Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Xelloss
üzenetére
nem tudom, miért emelted ki az LTC-t, van tucat másik alt, amelyik mozgolódik. Az szerintem msot külön jó, hogy a btc egy akkumulációs zónában mozog, mert legalább nem nyírja ki az altokat a divergens mozgással (ha elindul egy alt, legalább azt a tradet végig is lehet vinni, nem nyírja ki félúton a btc kilengése)
Pl az elmúlt 2 hétben ATOM-ból BTC ellenében laza 60%-ot lehetett realizálni, de előtte nem sokkal a WAN is tolt egy ugyanilyet.
Ezek ésszerű portfolió méretezéssel (25-50% mondjuk) simán hoztak 15-30%-ot tradenként -
Kobe
veterán
Bitstampen a support ticketek feldolgozasa meddig szokott tartani?
Sajna telocsere utan a ketszintu azonositashoz nem fogadja el a kodot, kertem a resetet de meg nem reagtak es oleg szar h csak telon fer hozzaIlletve android telora tud valaki valami olyan appot amivel tobb fele chartot lehet megjeleniteni, minimalis vagy 0 kesleltetessel? Mint a bitcoincharts.com, olyasmi kene csak hogy bizonyos adat legyen allandora beallitva es mindig azt mutassa (bitstamp appja nem jon be a chsrt skalazasa szempo tjabol)
-
Kobe
veterán
Gyerekek ha igy megy fel a btc ara meg az is lehet iden megint lesz hus is a menuben

Na de viccet felreteve, kivancsi vagyok mennyi fundamentuma van a mostaninak es meddig tart ki
-
Kobe
veterán
Bitstampen tartok most mindent, BTC ben. Szeretnek minel konnyebben venni meg bitcoint, de nem nagyon szeretnek 8 fele platformra regisztralni.
Milyen opciok vannak?
Transferwise, revolut van. Revo tudtommal mar tiltja a bitcoin tozsdekre beutalast.
Transferwise meg engedi?
Vagy a revutos bitcoin funkcio mpdosult azota, vsgy az tovabbra is csak egy al-bitcoin amit ott lehet vasarolni? -
Kobe
veterán
válasz
Nakivagyok
üzenetére
nah, ez jó tipp volt köszi
Volt bitstampem cska fel kellett élesztenem. Megvolt a verification is, revolutról már úton a lóvéMár csak a bitcoinomat kéne valahogy átraknom bitpandáról ide
-
Kobe
veterán
Hi
Szeretnek BTC t venni, bitpandan van szamlam de tele van a hocipom, egesz egyszeruen lehetetlen magyarorszagrol penzt beutalni ra a frissites ota
Kartya nem megy, no 3D secure ugye..... Revolut a beneficiaryt security okokbol nem engedelyezi (muhaha, revolut ugyanugy arul BTC-), igy revolut sepa kilove, sofort, neteller meg hasonlok szinten nem tamogatott magyar bankokkal
Mivel kezd kva nehezkes lenni, es persze a revolutos csak azutan derult ki hogy mar feltoltottem egy valag penzzel a revolutos szamlam, igy a kerdesem a kovetkezo:
Tudtok ajanlani normalis soteot, ahol tudok revolut kartyaval vagy revolut sepaval fozetni, relative normalis a regisztracios folyamata, es neadjisten a bitpanda walletbe tarolt voinjaimat is at tudom kuldeni utana oda?
Koszi
-
Kobe
veterán
válasz
lafaty80
üzenetére
Folyamatugyileg irrelevans, mert az adokiszabas mindig egy post hoc dolog, amihez elobb el kell jutni a bevetel realizalasaig (ami elott meg van par vizesarok amit meg kell ugrani)
Szamomra a post ezert bir 0% kozeli valosagtartalommal, messzirol jott ember meg azt mond amit akar....
-
Kobe
veterán
válasz
lafaty80
üzenetére
Az adozasnak igen..... De nem tudom mennyire vagy kepben ezzel, de a gyanusnak itelt, nagyosszegu, kulfoldrol erkezo utalasokat, aminel minimalisan fennall akar a penzmosas gyanuja, vagy annak az eselye pl hogy akar minimalis resze terrorizmus tamogatasabol szarmazik, sokkal gyorsabban szankcionalhatja a bank (pl azonnal zarolhatja, megtagadhatja a kifizetest, es offshore ceg eseten olyan papirokat kerhet be amiket hetek honapok beszerezni), illetve a gyanus penzmozgasokrol azonnali jelentesi kotelezettsege van felfele (MNB, PSZAF) es onnantol kezdve amig a felettes szervek nem hagyjak jova, egy forint se megy sehova....
Annal hogy az adohatosag a kovetkezo adobevallasi ciklusban mrgallapitja a 16% SZJA-t annal kicsit komolyabb szankcio hogy X (bizonyytalan ideig( ulhetnek a teljes osszegen, aztan a bank a bitcoinos semi-financial cegek, meg offshore-huszarok igazolasat vagy elfogadja, vagy nem....
-
Kobe
veterán
válasz
lafaty80
üzenetére
Amiota van a penzmosas elleni torveny, illetve az egyeb nyalanksagok, kulfoldi erdekeltsegrol nyilatkozas, stb, akkor egy maganember, amugy normal hasznalatu szamlajara erkezo egyszeri milliardos utalasra szted mennyi ido alatt repul ra a bank?
Bankos tapasztalat, valahol a 0.2 es 0.5 masodperc kozott lehet a reflexido, onnantol kezdve hogy SEPA vagy Giro a fogado oldalon is feldolgozza
-
Kobe
veterán
válasz
nyogo83
üzenetére
Bocsanat, de azt hogy a rakba csinaltak ismeroseid? novemberben kezdtek 150K val (500dollar beugro, max 600, kb 1/12btc akkori arfolyamon), amikor a btc kb 7200 dollaron allt, es 500 dollaron termeltek 20K usd hasznot (40*es rata), mig a max arfolyam onnan max 2.5* emelkedett majd azota folyamatosan zuhan?....
Vagy 40* attettel hedgeltek az egeszet, es robottal kereskedtek, vagy mi?
-
Kobe
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
Leirtak a cikkben, es eleg jo indok. Azert tiltjak ki oket, mert hitelkartyaval egy erosen volatilis arfolyamu termeket vesznek, hitelbol. Es ha beroggyan a piac, akkor a hitelkartyatartozas lesz az, amit nem fog a user kifizetni, ergo a bank futja majd abhitelezesi kockazatot.
Vagyis csak beszigoritottak, nem azt mondtak hogy nem lehet bitcoinolni, csak azt hogy sajat penzbol....
Amugy ez amerikaban is gond, sokan mar azert kezdtek el jelzalog hitelt felvenni a hazukra is, hogy bitcoint vegyenek belole.
Namost ha jon egy hurrikan a bitcoin piacon (mint anno a kstrina volt a valo eletbrn), akkor gondolhatod hova vezetne ez a megint jellemzoen subprime kategoriaban eladosodott korokben
-
Kobe
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
A bitcoin arfolyam egy joreszt csak kereslet kinalat alapon vezerelt dolog.
Ha kiesik egy csomo szereplo a keresleti oldalrol, gyak. eltunnek, kizarjak oket a piacrol, aki credit kartyaval hajtotta vegre a tranzakciokat, akkor mar hogy a viharba ne lenne hatasa az arfolyamra?
Es itt ne az otp, meg jezusszive takszovekre merteku ugyfelallomanyra gondolj.... Kulfoldon az emberek tobbsegenek alapbol csak credit kartyaja van, debit nincs is....
-
Kobe
veterán
Nekem a mostani trendforduloban az a fura, hogy eddig a kriptok egyutt mozogtak, btc, ltc, eth, ha kulon meryekben de hasonlo trendet kovetett
Most viszont a btc elkezdett teljesen ellentetesen mozogni az eth val pl
Ekkora kiabrandultsag lett volna a btc piacon? -
Kobe
veterán
válasz
btomi9
üzenetére
Nem, illetve masik walletbol se tudsz beutalgatni, illetve ki. Egyelore csak annyit tud, hogy a feltoltott osszeget naluk kripto vetelre forditod, illetve naluk eladod.
Gondolom inkabb spekulstiv jellege van, semmint valos btc fedezete.Olyasmi mint a bitpandan a ripplere a korlatozas
-
Kobe
veterán
válasz
sparks
üzenetére
Azt ertem. De a havi 8 eur elofizetes egy korlatozottan hasznalhato bankszamlaert, amin nincs huf szamla, nem tudod a fizetesed rsutalni vagyis csak masodszamlakent hadznalhato, az kvasok... Meg talan a legdragabb hazai rendes bankszamlahoz kepest is dragabb., de eves szinten mindenkepp 3-4* annyi mint egy hazai szamla bankkartyadijjal egyutt... Nekem a premium ennyit nem er
-
Kobe
veterán
válasz
sparks
üzenetére
Top up magyaroknak 250 eur/nap/kartya. Nem tudom hogy vagy vele, de nekem pl a ziherbe nem lenne kedvem : A, minden nap toltogetni ra B, egyszer vegigtrukkozni 2-3 ksrtyaval, hogy a napi koltopenzt rapakold
Bar azt irjak a top up a hasznalat mertekevel novekszik erre semmilyen hivatalos leiras nincs a GTC ben
-
Kobe
veterán
válasz
btomi9
üzenetére
a 3 barát ajánlása csak és kizárólag a kripto-s linken keresztül működik (átbaszarintós mert van "sima" refer-es linkjük, ami kicsit bukta mert én emghívtam 3 ismerősöm akiket a revolut érdekel, de a kripto része nem.....és "átpakolni" a simáról a kriptora a meghívottakat nem engedte az ügyfélszolgálat....
A kártya alapesetben akkor ahsznos, ha külföldön akarsz felvenni kpt, meg max a sepa utalások díjainak emgspórolására. Másra nem igazán.
Mivel nincs HUF topup EUR számlára HUF kártyáról, csak euro, ezért kapsból banki deviza vételin fogják a számlád beterhelni - ez kb 12-13 fttal rosszabb árfolyamot jelent, mintha tudnál HUF ban chargeolni a kártyádra. Én pl ezen buktam idestova pár tízezret egy külföldi revolut userhez képest. Jó, a sepat megspóroltam, de akkoris kicseszés valamilyen szinten....
2016-ban indult, akkor sokkal jobb feltételei voltak: a kp felvétel ingyenessége 500 euro volt, most magyaroknak márcsak 200....utána 2% díj. A topupot is megvágták 250 eur / alkalom / kártyára, így lehet naponta töltögetni (nem értem miért, ha verifiolt kártyád van) Nem egy egetverő összeg, de akkor is kezd "olvadni" a komparatív előny...egy fix, vaskosabb nyaralásnál a hotelt nem ezzel a kártyával fogod fizetni az tuti....mert nem tudod

régebben választani lehetett hogy MC vagy Visa kártyát adnak-e, most már ezt is önkényesen döntik el. Én pl Visa t raktam a topup mögé, rögtön Visa revolut kártyát ajánlott fel.
Átkötni a kártyát később másik accountra nem lehet....Kriptot csak saját felületen keresztül enged adni venni, vagyis másik walletből ki-be utalgatni nem enged, kb mint bitpandán a ripplet.
-
Kobe
veterán
válasz
YASKATIR
üzenetére
Nezd meg a revolut communityt. 10mpercenkent jon egy post hogy valakit zarolt a rendszer. Valamilyen gebasz van a zaroladi algoritmussal, mert rengeteg embert lyukra futtat, csak sehol nem jelolik hogy technikai issue lenne, csak chst supporton ismerik be.... Logikus, ha nem megy a rendszer noveljuk a backlogot a 2-3 dolgozon...
Engem a mai napon 2* zarolt, pedig perpill nem keves penzzel van feltoltve amit jogi ugyek miatt eletbevago lett volna ma elkuldeni kulfoldre. Megjegyzem mar hasznalt, verifyolt accountrol van szo, amire feltoltes is erkezett tobbszor...
Reggel 8 ora ota a supporttsl chatelek, facebookon, appban, communityn keresztul. Az elso megoldasi kiserlet, unblocking 5.5 ora utan valosult meg, miutan 2oras kozonkent atiranyitgattak 2-3 elo emberen keresztul.
Majd amint beleptem, illetve probaltam belepni a feloldast kovetoen megint blokkoltak, megint egy 3-4 oras kor elolrol.Es ma kb en vagyok a nemtomhanyezredik, a chatbotnal bolt hogy 48 oras valaszadast igertek...
A poen hogy mar odaig mentem, hogy megkerestem a crg szekhazat londonban, felhivtam az epulet uzemeltetojet, recepciot hogy kapcsoljanak mar a Revolut Ltd hez, de meg ugy sem lehet, mert nincs telefonvonaluk.... 1db telefonos automatajuk van, kartya tiltasra.
Eeees harmadszor is zaroltak..... Jeppie..... Mar csak vervizsgalat nincs naluk kb... Meg 5 ora
De a kryptot be kellett vezetniuk egy 4-5 fos cegnek.... Ha az alapkapacitast sem birjak, raszabidatni meg parszazezer kryptohypeos lepkevadaszt
. A tavalyi eredmenye 7M font minusz, ha a szolgaltatas szinvonala miatt penzbeli panaszok keletkeznek (megbizas nem teljesulese miatt fellepo felhasznaloi penzugyi veszteseget kezdenek tomegesen behajtani rajta pl) akkor eleg gyorsan fog elsullyedni, hiaba forradalmi (mert az) -
Kobe
veterán
Csak egy csendes megjegyzes, hogy aki revoluton tervezne barmilyen tranzakciot, nem csak kryptora utalgatast, az felejtse el
A fel vilag szamlajat zaroltak, a support 8 ora varakozas utan sem erheto el, es mint kiderult az ugyfelszolgalaton osszvissz kb 4 ember dolgozik, abbol 2 csak es kizarolag a communityn probalja menteni a ceg arculatat, a maradek 2 jut a tobbszazezres user tabor technikai problemaira
Szep startup volt, nyugodjek bekeben..... De a lovet elobb utaljak vissza...
-
Kobe
veterán
Portfolio a btc adstait honnan feedelteti? Az arfolyamot nem tudom honnan szedi, de a 9500 korul mozgo stlag helyett konstansan 11K feletti ertekekt mutat, nem faziskesesben van, de ennyi kb tobb nappal ezelott srm volt sehol...
-
Kobe
veterán
Es valaki olyan megoldast androidra, ami a bitpanda arait is feedeli? Widget vagy alkalmazas?
Hogy ne mindig a wrblapra kelljen lepni hozza -
Kobe
veterán
Egy technikai kerdes: vegre befutott az atutalasom bitpandara, vettem is belole coint.
Ami szemet szurt, az a bitpanda arazasa, legalabbis en ma reggel 9800as arfolyam korul tudtam venni, viszont akarhol nezem az arak alakulasat, coinbase, kraken, stb, mindenhol ma 11-12K korul mozgott.
Az ok, hogy kulonbozo exchsngek maskepp araznak, de 10-20%al elteroen? Letezik ekkora marginalis difi?
Ha ez igy fennall, pl mi akadalyoz meg, hogy bitpandan bevasaroljak, atkuldjem bitstampre, es onnan joval magadabb aron eladjam? Tudom, az ilyen arbitrazs a gyakorlatban nem mukodik, de egyelore jo lenne tudni honnan fakad az ardifiGondolkozom hogy bitstampet nyitok inkabb es atkuldom oda, valahogy jobban felepitett sitenak tunik...
-
Kobe
veterán
Na lehet hosszas szenvedes utan megiscsak sikerul kartyaval tranzakciot bonyolitani....
Bitpanda fiokom meg mentheto volt, regeltem egy Revolut fiokot es oda kartyaval toltottem fel, majd revolutbol sepa val ingyen atkuldeni bitpandaraAhogy neztem, igy full ingyenesre kijott a dolog
-
Kobe
veterán
válasz
meridaharcos
üzenetére
Fort knoxot minek nevezned akkor?

Komolyan erdekel
-
Kobe
veterán
válasz
Reggie0
üzenetére
Valasszuk mar kette, de tenyleg, legyszives. Az USD erteke nem attol lesz 1 USD, vagy 0.79 EUR (peldaadat), mert az USD-t ilyen meg olyan nehez hamisitani, hanem mert X mrd erteku realfedezet van mogotte, az arfolyamvaltozas mogott meg gazdasagi folyamatok.
Az, hogy a bitcoin nem hamisithato, nem az adja meg az erteket. Az max egy olyan tulajdonsaga, mint a tobbi valutanak a femszalas biztonsagi megoldasa, de ettol meg nem lesz denominalt erteke.
Ha technologiailag az Ytong tegla lenne nehezen hamisithato, akkor kb az lenne a dollar helyett.... De attol meg nem azert erne 1 raklap tegla 1200 kecsket, mert nehezen hamisithato.... -
Kobe
veterán
Kozgazdasag, alapok....ez nem egyenlo az ertekevel, ez funkcio. Wc papir is van mindenhol, mindenki, legalabbis a vilag joresze hasznalja, megsem fogadom el fizetoeszkozkent. Hal is akad mindenhol, lehetne halpenz is a forint helyett.
Mihez kotik? Dualis femrendszer, orszag, regio, vagy globalis gazdasagi teljesitmeny? Illetve annak valtozasai hogyan hatnak ra? Jelenleg meg semmihez nem kotik, hogy mi hat ra, azt megmondani sem tudjak.
Ilyen alapon hetfon kimehetek a homokozoba, meritek belole egy marekkal, es azt mondom, 1 homokszem = 247.96 USD. Miert? Mert csak.
De ez a filozofia resze. En poennak tekintenem a beszallast, ha valaki tudja hogy lehet minel olcsobban, tippek johetnek
-
-
Kobe
veterán
Bohockodni kellett volna, 200 eur kezdettel, de ha nincs konnyen, altalam elvart tranzakcios illetekkel kenyelmes kivitelezes belole, akkor nem lesz btc, ennyi. Akkor megy majd fundamentalisan stabilabb alapba a bohocpenz is
coinbaset, bitpandat mar le is zartam emiatt pl.
De valoszinu amugy sem lesz belole semmi, a napokban jobban beleasva magam, az egyeni kozgazdasagi ismereteimmel nem osszeegyeztetheto alapu valami.... A btc legalabbis. Szerintem majd megvarom amig lesz egy regulazottabb, intezmenyesitett valtozata amit pl a fed vezet be, de ahogy nezem a btc maga, 2-3 even belul onmagaban kodolva van hogy eletkeptelenne valik -
Kobe
veterán
válasz
Studiossrác
üzenetére
Nem megoldhatatlan, csak feleslegesen kvadraga. A Sepa atutalas minimum koltsege atlagosan 15Eur, osszegtol fuggoen ennel magasabb. Ha mondjuk beraknal valamibe 100e hufot, nem tul jo biznisz rogton - 4-5% bukoval kezdeni, foleg hogy evtizedek ota van erre ingyenes megoldas is (bankkartya)
Nem veletlen nem ajanlja egyik valto sem kis befizetesekreReggie: az egyetlen megbizhato KP-s vetelnel ahogy nezem ugyanugy felszamolja a 6000HUF-os "banyaszjaradekot", az se sokkal jobb, kisebb osszegnel
-
Kobe
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Mar amikor..... Nekem telefonhivassal sikerult a PIN kodot beszereznem, gondolom leterhelt a serveruk.... De igazabol cseszhetem, ha a kovetkezo lepesnel elhasal a 3D miatt....
-
Kobe
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szep es jo, csak epp semmi koze a problemahoz

Az hogy csinalnak e ellenorzest az accon, vagy kuld e smst vagy nem, az nagyon tavol van attol hogy a 2 lepessel kesobb, a kulso kartyas fizetesi banki oldalon a kartyaadatok megadasa utan dobja vissza a rendszer a 3D secure hianyara hivatkozva
-
Kobe
veterán
Valaki arulja mar el, hogy a pi**aba lehet magyar kartyaval normalis oldalon BTC t es XRP t venni.
Mindenhol ez a rohadt 3D secure szarsag miatt utasitjak el.
Coinbasen, nagy nehezen sikerult verifikalnom... Nem ment.
Direkt atregisztraltam bitpandara, mert ott kulon irtak hogy nem kell 3D secure a Visahoz, ma - sokadszorra mert persze a verification es az sms kod kuldozgetes ott sem mukodik - sikeresen eljutok a fizetesig amit a 3D secure uzenettel dob vissza....ami elvileg nem is kene hogy kerje ugye...SEPA paymentet nem akarok inditani 6ezerert, kb 150-200eurot raknek be, annak 12%at nem koltenem el tranzakcios dijra...
-
Kobe
veterán
coinbasenél van valami épeszű módszer a verificationre ? a webkamerás képet visszadobják, a mobil feltöltéshez nem küldik ki a linket + nekem csak lejárt útlevelem van, amit nem-US lakosként szintén nem igazán akarnak elfogadni.....
vagy bármi más normális oldal, ahol bitcoin, litecoin, ether vásárolható és nem kell 10 generációra visszamenőleg nagyanyám vizeletmintáját is bemutatni a regisztrációhoz ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ford topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest