- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Looserke #15338 üzenetére
Jelenleg igen. De ez nem hard-wired történet. Jelenleg az a népszerű történet, legalábbis eddig az volt. Maga a jelenség viszont örök. Teljesen mindegy hogy hogy hívtuk vagy fogjuk hívni, a magas kockázatú, nagy hozamot ígérő befektetésekre mindig is igény volt méghozzá tömegesen. Erre épült kiscsillió pilótajáték, a tőzsdék, a brókerhálózatok, etc. Egy részük ma is él, egy részük mindig újraszületik, egy másik részük meg jóformán kihalt a sorozatos balhék miatt. De az igény maradt.
A trend jelenleg és szerintem marad, ha meghal bármelyik mainstream kripto, lesz más amiben látnak fantáziát, lehetőséget, pénzt. Max az elterjedése, a népszerűsége lesz egy darabig alacsonyabb. De maga a jelenség, az nem fog megszűnni, amíg igény van rá. Az pedig mindig is volt, és mindig is lesz.
-
-
törölt tag
"a hitem abból a tudásból ered, amit a témában összeszedtem, ha valamit nem értek, abban én sem tudok hinni, vakon; nem olyan bonyolult ez"
Az, hogy pár csillagszemű forrásból táplálkozol, az messze nem jelenti azt hogy igazad van. Konkrétan mind a sugallt, minden embernek szüksége lesz rá 0-halál között az egész világon, mind a webshopos állításod nettó ferdítés, sőt a második technikailag hazugság.
"olyan könnyű lesz integrálni a LN fizetést a weboldalaknak, hogy már csak azért is megteszik"
Mert ez volt a steamnek és az összes webshopnak a baja csak és kizárólag. Értem. Szerintem értjük. Egyszer majd lesz LN, és aqua és társai mind megnyitják a kaput.
Ez is egyszer eljön. Csak előtte még vannak a sorban az a baj. A nemzetközi egyezmények alapján előbb kijön a HL3, majd utána eljön a linux éve desktopon is, majd aztán
-
törölt tag
A tudás és a hit mint két fogalom egymással ellentétes itt is. Jól példázza a "és hamarosan bármelyik webshopban fizetni lehet majd vele pillanatok alatt; ez érték"
Mi az a hamarosan, és mire alapozod ezt konkrétan? Valami link vagy valami? A hit? Mert jelenleg én konkrétan se a pillanatok alattra nem látok mozgást, se a bármelyikre...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest