- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
válasz
HoppMaster #18530 üzenetére
Már miért kéne? Nem vettél eleget amíg olcsó volt ?
-
tom120514
őstag
-
tom120514
őstag
válasz
MikeWazowski #18474 üzenetére
Senki nem tudja rövid távon és szerintem nincs is rendszer az árban, általában a weak hands kiszórása azért elő szokott fordulni egy felfutás után. Szerintem a TA bohóckodás, lövése sincs a sok egy dolláros alapon játszó töknek, vagy betalál, vagy nem, a lottónál jobb esélye van mondjuk
Ha elhiszed hogy ez a kripto és a BTC valami izgalmas, új megközelítése a pénznek, ami most kezd mainstream lenni csak, nincs okod rá hogy ne hidd el a 100k árat is akár.
-
tom120514
őstag
válasz
HoppMaster #18432 üzenetére
Tényleg hagyjuk ezt itt, BTC privát bányászata régen nem éri meg, amiről én beszélek az itt téma [link]
-
tom120514
őstag
válasz
HoppMaster #18422 üzenetére
Mint eddig sem, most sem tudja senki, megéri-e. A meglevő rigek egy ideje ismét jó bő pluszban mennek. Az elmúlt három és fél évben volt valamennyi amikor mínuszban vagy nagyon nullához közel. Nem mondom hogy most építenék riget de elég sok új arc van mindenfelé aki érdeklődik a bányászat iránt, rég nem volt ilyen.
-
tom120514
őstag
válasz
HoppMaster #18419 üzenetére
De. Ráadásul a bányászott kripto az igazi kripto. Mondjuk ez itt offtopic
-
tom120514
őstag
válasz
Maxximus #18377 üzenetére
Revoluton nem jó, kiutalni nem tudod. Not your keys, not your crypto. Ha venni akarsz, vegyél valahol, tőzsdén és utald a neked tetsző walletbe. Én pl. Exodust használok Windowson, nekem tetszik de ez csak példa.
@Formaster Krakent használtam sokat, nem volt bajom vele, tetszett. Tudsz váltani, kiutalni és beutalni Fiatot (EUR is) és kriptot is.
-
tom120514
őstag
válasz
fireman123 #18292 üzenetére
Köszi, ismerem, én is úgy tudom ez a legjobb, ezért vagyok kíváncsi hogy igazán hogyan ment.
-
tom120514
őstag
válasz
MikeWazowski #18178 üzenetére
Exodus is jó szerintem, folyamatosan frissítik is.
-
tom120514
őstag
válasz
MikeWazowski #18152 üzenetére
Exodus Windows-ra, ha lehet, többnyire offline gépen, privát kulcsok nyomtatva.
-
tom120514
őstag
válasz
muszurkefal #18008 üzenetére
Azt hogy bekerül újra a hírekbe és többek között az idei őrült korlátlan pénznyomtatás miatt elindul felfelé.
-
tom120514
őstag
válasz
lajos111990 #17993 üzenetére
Elárulod, mi a kérdés?
-
tom120514
őstag
válasz
Armagedown #17958 üzenetére
Ha tudnák, nem traderek lennének hanem billgéccek
bohóc mind szerintem. Olvastam sokat, jönnek az okos dumákkal, felhőkkel, alakzatokkal, trendvonalakkal aztán kiderül hogy 10 dolláros alapon találgatnak
-
tom120514
őstag
válasz
kalapacsolok #17940 üzenetére
Fent bemásoltam, hová tudsz utalni Revoról, Binance-ra pont nem ugye.
-
tom120514
őstag
válasz
kalapacsolok #17926 üzenetére
Ezek közül egyik sem jó?
Which merchant is not supported with Revolut?
There are some merchants that are not supported with your Revolut card. At the moment, this includes:
Cryptocurrency exchanges except some such as Bitstamp, Etoro, Coinbase, and Gemini -
-
tom120514
őstag
válasz
kalapacsolok #17901 üzenetére
Mint máshol, illetve ki tudja ugye. Adózni az államnak kell, ha ez a kérdés, a váltó nem von le a meghirdetett díjakon kívül mást.
-
tom120514
őstag
-
tom120514
őstag
válasz
Mardel #17799 üzenetére
Egy élmény volt uraim (és hölgyeim, ha vannak itt), már megint vége, viszlát...
Komolyabban: történelmi idők ezek olyan szempontból legalábbis hogy emlegetni fogjuk, örülök hogy a részese lehetek. Nem mintha jó lenne ránézni a Blockfoliora mostanában de ha valaki úgy gondolja hogy a BTC meg a kripto, altok általában valami komoly dolog lesz egyszer, annak nagy lehetőség beszállni most vagy ha már benne van, vagy növelni a kriptoban számolt portfóliót.
-
tom120514
őstag
válasz
csaba951 #17787 üzenetére
Jóvan, nem beszólás volt, tényleg nem tudom. Azért fontos mert kripto jövedelem nincs úgy tudom. Amikor FIAT kerül a képletbe, vagyis eladod, akkor van jövedelem. Ha pl. utalt 1 BTC-t és lett belőle 2, az még nem adóköteles jövedelem, ha viszont USD be, több USD ki akkor igen.
-
tom120514
őstag
válasz
jackbacsi87 #17775 üzenetére
-
tom120514
őstag
válasz
jackbacsi87 #17772 üzenetére
Nem azért mert baj van vele hanem mert a kriptot nem tudod ki-be utalni, nincs private key. Kraken +Exodus wallet pl. jó pár.
-
tom120514
őstag
válasz
jackbacsi87 #17770 üzenetére
Ott biztosan nem. Rendes váltó, aztán minimum egy desktop wallet.
-
tom120514
őstag
válasz
csaba951 #17701 üzenetére
Senkit nem érdekel az arany, csak a kolléga dobta be, mint biztos
befektetés....
ja, utólag okos
de átlagárat csökkenteni, csúcson eladni nem...
Én például vettem Tesla részvényt októberben, jelenleg 128%-ot hozott, ennek örülök de nem gondolom hogy biztos befektetés volt...
-
tom120514
őstag
válasz
ledgeri #17579 üzenetére
Kriptoakadémia oldalon a discord link, többit nem értem
... ja hogy HUF vennéd ki? Akkor pl. Kraken reg., SEPA utalás akár HUF számlára olcsón. A Krakenen kapsz BTC címet, arra jöhet az utalás is akár, a maradék meg ahogy érzed, paper wallet ha tartanád, de nem tudom mit szeretnél trade-elni, ha van cél coin akkor regelj olyan tőzsdére ahol az van [link], ha jobban megéri, kérd oda a BTC-t egyből akár csak ne sokáig hagyd semmilyen tőzsdén.
Más mód is van persze a kivétre, én ezt használtam, nagyon nem mindegy milyen összeg, mi a fő szempont, stb. nem rábeszélni akarlak, tájékozódj alaposan. -
tom120514
őstag
válasz
ledgeri #17577 üzenetére
Sok minden, elsőre, ha már szóba hoztad, az online walletet felejtsd is el szerintem. Másodikra az összefoglaló itt,de ha csak akarsz venni aztán valamikor majd eladni, többet nem akarsz foglalkozni vele, nincs dráma, nem agysebészet, kollégák majd elmondják, mi most a legolcsóbb / legegyszerűbb módja, ebben nem tudok segíteni, sosem vettem hagyományos pénzért
Kriptoakadémia discordot is javaslom ha nem jutnál elég gyorsan előbbre, itt nem nagyon pörög az élet mostanában.
-
tom120514
őstag
Kész van a csóka, nem tudom mi baja de örülök hogy nem kell napi szinten elviselnem
-
tom120514
őstag
válasz
butch3r #17415 üzenetére
Költsége nincs, gondolom nem venné ki, talált pénz. Mondjuk lehet 100 év lesz mire a kiutalási limitet eléri, valami coin direktben jobb lenne talán, nicehash-t nem ismerem, ebben segítsetek neki légyszi. Napi 22 dollár, de legyen 2.2 csak, nem olyan rossz csak úgy. Nyilván nem lambo de azért a semmiért elég jó :)
Ja, @martin66 egyébként inkább itt, ha foglalkoznál vele és van kérdésed [link]
-
tom120514
őstag
válasz
butch3r #17413 üzenetére
Én nem így nézem. Amit az elmúlt másfél évben gyűjtöttem és tartottam, lehet hogy sokszorosát fogja érni. Bányászni akkor kell amikor minden a földön van. Amúgy nem egyértelműen igaz az sem amit mondasz, emlékszem még, jól hoztak a karik amikor minden ment fel és még akkor is amikor minden az égben volt.
-
tom120514
őstag
válasz
lajos111990 #17394 üzenetére
Majdnem 50 cent, dölalé
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest