Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
Hozzászólások 33 szakmai, 0 közösségi, 0 piaci, 0 blog és lokál
Regisztrált 2019-09-01 23:07, azaz 27 napja - lelkes újonc
2019-09-01 23:10:20 (#17387): Lesz mostanában hardfork?
2019-09-03 02:45:11 (#17393): Mi történt a binance-vel?
2019-09-21 10:19:19 (#17419): megérte 20K-nál újra videokártyával bányászni?
2019-09-21 19:18:52 (#17427): Inlock elnyelheti a coinunkat?
2019-09-22 15:32:05 (#17431): Mi a hatékony módszer bull-csúcs meghatározására?
2019-09-24 19:30:25 (#17473): 4x írja, hogy törlés, törlés, törlés, törlés. Visszanéztem: folytonos a thread számozása, konkrétan 0 kommentje lett törölve.[...]
Kár is elemezni, ennyi bőven elég, mind a 33 hsz-e ebbe az 1 topikba korlátozódik, és gyak. mind trollság.
Az a helyzet, uraim, valakinek nagyon-nagyon fájhat, hogy nem lépett (be vagy ki) időben.
Egyebet nem tudok hozzátenni, kérem kapcsoljaki.
-
Ferdzsoo
addikt
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
margithid
veterán
válasz Ferdzsoo #17492 üzenetére
Lehet egy bálna tárazott ki, nem lehet tudni.
Altok elég durván estek, nem tudom mikor jön el az idejük. (ha eljön egyáltalán..)
Valahol olvastam, hogy ez az egész év eleji rally egy fake kitörés volt, nem tudom mire alapozza az elemző, meg, hogy mennyire hiteles, de az is írta, hogy akár jöhet egy visszateszt a tavaly decemberi aljra.
Akárhogyis lesz, kiszámíthatatlan az egész.
Mindenesetre ha újból 3k-ig lemegy BTC, akkor altok a mindenkori csúcsuk 1%-a alá is beeshetnek. -
-
Ferdzsoo
addikt
válasz fireman123 #17490 üzenetére
De minek reagáltok bármit? Ignore.
On: Nagyon furcsa hogy a tegnapi nagy selloff után ma megint no volume. Valami nincs rendjén. Mintha nem lennének benne biztosak hogy ez az irány.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Patry0t
tag
válasz fireman123 #17490 üzenetére
ne. válaszolj. neki.
-
pschio
őstag
válasz pschio #17463 üzenetére
sziasztok,
A családnak összejött a szükséges pénz. Kérlek ne küldjetek többet. Kérem a topicmoderátort, hogy az előző posztomból törölje a címeket. Mivel már nincs szükségük erre a pénzre, a küldő címekre visszautalom a pénzenergiákat. Köszönöm!
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
csaba951
veterán
Bakkt Nightmare: Bitcoin Plunges Over $1,500 Back To $8,000
Ez is egy lehetséges ok az esésre. Meg az elmúlt napokban tényleg nagyon kicsi volt a forgalom (BTC). -
Ferdzsoo
addikt
Amúgy meg mindenki nyugodjon le épp leakciózták a BTC-t most az elmúlt órában 15%-al.
-
tom120514
őstag
-
tom120514
őstag
Kész van a csóka, nem tudom mi baja de örülök hogy nem kell napi szinten elviselnem
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Patry0t #17464 üzenetére
Jaja, ezt már másfél éve is megcsinálták.
De lehet hogy jövőre is bejelentik majd ugyanezt...[ Szerkesztve ]
-
Patry0t
tag
Úgy látom nem lesznek már túl sokáig biztonságban a privát kulcsaink..
[link] -
pschio
őstag
sziasztok,
Bizonyára ti is hallottatok Zentéről:
[link]Meglepve tapasztaltam, hogy mi kriptósok, még nem mozdultunk meg az ügyben, ezért megtettem az első lépést:
Létrehoztam számukra 4 féle kriptopénz tárcát:
Bitcoin (BTC): 1HWQT1sQbgmK9VScYyrQuYv7HR698D18DB
Litecoin (LTC): LNny9SBCQBS5eqd3Ka7HftBhitHLNkSnYH
Bitcoin Cash (BCH): qzzdl7hya224se3hzvgnn9rujlfdh09v8unrk309lv
Binance Coin (BNB): bnb1p5sqchhwpnyx6yd2e7qs4lvhwuz7mrn4wd2wxxSzeretnélek megkérni Titeket, ezen közösség tagjait, hogy bármekkora mértékű felajánlásotokkal segítsétek Zente gyógyulását.
A 4 tárcának csak is kizárólag én tudom a privát kulcsait, ezzel biztosítani tudom, hogy az összes összegyűlt pénzt át tudjam adni számukra a gyűjtés végén vagy amikor kérik. A váltásban a mrcoin.eu segítségét kérem.
Az első utalás már megérkezett tőlem Bitcoin formájában. Nem sok, de sok kicsi sokra megy. 0.001BTC
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
maajsz
senior tag
Értelmezésem szerint a 18300 az kb 18k, a 17 ezer az nem kb 15 ezer, legalább is ebben a nagyságrendben.
Garancia hogyne létezne, kvázi minden új termékre köteles a gyártó/viszonteladó valamennyi garanciát vállalni, persze ez hivatalosan jótállás vagy szavatosság néven fut de ezt tényleg nem boncolgatnám.
Részemről természetesen semmiféle sértődés nincs, csak próbáltam rávilágítani a problémára, de úgy látszik nem sikerült. Egyébként az én egészségemre biztosan nem káros, hiszen soha nem bányásztam vagy kereskedtem btc-vel, csupán csak érdekelt a témakör hisz mégis csak történelmi jelentőségű. De ezt szerintem itt zárjuk is le, felesleges off-ba mentünk át.
-
vismaior04
tag
Már önmagában elég vicces ez a fenti beszélgetés, de felhívnám a figyelmet még egy aspektusra. A fenti "beállítom mikor adja el aztán rá se nézek" stratégia még egy nem elhanyagolható kockázatot hordoz magában. Ehhez ugyanis nem saját tárcában hanem váltón kell tartani a bitcoint, ami önmagában igencsak rossz befektetői döntés crypto esetén.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jók ezek az elméletek A topic indulása környékén pl lehetett volna írni, hogy valaki beállította hogy 7 USD-ért adja el a váltó a BTC-jét, a mindenkori csúcshoz (10 USD) képest, és ott is meg lehetett volna említeni, hogy az illető milyen okos, ügyes, szerencsés volt. Ja, nem...
[ Szerkesztve ]
-
meili
tag
válasz tom120514 #17425 üzenetére
Olcsóbban bányászol, értsd:
Bányászat ára = munkaidőd ára + áram díja + HW vételi ára + egyéb költség - HW eladási ára
Ha olcsóbban bányászol, mint amennyi az AKTUÁLIS árfolyam, akkor éri meg bányászni. Nem úgy volt, hogy az itthoni áram díját sem hozza vissza a bányászat BTC esetén? BTC-t emlékeim szerint több, mint 5 éve nem éri meg otthon bányászni, más coinnál persze más a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
meili
tag
-
őstag
válasz tom120514 #17414 üzenetére
Amikor minden a földön van, akkor venni kell.. Egyszerűbb venni 50$ értékben akármit, aztán tartani, mint a semmit kaparászni ~220 napig a szebb jövő reményében, ha az árfolyam változáson akarunk keresni. Tisztább, nem jár költséggel, karbantartással, azonnal váltható ha kell.. Persze nincs meg a bányászás élménye, de más hátránya nincs. Szerintem.
"... and I hope you have a great day!"
-
tom120514
őstag
válasz butch3r #17415 üzenetére
Költsége nincs, gondolom nem venné ki, talált pénz. Mondjuk lehet 100 év lesz mire a kiutalási limitet eléri, valami coin direktben jobb lenne talán, nicehash-t nem ismerem, ebben segítsetek neki légyszi. Napi 22 dollár, de legyen 2.2 csak, nem olyan rossz csak úgy. Nyilván nem lambo de azért a semmiért elég jó :)
Ja, @martin66 egyébként inkább itt, ha foglalkoznál vele és van kérdésed [link]
Never go full retard.
-
butch3r
senior tag
válasz tom120514 #17414 üzenetére
ha tartod igen ez igaz. de ha midnig azonnal fiatra váltja hogy fedezze a költségeit akkor nem.
"Amúgy nem egyértelműen igaz az sem amit mondasz, emlékszem még, jól hoztak a karik amikor minden ment fel és még akkor is amikor minden az égben volt." de ekkor gondolom nem btc-t bányásztak a karik, hanem valamilyen altot, ami épp abban apillanatban jól hozott?!
de mind1 is, így se úgyse fog sokat érni. ha napi 0,22 usd-t "keres" vele, pontosabban ennyi btc-t az ha 100x-ra is felmegy a btc-usd árfolyam is csak 22usd...
-
tom120514
őstag
válasz butch3r #17413 üzenetére
Én nem így nézem. Amit az elmúlt másfél évben gyűjtöttem és tartottam, lehet hogy sokszorosát fogja érni. Bányászni akkor kell amikor minden a földön van. Amúgy nem egyértelműen igaz az sem amit mondasz, emlékszem még, jól hoztak a karik amikor minden ment fel és még akkor is amikor minden az égben volt.
Never go full retard.
-
martin66
senior tag
válasz Ferdzsoo #17409 üzenetére
Az igen, már ingyen áram melett sem éri meg ilyen kis mértékben?
Elindítottam egy NiceHash minert. Ami meglepett engem, hogy a VGA staliban 382.200 H/s (100% terhelés) ellenben az CPU 300-360 H/s között mozog (75% terhelés mellett).
A VGA nem kevés kicsit?
Mondjuk a kettőjük összértéke 0.22 dollár/nap, meg nem fogok gazdagodni belőle .A fentiek miatt mondtad, hogy nem éri meg? Túl kicsi a haszon annak ellenére, hogy "ingyen" van az áram nekem?
-
martin66
senior tag
Szerintetek érdemes neki állni (hobbi szinten) bányásztatni a gépem?
AMD 1600 (6 mag / 12 szál)
RX 580
Napi 7-12 óra.
Bármennyi áramot használhatok, fix a díjam. (ha bányászok, ha nem ugyanannyit fizetek.)[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Xelloss #17406 üzenetére
nem tudom, miért emelted ki az LTC-t, van tucat másik alt, amelyik mozgolódik. Az szerintem msot külön jó, hogy a btc egy akkumulációs zónában mozog, mert legalább nem nyírja ki az altokat a divergens mozgással (ha elindul egy alt, legalább azt a tradet végig is lehet vinni, nem nyírja ki félúton a btc kilengése)
Pl az elmúlt 2 hétben ATOM-ból BTC ellenében laza 60%-ot lehetett realizálni, de előtte nem sokkal a WAN is tolt egy ugyanilyet.
Ezek ésszerű portfolió méretezéssel (25-50% mondjuk) simán hoztak 15-30%-ot tradenként -
Xelloss
tag
Hát most eléggé tökölődik 10k környékén. Kíváncsi leszek ez is olyan lesz-e időtávban, mint mikor 6k alatt szerencsétlenkedett. Mondjuk akkor legalább voltak swingek és a nagyobbacskák közül.
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest