Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
válasz KilgoreTrout #15057 üzenetére
Te most azt varod el az emberektol, hogy tudatosak legyenek... ez tok jo tema, 10 sor utan egy kocsmaban, csak masnap, amikor kijozanodsz, rajossz hogy milyen idiota utopiarol beszeltetek az elozo este... Jol hangzik a dolog, csak mar 5 emberrel sem mukodik.
Amugy attol senki sem lesz okosabb, hogy beszel angolul, vagy azt hiszi magarol, hogy beszel angolul.
A "Nagy valószínűséggel" pedig nem konkret teny. Bizonyitsd es teny lesz.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Ja, mert ugye berki az nem az egyik legnagyobb magyar celeb mi? Rohadtul nem szamit, hogy szerinted ert hozza vagy sem, az emberek az o nevet ismerik es ennyi boven eleg. Egyebkent neked is irom, hogy probald meg megerteni az irott szoveget. NEM o fog okoskodni. O azert van ott, hogy elore osszeirt kerdeseket felolvasson.
Amugy mondjal mar nekem legyszives egy magyar huzonevet btc temaban, akit 10-bol 9 random ember ismer az orszag barmely pontjan...
Ui: Szerinted miert george clooney a nespresso (volt) reklamarca? Mert o valami baromi nagy kaveszakerto? Hat nem. O ismert, te meg nem es ez szamit egyedul.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Nem kamu. Amugy nem vagom, hogy mi a gondotok ezzel. Tobb emberhez jut el az info, hogy mi az a bitcoin meg satobbi? Igen. Ez a cel? Ez. Hol a problema? El kell fogadni, hogy az ilyen emberek is reszei a bitcoin mokanak, nem csak a itcafe forumozok meg a reddit olvasok, igazabol sokkal tobb ilyen ember van, mint az ugynevezett "hozzaerto".
Ui: Amugy probaljatok elolvasni es megerteni a szoveget. Nem mr. herevasalt fog okoskodni, o csak a huzonev lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
YASKATIR
senior tag
válasz schawo #14679 üzenetére
Az megvan, hogy vannak decentralizalt exchange oldalak ugye?
(#14680) 8zabi : Ennek a valasznak semmi koze sincs ahhoz, amit o mondott. Most van a BTC konferencia? Most. Lehet BTC-vel fizetni? Nem, mert alkalmatlan ra. O errol beszelt.
(#14681) butch3r : Persze, mindenki aki kritikat fogalmaz meg a BTC ellen, az hsz szam noveles es egyeb idiotasagok miatt teszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
YASKATIR
senior tag
-
YASKATIR
senior tag
válasz KaporG #14594 üzenetére
Nem maradtal le semmirol. En a megnyitast koveto 5 percen belul regisztraltam, par oraja el lettem utasitva minden indok nelkul, most pedig nem lehet uj igazolvanyt feltolteni
Hihetetlen, hogy millios (ha nem milliardos) nyereseget csinalnak havonta es keptelenek felvenni 50 extra indiait, hogy intezze a verifikaciot
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Mi tortent pontosan 4:54(UTC) idopontban? Az osszes market droppolt egy baromi nagyot szinte kivetel nelkul ebben az idopontban es azota megy minden lefele. Egyebkent pontosan ekkor volt az ETH napi csucsa is
XRP-vel szemleltetem, mert ezen a chart-on latszik a legjobban, de kb mindenhol egy ilyen hirtelen eses volt ebben az idopontban.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Akkor probald meg elolvasni es megerteni az egesz hozzaszolast, ne csak felmondatokat probalj kiemelni a kontexusbol. Illetve azt se artana eszrevenni, hogy rakerdeztek arra, hogy most epp mit tartok, magamtol nem mondtam volna, azaz meg veletlenul sem tolom az xrp / xlm szekeret
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz szekra #14510 üzenetére
Elejen BTC-vel kezdtem, majd LTC, de mar folyamatosan valtogatom, hogy epp mi, mert engem nem erdekel ez az egesz vilagmegvaltos dolog, engem az erdekel, hogy penzt csinaljak. Jelenleg XRP es XLM van, de tervbe van egy harmadik valami is, amirol meg nem tudom, hogy mi lesz. Bar ez teljesen a hirektol fugg, ha olyan hir jon, akkor lehet mar holnap kiszallok az egeszbol
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Az az "extra profit" amit te emlegetsz, azt Marx gondolta ki, majd Lenin tokeletesitette. Ne hasznalj olyan szavakat, amiknek nem vagy tisztaban a jelentesevel, mert igy csak magad jaratod le.
"A fenét, én csak azt mondom, hogy nem támogatom a bankokat, ha van rá módom."
Mert amikor megkaptad a fizetesed, elutaltad X exchange oldalnak a penzed, majd onnan szepen vissza utalgatod a penzt a szamladra, ahonnan majd elkoltod akkor nem a bankokat tamogattad? Konkretan jobban tamogattad a bankot, mint az, akinek csak ott pihen a penz a szamlajan es nulla fee-t tudnak rola levenni.
"Ha követted a hsz-eimet akármennyire"
Nem kovettem. De attol, hogy te magyarazod es ajanlod, attol meg senki sem fog BTC-ert csgo-t venni. Persze biztos lesz 1 ilyen ember a 100k-bol, csak ez nem jelent semmit. A tobbi naponta ketszer posztolja a reddit-re hogy hodl.
Az ETH és az LTC miért is?
Miert, alkalmas? Hol lehet hasznalni? Eleg regota a marketen vannak es megsem lehet tulelni 1 hetet veluk.
"pontosan ugyanezt mondták az LTC-re évekig."
Nem nagyon erdekel, hogy a wannabe vilagmegvaltok mire mit mondtak evekig. A tobbseg azert mondta ezt, mert fel akartak tolni az arfolyamot, hogy a befektetett $200-bol legyen $2000.
"Kap egy kis javítást a BTC, vagy blokkméret, vagy oldallánc, vagy más megoldás, "
Persze, a trabantot is lehet tuningolni, meg foltozni, de attol az a trabant sosem lesz tesla.
Az a vicces, hogy mindenki azt hiszi, hogy a sajat kis coinja lesz majd a vilagmegvalto ez kicsit olyan, mint a vallas, ahol mindig mindenki azt hiszi, hogy az o istene az igaz, a tobbi meg hazugsag.
Extra 1 kerdes: Ha nincsenek a csunya, gonosz bankok es eltunik a fiat, akkor megis honnan tudod, hogy mennyit er 1BTC? Mihez fogod viszonyitani? Mi alapjan fog valtozni, hogy 1 kifli 0.0001btc vagy 0.0002?
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
"extra profit"
Azt tudod-e, hogy a
kommunizmusszocializmusnak vege? Nem letezik extra profit, ez Marx es a komcsik gyokersege.Kicsit vicces olvasni, hogy a sok viartheanonimusz ember komolyan azt kepzeli, hogy a BTC-vel meg a tobbi decentralizalt penzzel be fog dolni a bankrendszer, meg komolyan azt hiszik, hogy a BTC nem centralizalt (csokolom, a banyak 50%+ kina hatarain belul van, kina pedig egy kommunista orszag). Az pedig kulon vicces, hogy az egvilagon senki sem hasznalja fizetesre a coin-t, mindenki csak ul rajt, majd amikor felertekelodik szepen eladja, persze fiat-ra valtja a penzet, amit szepen kuld a csunya, gonosz banknak, ahonnan majd kiveszi azt a csunya gonosz penzt, amit a csunya, gonosz bank nyomtatott, majd elkolti. Aztan kiposztolja reddit-re, hogy na o most aztan kibaszott a bankokkal...
Nekem a BTC es egyeb coinok istenitesevel tok olyan erzesem van, mint amikor mindenki nagy tarsadalom kritikus volt par evig a Fight Club film utan. Aztan mindenki kinotte a dolgot
Egyebirant a BTC / ETH / LTC alkalmatlan a hetkoznapi hasznalatra, viszont jo spekulaciora (igen, a hodling az semmi egyeb, mint spekulacio arra, hogy majd egyszer sokat fog erni az a valami, amid van), mig a XLM / XRP es tarsai mar sokkal inkabb eletszerubbek. Mondhatni ezek a coinok a BTC 2.0-as verzioi. Majd ugy 6.0-nal hasznalhato is lesz a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz schawo #14481 üzenetére
A WireCash az penzintezet nem? Nekik van egy partneruk a Cuallix, ami konkretan XRP-t hasznal.
-
YASKATIR
senior tag
válasz schawo #14478 üzenetére
Mondjuk pont tegnap posztoltak egy wallet-et redditen, amibe vasaroltak 2.9 billio xrp-t. Ennek mindenkepp penzintezetnek kell lennie. Itt is a topik, itt meg "csak" 700 milliot irnak, de valaki kommentelte a wallet-et, amiben mar 2.9 billio van
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
-
YASKATIR
senior tag
Kraken-en lehetseges olyan jo line chart ot elocsalogatni, mint amilyen a gdax-en van? A kraken fele chartok szamomra hasznalhatatlanok
-
YASKATIR
senior tag
Ne haragodj, de en meg nem hiszem el, hogy van olyan BTC wallet-ed, amihez 4,5 eve nem nyultal hozza. Ez kb olyan keptelenseg, mintha lenne 1 kg aranyad, az arany ara felmenne 1000%-al, te pedig egy grammot sem adnal el belole, sot meg csak a trezort sem nyitnad ki, hogy megnezd az aranyat, esetleg atrakd egy biztonsagosabb helyre
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Itt arrol van szo, hogy van egy wallet, aminek nincs gazdaja. Ha neked van egy kilo aranyad, de nincs semmi igazolasod hozza, te eltunsz es evekig nem jelentkezel az aranyadert, akkor azt az aranyat az allam szepen elteszi (tegyuk fel, hogy az allam talal ra), nem fogjak evezredekig tarolni egy ismeretlen szamara.
[ Szerkesztve ]
-
-
YASKATIR
senior tag
válasz atok666 #14355 üzenetére
"Tehat, ha valaki evekig ul a coinjain - mindenfele aktivitas nelkul -"
Sikerult egy olyan dolgot leirnod, ami nem letezik. Kb $0.2-ert vette a BTC-t es meg akkor sem mutatott semmi aktivitast, amikor a BTC $20k lett? Ez annyira hiheto mint az, hogy meszaros okosabb mint zuckerberg.
Egyebkent pedig az allam is visszaveszi / elveszi a foldet / akarmit ha eleg ideig nem jelentkezik egy telekert / targyert senki. Nem varnak a vegtelensegig
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
-
YASKATIR
senior tag
"Vagy minden túl drága, amiből nem telik most egy egészre?"
Igen, ez pontosan igy van. Nem veszed figyelembe azt, hogy akik feltoltak a BTC-t, azokat nem erdekli, hogy mi az a BTC, azokat az erdekli, hogy rovid tavon csinaljanak penzt. Ugyan az a helyzet, mint amikor a tech forumokon mindenki azt hiszi, hogy az emberek 99%-a akarja tudni, hogy hogyan mukodik a windows / linux / akarmi, mikozben a helyzet az, hogy az emberek 99%-at nem erdekli, ok egy mukodo rendszert akarnak, es lenyegeben azt sem tudjak, hogy mi az a windows / linux. Barmennyire azt akarja hinni a BTC kemenymag, hogy ez nem igy van, attol meg ez marad az igazsag. De meg az ugynevezett kemenymagbol is van erre pelda, lasd 10k BTC-s pizza es hasonlok
"Akkor még vennél inkább most? "
Lasd elozo kifejtes, itt nem rolam vagy rolunk van szo. Egyebkent en 1.3 euron szalltam be a xrp-be, azota volt mar 2.2 euro is, jelenleg epp 1.6-on van a kraken-en, azaz en nyertem es igazabol csak ez szamit
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz YASKATIR #14328 üzenetére
(#14327) nyogo83:
Sajnos lemaradt ez:
Szerintem most sokkal sulyosabb dolog megy vegbe, mint egy szimpla korrekcio. December 17-ota megy lefele az arfolyam, ami azt jelenti, hogy ~$20k-rol indult es most van ~$12.9k-n, azaz kozelit az 50%-os ertekcsokkeneshez, ami tekintve azt a hajpot, ami a BTC korul van jelenleg, szerintem egy kurva magas szam, foleg annak tekinteteben, hogy itt nem egy hirtelen esesrol van szo, hanem szep folyamatosrol. De ketlem, hogy itt lenne vege a BTC-nek. En ugy gondolom, hogy le fog menni $8-9k-ig, majd onnan szep lassan (itt a hangsuly a lassun van), elkezd novekedni. Ezt azert gondolom igy, mert rengeteg ember aki beszallt a hajp miatt a BTC-be es felnyomta az arat majdnem 20k-ra, az beszart, eladott mindent (mar 10% korul) es atrakta masba a penzet, vagy kivette az egeszetAz uj emberek pedig felmennek mondjuk a CoinMarketCap-re mielott vasarolnak es azt fogjak latni, hogy az elso a BTC, ami kurva draga es latjak, hogy megy lefele, majd egybol ott a masodik az XRP, ami baromi olcso es megy felfele. Ha pedig donteni kell, hogy 0.02BTC-t veszel, vagy 200xrp-t, akkor szinte biztos, hogy minden egyszeru befekteto a 200xrp-t fogja valasztani, mar csak azert is, mert az nem egy tort szam. Az etherium pedig ugyan azert fog kiesni, mint a btc, mert relativ az is draga es valljuk be, senki sem szereti a tortszamokat
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz schawo #14315 üzenetére
TIl. En eddig abban a tudatlan eltem, hogy a ketto ugyanaz.
(#14316) 8zabi : Hol irtam en ilyet barmirol is? Az pedig, hogy mit irnak a /r/CryptoCurrency/-n egyaltalan nem erdekel, mivel szerintem, az a sub a reddit uj segglyuka, ahol minden 16 eves, rendszert megvaltani akaro, bankokat utalo, a harcosok klubjak tegnap megnezo hulyegyerek randalirozik. Nem veletlenul az az elso post, ami. Az egesz sub arrol szol, hogy emberek vallast epitettek az adott coin kore, es azt istenitik. Akinek meg van esze, az nem istenit semmit, hanem mindig felul a hajp vonatra es kiszall a csucson. Persze lehet tolni ezt a BTC uberalles dumat, csak nem kell meglepodni azon, hogy el fogod veszteni a penzed baromi nagy reszet a kovetkezo idoszakban, mielott kiszallsz.
(#14322) csaba951: Kiszalltam az LTC-bol 212 euron. Elotte meg jatszottam az arfolyammal, igy sikerult visszahoznom majdnem azt az osszeget, amivel beszalltam 292 euron. Egyenlore minden penzem xrp-ben van (sajnos vissza kellett mennem a kraken-re), es egyenlore ugy nez ki, hogy baromi jo dontes volt. Kesobb majd lehet visszanezek LTC-be is, de biztosan nem teljes osszeggel, mint legutobb.
(#14327) nyogo83: Ez a grafikon minden heten elokerul, egyszer majd talan bejon
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Ha most hirtelen lenne felesleges $1000 a birtokotokban, akkor mibe fektetnetek? BTC / LTC / ETH / Akarmi?
Es miert abba amibe?[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Ez a zuhanas aranyos, foleg LTC-nel.
Tenyleg, miert nincs LTC topik?
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz schawo #14250 üzenetére
Igen, eddig kepben vagyok, de ennek megis mi az ertelme vagy miben befolyasolja a BTC-t (meg ezzel egyutt mindent igazabol)?
Kozben megtalaltam ezt. Igy mar inkabb kepben vagyok. Szoval most azert kaksi az arfolyam, mert jott egy hard fork meg meg a Morgan Stanley is nyilatkozott. Eddig ugy gondoltam, hogy minden ilyen fejlesztesnel ugrani fog az arfolyam
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Ezekrol a forkok hol lehet bovebben olvasni? Most epp nem vagom, hogy mirol beszeltek
-
YASKATIR
senior tag
Tegnap ota tobb mint 7%-ot esett (de igazabol a bejelentesuk ota (2 napja) esik folyamatosan) a BTC / USD arfolyam, szoval mukodik a dolog. Nehogy azt hidd, hogy jobban atlatod a dolgokat, mint a Morgan Stanley, ha igy lenne, akkor most te lennel dollar milliardos es nem ok.
En direkt figyelem az ilyen bejelenteseket, es a bejelentest kovetoen mindig eladok szinte mindent, 1 vagy 2 nap mulva pedig visszaveszem 10-30%-al olcsobban. Bar errol most pont lemaradtam
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
"A legutóbbi bankárkamu óta már csak kinevetjük őket"
Legalabbis mivel te ezt teszed, meg az a buborek is azt teszi, amiben te mozogsz (itt a forum meg reddit meg X btc forum), ezert azt hiszed, hogy mindenki igy tesz, pedig a tobbseg nem. Pont ezert tudjak ilyen kijelentesekkel lenyomni az arfolyamot.
Egyeb:
Meg mindig erdekel, hogy masnal is egy rakas szar a gdax chart egesz nap? Mind a candle mind a line hasznalhatatlan
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz MikeWazowski #14080 üzenetére
gdax
-
YASKATIR
senior tag
válasz KilgoreTrout #14071 üzenetére
Miert nem ignoraljatok? En azt teszem, amiota azt a faszsagot bizonygatta, hogy a bitcoin mogott aranyfedezet van, mert hat van egy minimalis mennyisegu arany az alaplapban....
Ne foglalkozzatok egyetlen kommentjevel sem, aztan abba fogja hagyni es eltakarodik innen
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz csaba951 #13869 üzenetére
Tekintve, hogy olcso, alacsony a fee es azt is figyelembe veve, hogy rovidesen lesz egy eleg nagy bejelentes (reddit alapjan eleg valoszinu, hogy a facebookhoz kapcsolodik) igen.
En csak azt nem ertem, hogy a bitcoin esese vagy novekedese az miert van ekkora kihatassal szinte az osszes tobbi coinra? Nem pont ez lenne a lenyege a dolognak, hogy ne egy dolog befolyasoljon mindent (kozponti bank)?
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
A kraken-nel vegre kepesek voltak venni egy normalisabb gepet vagy mi a szosz? Ahogy nezem nem hal le az oldal minden 5. mp-ben
-
YASKATIR
senior tag
-
YASKATIR
senior tag
-
YASKATIR
senior tag
Eleg nevetseges, hogy egy ilyen jelentektelen "scam coin" mint a bcash kepes igy lenyomni a bitcoin arfolyamot, ugy, hogy csak egy rovid ideig volt tradelheto
-
YASKATIR
senior tag
12750 euron akartam bevasarolni ismet, erre az arfolyam megallt 12801 euron Nemaa'
-
YASKATIR
senior tag
Fogtok-e bitcoin cash-t venni? Az azert eleg kemeny, hogy mivel a coinbase / gdax elkezdte hasznalni a bitcoin egybol bezuhant tobb mint 10%-ot
-
YASKATIR
senior tag
Hat mivel oda tette a pontokat illetve ezt a fejet ezert logikusan az kovetkezik, hogy a cikk egy baromsag. A pontokkal meg nem is lenne gond, de ezzel a forgoszemu fej komboval eleg egyertelmu, hogy mire celzott..
Nezd meg barmelyik topikot, hogy mikor hasznaljak az emberek ezt a fejet, akar ezt is. Mar az utolso 200hsz-ben is fogsz peldakat talalni
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
-
YASKATIR
senior tag
Egyebkent pedig jon a SegWit gdax-ra 2018-ban
-
YASKATIR
senior tag
válasz schawo #13573 üzenetére
"Felteve, hogy az ATM-ben van eleg 1M sosincs"
Az atlagos ATM tud $200k tarolni, azaz 54 millio forint. Persze a suttyo kornyeken levo nem fog ennyit, de egy normalis, frekventalt helyen levo igen.
"Bankból is csak előzetes, legalább 1 napos bejelentés után vehetsz fel 1M-t."
Az ugye megvan, hogy en nem magyarorszagon lakok es nem magyarorszagrol beszelek?
"1M dollár éréke jelenleg mondjuk 55,5 BTC, 1 perc alatt megcsinálom az utalást egyik tárcából a másikba"
Ez tok jo, de itt meg mindig arrol van szo, hogy mennyi ido penzt csinalni a BTC-bol. Olvasd el az indito hsz-t. Azzal, hogy te elutalod X tarcabol Y-ba ugyan ugy nem lesz egy forintod sem.
(#13574) REIT: gdax-en en nulla petakot fizetek eladaskor es vasarlaskor is.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz schawo #13571 üzenetére
Hat pedig de. Az alap (uk)lloyds-os kartyamon 80k font a maximalis limit, mig a szingapuri HSBC kartyamon unlimited, azaz annyi penzt veszek ki, amennyit akarok ha kikapcsolom a limitet. Felteve, hogy az ATM-ben van eleg. Bar ha nincs, akkor besetalok a bankba es 1 alairas meg 1 igazolvany utan a kezembe nyomnak akar 1 milliardot is, felteve, hogy a bankban van eleg penz illetve a szamladon is. Na te ezt mikor csinalok meg btc-vel? Egyebkent pontosan ugyan ennyi ido akarmekkora osszeget betenni a szamladra.
Mint irtam en hamarabb jutok el a bankba / atm-hez, mint ameddig tart a gep bekapcsolasa es X weboldal megnyitasa majd X osszeg atvaltasa / kiutalasa
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz abrakadabra9 #13494 üzenetére
Nalam a Coinbase-es verifikacio ugy 1,5 perc volt, mig a gdax-es extra igazolas ugy 4
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Kulonleges tehetsegem van ahhoz, hogy mindig rosszkor vegyek bitcoint. Kb 2 oraja vettem 14600 euroert, azota pedig folyamatosan zuhan, most epp 14100 euron all... Remelem nem csak en vagyok ilyen szerencsetlen
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz s7evcsenko #13441 üzenetére
Te ezt hol nezed? A gdax-en stabil 17250-es ar arfolyam
-
YASKATIR
senior tag
Valaki epp elad 1000 BTC-t $17250 aron gdax-en
-
YASKATIR
senior tag
válasz KilgoreTrout #13361 üzenetére
En ugy tudtam, hogy lehet, bar en GBP-vel hasznalom, majd revolut-on atkonvertalom euroba es onnan kuldom ingyen a coinbase-re. Akkor ezek szerint minden angol szamlara megy
-
YASKATIR
senior tag
válasz Because #13356 üzenetére
Ketlem, hogy tul nagy fee lenne SEPA utalasnal. Egyebkent meg nyiss egy revolut accountot, kuld oda a penzed (elmeletileg tudod HUF-ban kuldeni, mintha belfoldi szamlara kuldened), ott konvertald at, majd onnan kuld el coinbase-re minden fee nelkul. Persze elotte nezd meg, hogy mennyit szamol fel az OTP kozvetlen SEPA utalasnal
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz Papirember #13347 üzenetére
Gdax. Gyors, nem hal le 2 percenkent mint a kraken es ingyen tradelsz
-
YASKATIR
senior tag
Nem ezert szakadt be az arfolyam? Ez az egesz zuhanas 2-3 oraja kezdodott el (kb 1 oraval ejfej elott), ugye azsia eleg nagy resze GMT +8-ban van, jelenleg itt (SG) mar december 10 van, hajnali 2 ora.
A kovetkezo orszagok vannak GMT +8-ben:
Brunei Darussalam , China (includes Hong Kong ), Indonesia (Bali, Nusa Tenggara, South & East Kalimantan, Sulawesi only), Malaysia , Mongolia , Philippines , Singapore , Taiwan , Western Australia
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz B-L-A-C-K #13259 üzenetére
Jo, hogy vannak ilyen okos emberek, csak az a gaz, hogy a btc arfolyama teljesen kiszamithatatlan.
Egyebkent Gdax-on nezem. Coinbase-en epp €11,812.33 (lehet azt hitted dollarban irom).(#13261) Zsoxx: Dehogy dolt be, csak mindenki be van fosva, hogy zuhant 2-3k-t az arfolyam aztan porog a panik eladas
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest