Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
coinbase en hogy lehet accountot törölni. Sajnos a kartyám nem 3d security kompatibilis is a reg nem aktuális.
De a telefonos app ban nem látok törlési lehetőséget. Kicsi para azért van bennem kártyám személyim megadva.
Na találtam close accountot. Remélem ez töröl. -
Ferdzsoo
addikt
Nagyon egyszerű a képlet. Ha valaki valamiben nem hisz vagy nem érdekli akkor egyszerűen nem foglalkozik az adott dologgal/ topikkal.
Ha meg troll akkor bemegy az adott topikba legyen az bármi és elkezdi nyomni magát, legyen az akár alappal vagy alaptalanul de a célja a többiek zavarása idegesítése. Vannak ilyen emberek akiknek ez a fétise ezt akceptálni kell, majd ignorálni. Vagy rejt funkció.
-
stefi76
aktív tag
válasz
butch3r
üzenetére
"akkor tényleg mi? világosíts fel. nyilvánvalóan nincs btc-d, életedben enm posztoltál még ebbe a topicba mégis vetted a fáradtságot, hogy megkeresd és a hírt bemásold és belinkeld. gerinc van e arra, hogy megmond miért?"
Felvilágosítalak:
Sehol nem szükséges a világon az, hogy valaki egy netes topikban csak úgy írhat be, hogy rendelkezik a topik témáját érintő tárggyal/eszközzel, eszmével, stb-stb...
Eddig remélem érthető.És, hogy miért:
Mert - személy szerint - egy rohadt nagy piramisnak tartom az egészet.
És pajtás ott tartunk ma, hogy ennek a véleményemnek - neked akár tetszik akár nem - hangot is adhatok a megfelelő körülmények között.Érted, vagy jön még valami hülyeség?
Ez a világ, szokd meg, hogy vannak ellenvélemények, amik szembe jönnek veled a világban.
Na innen fussunk akkor neki még egyszer. -
Zsoxx
őstag
válasz
tolgyesi007
üzenetére
Adblocker nincs bekapcsolva?
-
tolgyesi007
csendes tag
Sziasztok! szeretnék segítséget kérni tőletek! regisztráltam a Coinbase-re és több problémám is akadt.
1. Regisztráció során a real name nem helyesen írta ki a nevemet. többször is újra küldtem a személyimet amit elfogadtak de javítás nem történt a nevemnél.ez elég nagy probléma lehet a bankoknál
2. mivel nem javították ki a nevemet és én sem tudom módosítani ezért úgy döntöttem h megszüntetem az accountomat. na de ez egy vicc!! megjön az sms a telefonomra a visszaigazoló számsorral de nem dobja fel a felületet webesen ahová az be is írhatnám ahhoz h végleg töröljenek.
több böngészővel is megpróbáltam és nem működik..gondoltam újra regisztrálok de addig nem tudok amíg ezt nem törlik előtte..
fel vagyok háborodva h mindenki a Conbase-t dícséri és közben meg alap fos hibái vannak!
arról nem beszélve h 3d secure miadt az otp bankomat elutasította.
igazából most nem tudom mit csináljak.. -
RBJ
addikt
Legegyszerűbben, hol lehet kriptovalutákat venni. GOndolok pay pal os megoldásra.
petrodollár ra dogecoinra hasonlókra gondolok.
Úgye ugye mondtam, hogy bibis a kraken.
-
butch3r
senior tag
válasz
stefi76
üzenetére
akkor tényleg mi? világosíts fel. nyilvánvalóan nincs btc-d, életedben enm posztoltál még ebbe a topicba mégis vetted a fáradtságot, hogy megkeresd és a hírt bemásold és belinkeld. gerinc van e arra, hogy megmond miért?
yaskatir: nem a kritika a probléma. egy szóval nem mondtam, hogy ez így oké, sőt a te hsz-edre írtam, hogy teljesen egyetértek ez elég ciki és gond. mondanám, hogy senki nem tagadja (de biztos van ilyen is aki tagadja), hogy a btc jelenlegi nagy tranzakciós fee-kkel pont nem alkalmas arra amire eredetileg kitalálták, de erre megoldás lesz hamarosan az LN.
Tőzsdékre meg, majd az atomoic swap bár az nem pár hónapra van az elkészüléstől...
-
stefi76
aktív tag
válasz
butch3r
üzenetére
"nyilván azért jött ide, hogy legyen még 1-2 kommentje a következő ranghoz "
Hát ember...
40 évesen, mi más lehetne életcélom beírni péntek délután egy hírt egy topikba, ami nem is lehet más - mivel neked meg pár haverodnak nem tetszik - mind "rangnövelő hsz."
Ügyi vagy. -
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo
üzenetére
Az megvan, hogy vannak decentralizalt exchange oldalak ugye?
(#14680) 8zabi : Ennek a valasznak semmi koze sincs ahhoz, amit o mondott. Most van a BTC konferencia? Most. Lehet BTC-vel fizetni? Nem, mert alkalmatlan ra. O errol beszelt.
(#14681) butch3r : Persze, mindenki aki kritikat fogalmaz meg a BTC ellen, az hsz szam noveles es egyeb idiotasagok miatt teszi.
-
butch3r
senior tag
-
schawo
titán
-
A21
tag
válasz
schawo
üzenetére
Január elejéről volt szó, nagyon várom már, remélem annyit emelkedik majd, hogy nullásan kiszálljak. A továbbiakban pedig nagy ívben kerülni fogom ezt a spekulatív szart. Majd amikor nem lesz drasztikus hatással az árfolyamra a lepkefing is, mint amikor valami kriptoceleb elprüsszetni magát twitteren, vagy a töménytelen fake hírek, a bennfentes kereskedelemről nem is beszélve...
-
stefi76
aktív tag
A régi, ódivatú, technológiailag fejletlen dollárral nem kell 14 nappal előtte bejelenteni illetve fizetni, hanem akkor, amikor odamegy az ember.
Ennyit a szuperpénz-technológiáról.
Lehet a rizsa mögé bújni, csak hát a tény az tény: a hype-szövegek ellenére real-time nem tudtak fizetni mert gond van belőle.Bukott a dolog és baromi nagy blama.
-
meili
tag
válasz
stefi76
üzenetére
"We have, and always will, accept cryptocurrencies for our conferences, up to fourteen days before the event," the organizers wrote. "However, due to the manual inputting of data in our ticketing platforms when paid in cryptocurrencies, we decided to shut down bitcoin payments for last minute sales due to print deadlines."
-
Ferdzsoo
addikt
Létezik BTC wallet 2fa autentikációval mobil appal, desktop appal utaláskor beállítható fee-vel?
Mobil app annyira nem fontos inkább a desktop a lényeg...
Csak BTC -t kell hogy kezeljen. -
lafaty80
addikt
ADVCash használok közül ha valaki pü-ben megkeresne és válaszolna 1-2 kérdésemre, megköszönném.

-
-
stefi76
aktív tag
Nem lehet bitcoinért belépőt venni a bitcoin-konferenciára
A bitcoinőrület közepette a világ mintha átsiklott volna afelett, hogy a befektetők sztárvalutája egy dologra viszonylag kevéssé alkalmas: hogy fizetőeszközként használják. Erre a fizetőeszközök esetén korántsem mellékes jelenségre világított rá az a különös döntés, hogy az Észak-amerikai Bitcoin Konferencia nevű rendezvényre szervezőinek a döntése nyomán nem lehet bitcoinnal belépőt venni.Tartsunk egy rövid hatásszünetet, és ismételjük meg magunkban a mondatot: a bitcoinkonferencia rendezői nem fogadják el a bitcoint fizetőeszközként. LOL. Hibáztatni nem nagyon lehet a szervezőket. A bitcoin árfolyama ugyan száguld, egy év alatt 800 dollárról 15 ezer dollár fölé emelkedett, de a nagy érdeklődés miatt rendkívül lelassult a tranzakciók könyvelése, több óráig is tart egy utalás, ami ráadásul rendkívül drága, minden egyes utalás akár 30 dollárba is kerülhet.Ezért döntöttek úgy a szervezők, hogy a bitcoinkonferenciára se bitcoinért, se más kriptovalutáért nem adnak jegyet - amiket amúgy ezer dollárért árulnak. Közleményükben reményüket fejezték ki, hogy jövőre már megoldódhatnak ezek a gondok, már amennyiben a kriptovalutaközösség egységesebbé válik, és világszerte elfogadottabbá válnak a kriptovaluták.
-
davidvarga
tag
-
csaba951
veterán
válasz
davidvarga
üzenetére
1HVozhse34QwDaf6sk53AVCteMGMtMnRzu ennek az egyenlegét nullázta le a 6c08a926cb2569ac1f448776b48bf4bd96c4b14c28fda9405b147d576e1757b9-es tranzakció, aminek a visszajáró összege a 14rawdWeQoWqPUBcUipBn8WTDku8TuJc9D számlán landolt.
Szóval nem emlékszel rá, hogy 3 napja bárkinek utaltál a BTC számládról?
-
Dexar007
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
,,Update - We are making progress on the few remaining issues but don't have a definite launch time yet. We intend to cancel stale (and possibly all) orders and pause liquidations upon resuming service. More details to follow soon. Thank you for your patience. " friss
-
csaba951
veterán
Csak nem Kraken-en vannak?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kedves Ügyfeleink!
A likviditást szolgáló partnerünk a náluk zajló rendszerfrissítés elhúzódása miatt átmenetileg nem elérhető.
Ennek következményeként rajtunk kívül álló okból a mai napon az ATM-jeink nem elérhetőek, és a rendelések a mai napon nem tudnak teljesülni. Mivel jelen esetben a rendelések teljesítése a külső szolgáltató miatt nem lehetséges, nem tudjuk előre megmondani biztosan, hogy mikor tudjuk újra teljesíteni a rendeléseket, és hogy mikor lesznek újra elérhetőek az ATMek.
Reméljük, hogy partnerünk minél hamarabb sikeresen véghez viszi a rendszereinek frissítését, és hogy ennek folytán mi is minél hamarabb tudjuk újra teljesíteni a rendeléseket!
Szíves megértéseteket és türelmeteket kérjük addig!
Üdv,
MrCoin -
csaba951
veterán
válasz
davidvarga
üzenetére
Passz. Nekem mindig csak saját gépen tárolt wallet-jeim voltak. Webes soha, és nem is tervezem. Az mindenesetre érdekes, hogy hogyan van a címeden olyan tranzakció amit nem is te indítottál.
-
Gyurma_13
aktív tag
Ki van otthon biztonság terén ios-en?
Kérdés: Binance app-ot le lehet tölteni a telefonra, de nem app store-ból, hanem a binance oldaláról. És nem a szokásos módon használható, hanem külön kell engedélyezni a beállításokban.
Letöltsem és nyugodtan használjam vagy van valami félni való? Ugye a telefonon van 2fa is a többi oldalra(kraken,bittrex, stb), nem szeretném ha baj lenne. Bár tudom, hogy elvileg ios-en sandbox van, de mostanában az apple biztonság terén nem muzsikált fényesen, meg ezek az új sebezhetőségek is(spectre meltdown)
Szóval megbízzak egy olyan appban ami nem app store-ból tölthető és az apple nem vizsgálta be?Köszi
-
csaba951
veterán
válasz
davidvarga
üzenetére
Az rémlik, hogy 3 napja küldtél 0.001794 BTC-t a 1QGXaHWQyUNm5ZHXT37cgVE648Ehm79gkD címre?
Egyébként de igen, a fiókodba való belépés után látnod kellene a 0.13611236 BTC-s egyenleged. Technikai okokból utalás után a visszajáró szinte mindig új címre érkezik. Első körben ezzel nem kell foglalkoznod, a szolgáltató elintézi.
Esetleg nem tudod valahogy a 14rawdWeQoWqPUBcUipBn8WTDku8TuJc9D címet kézzel hozzáadni a fiókodhoz?
-
davidvarga
tag
Sziasztok! Felteszem ismét hátha kapok választ. Kaptam egy emailt a blockchaintől, hogy fizetés érkezett a tárcámba, de mikor belépek 0 az egyenlegem, és azt a címet sem látom amire érkezett (14rawdWeQoWqPUBcUipBn8WTDku8TuJc9D) de emlékszem hogy volt ez a címem, meg ugye akkor nem is értesítettek volna ha nem az enyém értelem szerűen. Természetesen nem generáltam anno hozzá privát kulcsot, mert csak most olvastam hogy nekem kelett volna, de attól benne kéne lenni a tárcámban hogy nem látom már benne ezt a címet vagy nem? Ők viszont tudják hogy az enyém mert ugye mint írtam ők értesítettek. A kérdés miért nincs mégsem ott az összeg és mit lehet tenni? 
-
vbbb
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérédés, csinálok egy account-ot a coinbasen teszek rá némi játszópénzt (kb 50ezret) majd ezt BT-re váltom és hagyom fialni valami bányásztársulatnál (Genesis, Hashflare, Dragon mine...stb) ez így ebben a formában életképes?
-
Sziasztok,
Kraken RIP?
-
csaba951
veterán
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Lehet, de ha túl kevés fee-t adsz meg, akkor nem fog teljesülni. Ha jól emlékszem, ilyenkor 2 hétig parkol a mempool-ban (nem férsz hozzá*), majd visszakerül az eredeti számládra.
* Ez nem teljesen igaz. Ez idő alatt Electrum-ban újra el tudod küldeni, de nagyobb fee-vel.Ilyet még nem csináltam, mindig elegendő fee-vel utaltam.
A pontos díj megnézéséhez Send fülön kitöltöd az összes adatot. Ekkor a Preview gombot megnyomva megmutatja, hogy ezekkel a beállításokkal mennyi lesz a fee. Illetve ugyanitt meg tudod nézni, hogy pontosan "mennyi bájtot kell venned". A fee erősen függ a bemenetek és kimenetek számától, amit nem lehet megmondani általánosan, csak a konkrét utalást adatait ismerve.
Most 110 sat/byte a legalacsonyabb ajánlott fee, amivel még biztosan végrehajtásra kerül az utalás. Mempool-ban a második ábrán láthatod, hogy "van élet" 100 sat/byte alatt is. Csak lutri, hogy ezek egyáltalán teljesülnek-e valaha is.
#14651 SLYM
Ugyanez tudom írni neked is! -
SLYM
veterán
Hát próbálom értelmezni ezeket, van is elképzelésem, de azért, hogy biztos legyen megkérdem. 2 ETH átutalása poloniexről coinomi walletre szeretném ha végbemenne 1 órán belül mindenképp, akkor mit és hol kéne mennyire állítanom? Ugyanez érdekelne 0.25 BTC esetén, csak ott electrum walletről coinomi walletre menne az utalás. Köszönöm!
-
csaba951
veterán
Ennyi segítséget kapsz: #14101 csaba951
Megnézed az aktuális értékeket, és ennek megfelelően beállítod kellően alacsonyra, de elég magasra ahhoz, hogy feldolgozásra kerüljön.Program beállítások
Tools -> PreferencesFees fülön:
Edit fees manually: pipa
Fee Unit: sat/byteEzen a webhelyen ki tudod számolni, hogy mennyi fee-t kell beállítanod ahhoz, hogy a pénzed az adott idő alatt átérjen a másikhoz. Legördülő menüben beállítod az időt. Alatta satoshis/byte-ban mutatja azt az értéket amit majd kézzel meg kell megadnod a Send fülön.
Ha ezt nem állítod be, akkor az automatikus beállításokat használja a csúszkával. A következő 25-1 blokkba kerül be a tranzakciód. Horror összeg lesz a mai fee-k mellet! Ezt tudod lényegesen csökkenteni a kézzel való megadással.
Appearance fülon:
Base unit: BTC -
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Aki ADVCash-t használ, meg tudná mondani hogy az ellenorzésen átesett es engedelyezett Accountra mikortól lehet teljes értéküen használni a Virtuális Bankártyát? Mert jelenleg 100 euro a limit.. Card vendor account not verified.
Your current card funding limit: 89.15 EUR - (még tegnap töltöttem 10 euroval. - amit el is használtam., Ugyhogy ezt se igazán értem hogy ez milyen limit mikor resetelodik.) -
Elbandi
aktív tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
tul kicsi tx feet adtal meg
-
csaba951
veterán
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Túlságosan kis fee-t állítottál be. Itt találsz javaslatokat, hogy legalább mennyi legyen.
-
Tilos az Á
junior tag
Ej, akkor importáljam át másik fajta valletbe s aztán küldjem át az összeset egy másik címre?
Melyik walletet javasoljátok összesen féltized bitcoinos vagyonhoz?Sőt, akkor már az összes hardforkolt coint is el kéne vinnem.
Tudtok ajánlani egy listát, melyiket honnan lehetne elvinni?
(dec. 23-tól kezdve)Köszi
-
Sleed
aktív tag
válasz
Tilos az Á
üzenetére
Gondolom ennek van köze hozzá:
[link] -
lacos001
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
A dátuma ennek a "hozzászólás"nak January 10, 2018 at 19:10
Vagy már ez is copy paste volt?
Amúgy lehet, hogy itt is megfordul ez a személy...sosem lehet tudni.
Te voltál?

-
lacos001
senior tag
Másoltam valahonnan, de én is pont erre várok....
"Ja a kovetkezo hetekben, meg fogjak tepni a BCH-t szerintem beprobalkoznak ujabb csuccsal…es amig a BTC gyengelkedik addig probalnak majd egyre magasabb aranyt elerni….(mondjuk BTC 10k BCH 5-6K)….;ha pedig sokat sz@rakodik a BTC-s csapat akkor akar 1 elhalt hatalom atvetel is elofordulhat…
Jelenlegi formaban a BTC nem mukodo kepes, persze ertem en hogy kulonbozo erdekcsoportoknak milyen elonye szarmazik rovid tavon ebben a kavarasban, de biztos hogy olyan jo otlet elmenni a vegletekig….
a hatalmas tranzakcios dijak, extrem hosszu tranzakcios ido es a sok kavaras elege eldeformalhatja a BTC-be fekteto kozosseget….
Szoval lehet hogy szukosebb honapok ele nezunk."Mindenesetre elég érdekes lesz. Legyetek résen.

-
Reggie0
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nem volt ketseges, csak igy mar nem hirdetes, a szabaly meg szabaly

Amugy jo a TV, kar, hogy nalunk nem penz a Bitcoin. Azaz EU szerint az lenne, csak nalunk a torvenyek nincsenek ehhez modositva, tehat a gyakorlatban nem szamit, mert a hatosagok nem alkalmazhatjak. Birosagon kulon allasfoglalassal vagy fellebezes nemzetkozi birosagon mukodik. Csuda dolog ez a jogharmonizacio
Amig nem tortenik meg, addig Mo-n a Bitcoin ingosag. Adozni is eszerint kell utana. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Reggie0
üzenetére
Azért tudunk mi is olvasni a sorok között.

Egy kis olvasnivaló azoknak mi is szükségeltetik pénzváltó működtetéséhez. És mint az előbb is írtam effajta tevékenység folytatása tilos a fórum területén!
-
-
butch3r
senior tag
válasz
pető bá'
üzenetére
"Bitcoin és altcoinok lokálja, avagy a kriptopénzek adok-veszek-beszélgetek offtopikja"-ra gondol ami úgy látom megszüntetésre került.
Azért lett létrehozva, hogy lehessen adni-venni btc és altokat mert ez a topic teleszemetelődött, ezért tiltott itt.
Ott már nem lehet adni -venni (modnjuk sokan nem ismerték szerintem, hogy létezik...) de itt se :/ -
Zsoxx
őstag
A kereskedős topikkal mi lett?
-
butch3r
senior tag
-
kippedli
tag
Ma regisztráltam advcashre. Rendeltem is kártyát. Ha arra depostiolok btc-re akkor azzal tudok fizetni itthoni boltokban attól függetlenül ,hogy euro van rajta?
-
deadwing
addikt
Valaki segítsen pls, aki cryptopay tulajdonos.
Ha nekem már átterhelték a kártyáról a rajta lévő pénzt az euro accomra -legalábbis ez látszik, ha belépek-, attól még ki kell töltenem a card unload formot vagy sem?
Nekem nem világos... -
Teasüti
nagyúr
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Még tavaly kártyával vásároltam coinbase-en, azóta csak EURO wallet-ben váltogatom ide-oda az árfolyamtól függően.
Nem mondom, hogy jobban jöttem ki idáig, mintha az egészet békén hagytam volna és a karácsonyi extrém növekedésekkor eladtam volna (GDAX-on pár hónapja be volt állítva néhány limit sell az akkori csúcsokra, így a hirtelen jött ugrást sajnos a kispadról néztem végig), de sikerült megfogni azóta pár tüskét, így majdnem akkora szorzónál vagyok. -
mepet
addikt
Ami felmegy, le is jön. Ha van valami tuti belépési stratégiád arra az esetre, ha kilő, az jó. Bár talán inkább jön mégegy 50%-os korrekció, mint a tegnapi után, bár én mindig pesszimista vagyok az ilyen "decentralize everything" coinokkal (na jó, tudom, ez más, ez "secure decentralized platform", vagy mi), amik a semmiből felmásznak 50. hely közelébe...
-
YASKATIR
senior tag
-
Teasüti
nagyúr
válasz
lacos001
üzenetére
A nagy meredekségű rövid bezuhanásoktól nem tartok. Olyankor szoktam bevásárolni.
De ez most több napos trend, hogy BTC/LTC lefelé, ETH meg felfelé.
Ilyenkor jön a dilemma, hogy még nem késtem el, még nem késtem el, a picsába már megint zuhanás előtt vásároltam.
szerk: és lám, már nincs dilemma... De jó hogy nem most vettem ETH-t!
-
csaba951
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
Semmi különös. A BTC nehezen kezelhető a hosszú átutalási idő, és magas fee miatt. Így a piaci szereplőek az ETH-et kezdték el használni az exchage be/kiutalásokhoz, altcoin váltásokhoz. Mivel sokan használják, felment az ára. Plusz látni azt is, hogy esés/pánik esetén ebbe menekítik az emberek a pénzüket.
-
Teasüti
nagyúr
Mi történik az ETH-val?
Amióta elindult tavaly év elején az BTC/ETH/LTC trió, azóta a grafikonok kb megegyeztek.
Egyenlő mértékben változtak.
Most meg azt látom, hogy az ETH all-time-high és menetel felfelé, a többi meg lefelé.
Mi van itt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

magyarázd már el légyszives mitől az a Bitcoin..
látszik a fejlődés, csak jó helyen kell keresni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)