fundok nem titkoltan bitcoint vásárolnak. Nyugdíjbiztosítók szeretnének bitcoint vásárolni. A törvényhozók és a jegybankok világszerte foglalkoznak a bitcoinnal.
Ennyien még sosem ismerték a bitcoint, mint most. Ennyien még sosem birtokoltak bitcoint, mint most (nő a walletek száma). Ennyien még sosem akartak bitcoint birtokolni, mint most.
Én ezeket a tényeket figyelembe venném, mikor döntést hozok arról, hogy vásároljak-e.
-
mepet
addikt
válasz BeLucZ #21043 üzenetére
Talán itt olvastam a betiltással kapcsolatosan a legtalálóbb kifejezést: "szokásos kínai FUD". Fele sem igaz, a google kb végtelen+1 találatot hoz, arra, hogy "china bans crypto". Minden évben párszor eljátsszák ezeket, egyre hígul a bitcoiner közösség, így egyre fogékonyabb az efféle kamukra.
Amit pedig korlátozásnak nevezel, azt más szabályozásnak. Pl. az "új magyar kriptoadóról" kétféle hírt lehetne írni:
1.
"Egy kis kelet-európai ország a kriptopénzek szabályozásával biztosította, hogy a coinerek legálisan, a korábbiaknál jóval kedvezőbb feltételek mellett adózhassanak a kriptójukból, ráadásul csak a crypto fiat pénzre váltásakor. Hodlingkor nem kell adózni. A magyar adóhatóság gyakorlatilag legalizálta a kriptopénzeket. A coiner közösség üdvözölte a szabályozás ezen formáját."2.
"Egy közép-európai nagyhatalom betiltotta a kriptopénzek szabad értékesítését, büntetőadót vetettek ki a coinerekre. Nyilván tudták, hogy eddig sem adózott senki a kriptójából, de ezzel a húzással gyakorlatilag illegálissá tették a kriptopénzek kereskedelmét, ha egy magánszemély eladja a kriptopénzét, akkor adókötelessé válik, amit ha nem fizet be, akkor máris bűnöző. A nocoinerek ünneplik, hogy végre jól megszívatták a szemét coinereket, főleg a környezetromboló bitcoinbányászokat."Melyik verzió tetszett jobban?
-
mepet
addikt
Előbb utóbb mindent feltörnek, vagy eltűnik. Too big to fail? Kriptónál nem igazán! Lásd mtgox...
Én úgy számoltam, hogy túl nagy a kockázat. Pl ha 5 különböző helyen stake-elnék, és ebből csak egy eltűnne, akkor a másik 4-nek 2 és fél év kéne, hogy visszahozza a veszteséget 10%-os éves kamat mellett.
Amint megszalad a bitcoin ára a régóta várt 1 millió USD irányába, tele lesz minden exit scamekkel, tömegével fognak eltűnni a kriptós cégek. Ha vehetnék egy szigetországot mindenestül, lehet én is lelépnék mások pénzével, az ember ilyen gyarló, csak a többség tagadja.
Nem csak a váltók tűnnek el folyton, de staking szolgáltatókat is feltörnek, pl: inlock.
-
mepet
addikt
válasz tisztelturam #20778 üzenetére
Eltűnt végre az internetről ez a scam honlap is, amit megosztottál velünk, hátha mi is befizetjük a tanulópénzt...
Vigyázzatok, a yuan pay group honlapja még üzemel, ha befizetsz, elveszíted a pénzed!
Egész szofisztikált átverés, ami újdonság volt számomra az az, hogy profik voltak a keresőoptimalizálásban, sikerült egy kamu cikket felhozni a google 1. találatára, csak a 2. találat és az utána jövők írták le egyértelműen, hogy 100% átverés, ha befizetsz, már el is veszítetted a pénzed. Mondjuk aki nem tudja megkülönböztetni a trustpedia.io-t (kamu honlap) a trustpilot.com-tól, az eleve ne akarjon a neten vásárolni semmit... Richard Brenson és Peter Thiel nevével reklámozták az átverést, ez már önmagában is gyanús. Csináltak egy kamu forbes cikket is, amit jól be is reklámoztak, itt látható videó róla anélkül, hogy meg kéne nyisd a scam weboldalt: [link]
Hivatalos forrás: az új-zélandi pénzügyi felügyelet figyelmeztetéseA bitcoin topicba linkelni on-topicban egy ilyen egyértelmű átverést úgy körítve, mint bennfentes befektetési tanács, ez már nem semmi tisztelturam!
-
mepet
addikt
válasz Heroes fan #20026 üzenetére
Basszus belenéztem a videóba, ezután szeretnék ítélkezni... Ez nem csak 100% átverés, hanem olyan gagyi MLM baromság, hogy nem is próbálkoznak valódi technikai dolgok bemutatásával, hanem megmutatja az MLM mentor, hogy "úgy tudod egyre jobban megvalósítani céljaidat, álmaidat, köszönöm a figyelmet" (a videó utolsó mondatát idéztem).
-
mepet
addikt
válasz Heroes fan #20013 üzenetére
Ja már van váltópont, akkor én kiszedném azt az 57 bitcoint (ez most épp 1 milliárd forint) az ismerősöd helyében. Kíváncsi leszek sikerül-e neki!
Nem tűnt fel, hogy mennyire átlátszó kamuszövegek vannak a honlapon (-Skylake- jókat idézett, igazi piramisjátékos mohó gagyiságok ) Nem tűnt fel, hogy full gagyi a honlap, évek után is. Értem én, nem hiszed el a Magyar Nemzeti Banknak, hogy kamu. Nem hiszed el a magyar kriptó témájú weboldalaknak, hogy kamu. Nem hiszed el az összes fórumtársadnak sem.
Végülis időnként mindig akad valaki, aki szemben megy az autópályán, csak ritkán van jó vége... -
mepet
addikt
válasz Heroes fan #20002 üzenetére
2 éve is átverés volt, most is az. A gagyibb fajtából. Nincs valódi cryptopénz, nincs blokklánc, nincs bitcoin. Annyit tudnak, hogy egy honlapon kiír egy számot az usereknek, hogy mennyi játékpénzük van. Soha nem fogod tudni átváltani, garantálom.
A nem létező kriptopénzt nem fogják váltón listázni soha (gondolom ezt értetted tőzsdére kijutás alatt). Egyébként a kisebb váltókon "csak" fizetni kell a listázásért és kész. Nem 3 év, hanem 3 nap. Egy webshopot is pár nap összedobni, főleg a koronavírus óta, mióta otthon unatkozik a fél világ...
Én őszíntén meglepődtem, hogy ilyen gagyiságokat még elhisz valaki. Főleg az MNB figyelmeztetése után...
https://www.bitcoinbazis.hu/smart-crypto-note-magyar-nemzeti-bank-figyelmeztetesek/ -
mepet
addikt
válasz Heroes fan #19999 üzenetére
Ez 100% átverés. Hihetetlen, hogy még mindig elérhető. Egy cikk róla a sok közül: https://ponzifigyelo.wordpress.com/2019/01/12/smart-crypto-note-scn-a-kriptopenz-nelkuli-kriptopenz/
-
mepet
addikt
válasz csaba951 #19868 üzenetére
Hülye kérdés, de ha baj lesz az USDT-vel, az a BTC-re nézve jó hír, hiszen mindenki gyorsan BTC-t vesz majd az USDT-ből, vagy rossz hír, hiszen a stablecoin is crypto, így húzza magával lefelé az egész crypto piacot?
Én az utóbbira gyanakszom, de nem ismerem az USDT működését. -
mepet
addikt
válasz HoppMaster #18824 üzenetére
crypto trade vagy altcoinbányászat topic
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
válasz fireman123 #17882 üzenetére
Na az megintcsak szép eset, ha igaz amit írsz és 3%-ot írnak a honlapjukon, de mire váltasz, már 4%-ra jön ki...
-
mepet
addikt
40%...
Ha ez a szám nem szerepelt volna, nem aggódnék. Pl. a kucoin poolx staking szolgáltatására pl ha felhívta volna a figyelmem valaki, mielőtt beteltek a jó helyek, annak örültem volna. Persze ott éves 10% körüli számokról volt szó, nem 40% egy hó alatt... -
mepet
addikt
Írja belépés nélkül is: https://info.binance.com/en/currencies/bitcoin
-
mepet
addikt
Egyértelmű, a világ összes váltója összeesküdött ellened!
Kraken a legmegbízhatóbb váltó a saját tapasztalataim alapján példás ügyfélszolgálattal. Pont pár hsz-el ez előtt beszéltük meg, hogy nemrég jelentősen enyhiítették a verifikációhoz az elvárásokat is. Több éve használom, nagy problémám sosem volt velük. A support mindig készségesen válaszolt és segített.
A Kraken erősen ajánlott váltó! Amerikai (a kínai egyenruhás gyilkosok nem fognak Kaliforniában razziázni pl.), nagy múltú, megbízható. (Már amennyire egy váltó megbízható lehet. Nagy lóvét nem tartunk váltón!) -
mepet
addikt
Ha zavar, hogy a szükségesnél több adatodat kezelik, kérd őket ajánlott levélben vagy emailben, hogy töröljék az adataidat. Erre való a GDPR.
Can I ask a company to delete my personal data? -
mepet
addikt
-
mepet
addikt
válasz cryptobtc #17273 üzenetére
Kitöltve! Ha nem lesz titkosított, és elfogadják, tessék megosztani velünk!
Úgy látom, ha kiválasztom, hogy nem fizettem még bitcoinnal, akkor is kötelező megadnom, hogy <5e/5-20e/>20e szoktam-e fizetni bitcoinnal. Ezt majd vedd figyelembe, mikor értékeled az eredményt! -
mepet
addikt
válasz Blood Mage #16995 üzenetére
Nehogymár a CMC legyen a hibás. A coinmarketcap megmutatja mekkora a forgalom a váltókon. Ennyi. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy valós-e. Lekérik a váltó API-járól a forgalom adatot, összegyűjtik, listába rendezik, megjelenítik.
Egyszer már csinált a CMC hasonlót, mint amit szeretnél, az bedöntötte a piacot. Akkor kitalálták, hogy adott ország (asszem Dél-Korea volt, vagy csak pár váltó, már nem rémlik) forgalma csak washtrading s kivonták a marketcapból. A kereskedő algoritmusok meg a hirtelen marketcap zuhanás alapján azonnal eladtak és bedőlt a piac. Szerintem többé ne tegyék.
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Tom Lee CNBC: "...bitcoin as a long-term fundemental story is broken? I don't think so. I mean price at the moment is not confirming fundementals."
Az idézettel totál egyet értek, a 15k-ra kíváncsi leszek. A paypalos adatok egyébként érdekesek és meglepően pontosak voltak, valóban 3-szor annyi pénz mozog bitcoinban, mint a paypalon évente.
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
..."teljesen elgurult"...
Nem csak szerinted.Ezt a bullshitet láttátok? PCForum.hu: Economist: Haszontalan a Bitcoin és minden más kriptovaluta is
(Az eredeti cikk sajnos fizetős, így azt nem olvastam.)
"A magazin szerzői az ítéletet azzal érdemelték ki, hogy semmi olyan sajátosságokat nem tudnak felmutatni, amit a közgazdászok hagyományosan a pénznemekkel társítanak. Utóbbiak ugyanis olyan valamik, amik alkalmasak az árucsere elősegítésére, érték tárolására vagy elszámolási egységként történő használatra."
-Árucsere: vásároltam már árut kriptóért, tehát ez igaztalan. Azért vásároltam onnan, ahonnan, mert ott elfogadtak BTC-t, tehát az árucserét mindenféleképpen elősegítette a bitcoin, mint fizetési eszköz, hiszen enélkül nem vásároltam volna ott.
-Érték tárolás: rossz értéktároló, ez kivételesen igaz. Az értéke részben arányos az adott pénzügyi rendszerbe vetett hit nagyságával. Ha a BTC a jövő, akkor ára 15k$+. Ha nem így hiszik, akkor csak 5k$+. Ez van. Pl a legutóbbi világválság részeként az ingatlanok 35%-ot veszítettek az értékükből sok helyen, csupán azért, mert megváltozott a konszenzus az ingatlanok árának kérdésében. Mégsem nevezzük az ingatlanokat rossz értéktárolónak. Ha a BTC a dupláját veszíti százalékban, akkor a BTC nyilván a sátán műve...
-Elszámolási egység: a BTC bázison tradelik a legtöbb altcoint, tehát ez biztosan igaztalan. Árukereskedelem esetében egyelőre nem igazán elszámolási egység, ez igaz. Ugye a Madurro-féle "kisérletben" van szó ilyesmiről, bár attól nem tartok, hogy ebből túl jó dolgok sülnének ki.A másik érdekesség: "egyre több szervezet dönt úgy, hogy leállítja ezzel kapcsolatos kísérleteit"
Érdekes, hogy erről most hallunk először, arról meg minden héten, hogy éppen melyik multi öl milliókat az új fejlesztésekbe...[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Ha az eladóval jobb árban egyezel meg, mint a váltóé, akkor meg jobban jársz. Nem fog senki a szádba rágni egy személyt, aki neked most azonnal a krakennél olcsóbban ad btc-t. Ha jól értem ezt várod. Abban már segítettünk, hogy hol találsz ilyen eladókat és mire ügyelj az üzletkötéskor. Ha bizalmatlanságból vagy bármi egyéb okból meg sem próbálsz kapcsolatot teremteni eladókkal, akkor teljesen esélytelen a feladat, akkor ne is rugózz ezen szerintem, hogy mennyivel járnál rosszabbul/jobban.
Én láttam olyat mostanában, aki a bányagépeivel együtt a kriptóitól is szabadult, szerintem most nem lehetetlen eladót találni, bár én nem kerestem. -
mepet
addikt
LOL. Ha ilyen félelmeid vannak, akkor nem neked való a személyes biznisz. Az adózásról van külön topic, ott biztosan pontosabban tudják, erre meg nem esküdnék, de tudtommal, ha 1M Ft-ért vásárolsz kp-ban, neked abból vásárlóként nem kell adóznod, tehát nyugodtan vásárolhatnál egy adóellenőrtől is.
-
mepet
addikt
Én is a kp-t favorizálom. Én még csak megbízható ph! fórumtársakkal biznyákoltam. Mások a facebookra esküsznek. Egy tipp: ph-n kétféleképpen tudathatod szándékod szabályosan: aláírásodba írod, vagy privát üzenetben.
Részletesen itt tárgyaltuk ki, igaz az eladást, de hát az ugyanaz, csak fordítva. -
mepet
addikt
Micsoda teória...
Szóval majd egyszer valamikor valami majd letaszítja a bitcoint a coinmarketcap csúcsáról. És ebben te biztos vagy.
Ennyi erővel én biztos vagyok benne, hogy lesz világvége. Nem tudom, mikor és hogyan, de lesz. Készüljetek, mert tutira lesz! (Mondjuk legalább akkor tuti to the moon menne végre a bitcoin. )Szerintem bullshit, sosem lesz flippening. Mitől lenne, kétféle cryptocoin létezik: a digitális arany és a shitcoinok. A szabadság és a börtön. A decentralizált bizalom és az új wannabe Türannoszok. Az arany és a szar. Ki választja az utóbbit?
ETH hívőknek kötelező, bár ugye a buterin equilibrium cross sem jött be: https://rolandkofler.github.io/flipper/
-
mepet
addikt
válasz csaba951 #16240 üzenetére
hasflare visszakozott, gondolom elég nagy volt a felháborodás...
-
mepet
addikt
Hashflare SHA-256 contract: jól értem, hogy le van nyúlva a lóvéja a befektetőknek? Amit eddig kibányásztál, azt megkapod (persze csak 0.01 felett...) de semmi többet. Ha mondjuk 6 hónap van még hátra a szerződésedből, akkor a befizetett pénzed feléért kaptál szolgáltatást, a többi lenyúlásra került. Ha ne adj Isten valaki jól járna egy ilyen bérbányász cuccal, akkor azt gyorsan lenyúlják. Úgy sejtem jogilag teljesen rendben van ez a lopás, szerződés adta joguk azt hazudni, hogy "drágább a fenntartás, mint amennyit hoz", még az előtt, mielőtt valóban drágább lenne a feltartás, mint amennyit hoz, hogy még legyen értéke a bányászgépeiknek, mikor eladják vagy átállítják saját célra. Basszus, micsoda szöveg... Az igazi bányász ilyenkor kivágja a hardvert és újat vesz, amivel még jó ideig megéri, nem azt mondja, hogy "leállok azt jóvan"...
-
mepet
addikt
válasz #25583896 #16185 üzenetére
variancevel az a baj, hogy túl erős véleményformáló hatása van, egyszerűen szerintem azért, mert közismerten az egyetlen hozzáértő magyar blogger. (Jöhet a többi blog linkje, ha nem értetek egyet!) Viszont az ő véleménye is csak egy vélemény. Alapvetően bárki magyarral beszélek btc spekuláció témában, akkor kétféle véleményt hallok. Vagy a hozzá nem értésről árulkodó szöveget, vagy a variance féle 3000 USD-t...
Majd ha jön az intuíció, akkor megjósolom a BTC holnapi árát eurócentre pontosan a crypto trade topicban, de addig is szerintem kiváló TA: Intuit tradingview
-
mepet
addikt
válasz OPiiPO #16139 üzenetére
Ez így ebben a formában akár jó hír is lehetne. A kriptóforgalom nagyon jelentős részét bonyolító országban (ahol minden 5. fiatalnak van kriptója) valódi értékteremtésre fogják használni mostantól a kriptót, véletlenül sem pénzmosásra. Ez ilyen szokásos "buy the hype, sell the news" szitu, tök mindegy, hogy mi az a "news", jó hír-e vagy rossz, hírekkor esünk.
-
mepet
addikt
válasz csaba951 #16120 üzenetére
Akár ezt is elrettentésképp, hogy VÉLETLENÜL SE gondolkozzunk így. De elsőnek a pápának hány hadosztálya van ugrott volna be, bár az most talán nem jön ide.
A mostani politikai hangulatban sajnos nem divat a humanizmus, nézd meg, hogy felkavartam az állóvizet azzal, hogy egyetértésem fejeztem ki azzal, hogy a jelenlegi hatalmi rend vezetőitől meg kell védeni az embereket, és ennek egyik eszköze a bitcoin. Nyilván én is eladom majd majdnem az összes BTC-met a kitűzött céláron (ahogy korábban is tettem), de az így szerzett vagyonra milliószor büszkébb vagyok/leszek, mintha a hatalmi elit támogatása által, korrupció útján szereztem volna azt.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz Dexar007 #16113 üzenetére
Teljesen egyet értek a Roger Vert érintő kritikáitokkal, én is ki vagyok a BCH propagandájától, amit a honlapján küld (bitcoin.com). Ettől függetlenül azzal is teljesen egyet értek, amit a linkelt videóban mond.
Pl. Sztálint is szoktam idézni pl, pedig őt sem kedvelem. -
mepet
addikt
A ma kitört értelmetlen háború fényében bő 1 percnyi motiváció, hogy ne felejtsük el, mi a lényeg. HODL.
-
mepet
addikt
válasz Flashback #16081 üzenetére
Hááát... ...a BTC talán a holnapi futures zárás miatt esik, míg az ETH egy ezt megelőző komolyabb növekedése után korrigál. Nem mellesleg szerintem ez a mostani altcoin (pl ETH) esés is egy bizonyíték arra, hogy nem lesz itt flippening még sokáig, ha para van a BTC körül, azt az altok mégjobban megszívják, mint rendesen.
-
mepet
addikt
Egy telefon csere kapcsán frissítettem a BRD-t. (Ez a régi breadwallet, a legnépszerűbb iOS wallet.) A legújabb iOS BRD-ben van egy idegesítő hiba, én kifeszültem rajta, megosztom, hátha mást megkímélek az idegeskedéstől: mikor recovereled a walletedet, az simán megy. Utána kiírja, hogy syncing. Nem ír sem dátumot (mint korábban), sem hátralévő időt, semmit. Csak annyit, hogy syncing. Ezután ahhoz, hogy a szinkroniozáció sikeres legyen ezt kell tenni: a BRD appot hagyod a teló képernyőjén, nem zárod le a telót, se nem váltasz másik appra. Sok-sok óra után kész a szinkron, minden rendben. Ha átváltasz másik appra, a szinkron nem folytatódik. Ha bezárod a BRD-t, akkor az addig szinkronizált részt elfelejti, és kezdheted előről a sok órás folyamatot.
Állítólag a hiba csak az iOS appot érinti.
Nem mellesleg már támogatja a BRD a köv. coinokat:
-BTC
-BCH
-ETH
-BRD és az összes többi ERC20 token -
mepet
addikt
kétféle költség van: váltás díja (trading fee) és a kiutalás díja (withdraw fee)
https://www.binance.com/fees.html -
mepet
addikt
Igen.
Azért nem jó 10ezer Ft-tal, mert sok a költség ilyen kis összegnél. Először utalsz gondolom forint számláról SEPA utalással, ez kb 3000Ft lesz. Utána a krakenen kb 0.4% váltási költséged lesz, majd az adott coin kraknes withdraw feeje. Ezután már csak a binanceon kell szem előtt tartanod a váltás díját (fele, ha van BNB-d, és be van állítva) és a withdraw feet (továbbá ha nincs BNB-d, akkor sok maradék coin fog beragadni a váltások eredményeképpen, ez akár több is lehet, mnt a váltás díja.) -
mepet
addikt
válasz Polarstar #16039 üzenetére
Vigyázat! A western uniont tapasztalataim szerint csak olyanok használják, akik amerikai öregemberekkel bizniszelnek (egyszerűen fogalmazva ez ilyen amcsi postás hozza a nyugdíjat dolog). Mivel itt nincs ilyenről szó, így nagyon valószínű, hogy scamről, átverésről van szó. Eddig nekem WU-t még csak scammerek ajánlottak.
-
-
mepet
addikt
válasz #12612096 #15975 üzenetére
A linkelt cikk "blockchain mobiltelefon készülékről" szólt, ezért nem értettem, hogy az mi a fene lehet. Bankkártya terminál az hogy jön ide?
"dehogy a blokklánc ne legyen "nehézkes" így "kifuttatható" lesz"
Tessék? mi az, hogy "nehézkes" és mi az, hogy "kifuttatható" egy blokklánc esetén?Kriptóba belekényszerülni? Azt hogyan lehet?
-
mepet
addikt
válasz Árpi001 #15954 üzenetére
A cikk ógy fogalmaz, mintha ők vennének BTC-t. Más cikkekben azt írják, hogy belép Soros a crypto piacra, azt nem írják, hogy shortolni vagy longolni fog-e? Állítólag közben megint van valami sunyi derivátum, amivel szabadon shortolhatnak...
Az én álláspontom az ismert tények alapján: fogalmam sincs, hogy mire készülnek a nagyok... -
mepet
addikt
JP Morgan ügyeskedésére ugye emlékszünk még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest