Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
Látom, követem azt is.Már ha a cryptotrade topikra gondolsz.
Nekem inkább vicces.
Attól hogy neked meg nem, még objektívan be kéne tartanod a szabályokat,amelyek betartásáért vagy itt moderátor...
Nem pedig érzelem vezérelve, személyeskedni egy olyan hszre, ami azon túl hogy szerintem is túlságosan borúlátó, pesszimista, de nem sért szabályt.
Sehol sincs benne hogy valaki nem parázhat, vagy a maga módján túlózhat akár folyamatosan, és egyet kell értenie itt velünk, akik hiszünk a kriptoban. Én legalábbis hiszek.
Gondolok amit gondolok, de nem hülyézek le itt burkoltan senkit, főleg nem egy olyan titulus birtokában,ami irányadó lehet a fórumtagoknak a jövőben!Jó éjt.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
janos1988
addikt
NiceHash Miner írja ki.
De a weboldalon már mást mutat. Kevesebbet.
Amúgy ez a bányászat teljesen random vagy szét van osztva? Tehát van esélyem egy egész hasht legenerálni, hogy az enyém legyen a 6.25 btc?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
vbbb
addikt
Ő nagyon abba gondolkodik, hogy összehoz egy ilyen farmot és pl ismerősöknek a napelemmel együtt eladhatóvá teszi esetleg beüzemeli kulcsrakészre stb. De mivel ő még annyit se tud az egészről mint én, ezt valahogy el kell majd neki magyaráznom. Ezért kéne eldönteni már most, hogy melyik irányba fejlődjünk. BC vagy ETH (vagy más altcoinok) De mindenképpen kellene nekem egy olyan topic ahol tudok tanulni és elmagyarázni neki mire számíthatunk vagy érdemes-e egyáltalán. Természetesen minden legális keretek között lenne.
-
Mausefalle
kezdő
Ezekbe a topikokba csak azok írhatnak akik szerint örökre nőni fog az ára a kriptovalutáknak? Vicces.
Én inkább segíteni próbálok. Sok a naiv ember és nagyon úgy néz ki hogy 2022 nem ennek az éve lesz.A rendes! (tudjátok ami mögött igazi cégek vannak nem csak bányászparkok) tőzsdéken se kizárt egy maci piac idén.
Ez a kripto piacra hatodik hatvánnyal fog hatni, negatívan.
Én nem tartok kizártnak 5 ezres! árfolyamot se. Még idén.
[ Szerkesztve ]
-
Mausefalle
kezdő
A kamatemelés eddig is tudható volt. Orosz tiltás? Az meg egy apró szellő egy ilyen globális piacban....elvileg.
Most is mi van? Van egy kicsit rosszabb hangulat, kicsit esnek a tőzsdék, mit reagál rá a BTC? tízszer akkorát esik..
S ezt merik egyesek digitális aranynak hívni, elképesztő. -
BogyóBP
addikt
Erre voltam kiváncsi. Amúgy miért esik az árfolyam ilyen hatalmas léptékben?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
sony1972
csendes tag
Igen elövettem,mégpedig- ugy hiszem hogy ha sikeres emberkéket követsz akkor nagy eséllyel
nem fogsz mellényulni....Az általam linkelt emberkék igen 1 irányba mutató gömböket masziroznak.. .Persze alap szabályokat kötelezöen be kell tartani,pl.konyhapénzzel nem kryptozunk...,Hodl az alapok közé tartozik ugyfent.A jó diplomata az,aki,ha elküld a fenébe,már várod is,hogy indulhass!
-
KMT
addikt
Ugyan nem láttam, mit reagáltak a hsz-emre (lehet, hogy jobb is), de addig még nem volt pártpolitizálás. Nem hiszem, hogy ne lehetne az adóelkerülés/csalás társadalmi vonatkozásairól beszélni.
Ha meg bármilyen politika tilos, a szó szoros értelmében, akkor az se fér bele pl., hogy a készülő USA szabályzásról beszéljünk... -
Wn2tl
aktív tag
USA tiltás nagyobbat szólna. Kína nem tényező pénzügyi befektetési szempontból, az államapparátusuk miatt, mindig hatalmas pénzügyi kockázatot jelentő piac volt. Bele van árzava a dolgokba. Ez probléma is, mert ők profitálnak büntetlenül a nyugati pénzügyi rendszerekből, és mint egy parazita szivattyúzzák ki belőle a hasznot. Lásd ahogy becélozták a kelet-európai országokat, közte minket is Magyarországon.
-
BaLee
addikt
Viszont, ha nagy pénzügyi összeomlás meg giga infláció jön akkor azért a törtaranynak lesz még értéke.
Volt egy érdekes írás anno az Argentin hiperinfláció időszakából írta valaki (nem jut eszembe a neve most sajnos) aki ott volt és érdekes volt olvasni minek van értéke olyankor. A törtarany volt az egyik mivel annak mindig is lesz értéke. Mellette persze a kaja, a víz meg persze a fegyver, meg egy jó 4x4-es terepjáró sem árt nagy gallytörővel.[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
Nem volt kedvem annyit szarakodni vele, főleg hogy ki tudja meddig lehet csapatni az ETH bányászatot. Egyszerűbb megoldásnak tűnt ez, csak sikerült a lehető legszarabb időpontban beszállnom... Bárcsak előre lehetne tudni, hogy valamikor a jövőben felmegy újra az árfolyam, de sajnos ez nem biztos, nagyon erőtlennek tűnik az egész.
-
Heroes fan
őstag
Nem reflinkes magyar oldal több mint 3 éve megy már. Most néztem rá facen, hogy cm váltópontokat csinálnak az országban. Covermarketeket készítik elő.
[link] Itt lehet követni a heti híreket.
Itt egyedül is lehet csinálni nincs rákényszerítve semmi, de a legjobban a bónusz hardokkal lehet keresni a bitkoint 1000 hard autómatikusan átváltozik 1 bitkoinná.És mivel webáruház is lesz rajta, olyan lesz belőle mint az alza és társai.
[ Szerkesztve ]
-
gipszklipsz
csendes tag
Van egy 15 perces visszaszámlálás, miután kiválasztod, hogy btc-vel vagy ltc-vel szeretnél fizetni. Nekem volt, hogy letelt, és utána még meghosszabbította 2x 5 perccel, de én mindig fostam ettől, hogy mi van, ha időn túl egyszer mégiscsak bekerül a blokkba, de akkor a bitpaynek már esetleg nem lesz elég a küldött összeg, mert azóta számottevően csökkent a btc árfolyama.
Ha olcsón akarsz küldeni, akkor váltsd át ltc-be, és abban fizess. 3 perc/blokk és csak néhány forint a fee (szemben a btc ~5000 ft-os feejével). -
Eagle16
addikt
Ez egyéni dolog, hogy kinek mekkora értéket képvisel, de már egy BTC is 13 millió forint, egy Trezor meg 23 ezer, én már akkor is elővigyázatos lennék, ha 0,1 BTC-m lenne, nem hogy egy egész.
Arról nem is beszélve, hogy ki tudja, lehet 5 év múlva sokszorosát fogja érni.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Árpi001
senior tag
-
daninet
veterán
networking fee-t kell megfizetned. Most perpill 8-9 dollár körül van blokk függvényében a gyors, ha kevesebbet akarsz, lehet, de akkor meg soká ér oda a pénz
BTC nem tul jó erre amugy, más coinok sokkal jobbak vásárlásra. Ha van lehetőség pl eth-val fizetni jobban jársz. Legutóbb valamit stellar coinnal vettem, nem volt fél coin a tranzakcios dij ami most 70ft, az utalás meg azonnali.Ezt a tresor/ledger dolgot kb ugy képzeld el működés közben, hogy ugyan az mint egy szoftveres tárca, de csak akkor látod a tárcában a dolgokat, ha ez a kulcs be van dugva. Minden más ugyan úgy működik mint ha felraktad volna exodus-t pl. Persze a technológiai háttere más.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
devast
addikt
Graviroztasd bele egy femtablaba.
Ez rossz ötlet. Max TE gravírozd bele úgy, hogy más ne lássa.@KMT Nagyjából jól látod a helyzetet. A seed tárolása a kritikus.
Seed-et semmilyen online eszköz soha ne lássa, semmilyen módon. Csak fizikai példánya legyen, a lehető legbiztonságosabb körülmények között elhelyezve. -
YASKATIR
senior tag
Ja, mert ugye berki az nem az egyik legnagyobb magyar celeb mi? Rohadtul nem szamit, hogy szerinted ert hozza vagy sem, az emberek az o nevet ismerik es ennyi boven eleg. Egyebkent neked is irom, hogy probald meg megerteni az irott szoveget. NEM o fog okoskodni. O azert van ott, hogy elore osszeirt kerdeseket felolvasson.
Amugy mondjal mar nekem legyszives egy magyar huzonevet btc temaban, akit 10-bol 9 random ember ismer az orszag barmely pontjan...
Ui: Szerinted miert george clooney a nespresso (volt) reklamarca? Mert o valami baromi nagy kaveszakerto? Hat nem. O ismert, te meg nem es ez szamit egyedul.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Jól tudom, hogy a Prémium előfizetéssel el lehet rejteni felhasználók kommentjeit?
Remélem most, hogy beindult újra a meló és iskolaszezon kevesebb hasonlóan értelmes csevegés lesz a topikban, ami semmit nem ad az eredeti témához.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Verticoin
junior tag
Ez az amikor tipikus személyfüggő. Aki 10 000-nél vett annak érdemes azt mondani oké 12000-nél kiszállok, 20% haszon 1 hónap alatt oszt jónapot.
De aki 20 000-nél vett annak kiszállni a felével mert pár nap alatt zuhant egyet?
Ilyen hozzáállással be se lenne szabad szállni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Horgász topik
- LEGO klub
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek