- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vismaior04
tag
válasz
Reggie0 #10199 üzenetére
Nehogy már full nodeot futtass szerencsétlennel 0.6 bitcoin tárolására.
Ha az lesz az első élménye a bitcoinnal sose jön többet a közelébe.Javaslok inkább egy lightweight tárcát, ami túl azon hogy felhasználó barátabb nem órákba (napokba) telik amig szinkronizálódik.
https://bitcoin.org/hu/valasszon-penztarcatDe igazából én a helyedben csinálnék egy tárcát a Blockchain.info-n és annyi.
De akármit csinálsz, mindenképp olvass utána amit használni tervezel. Pl ha blockchain.info walletet, akkor nézd meg hogy müködik, miként lehet backupot csinálni, milyen egyéb biztonsági beállítások vannak.
-
JLK_
csendes tag
Sziasztok.
Elég kezdő vagyok a témában, próbáltam utána olvasni, de érdekelne a Ti véleményetek is.
Készülök beruházni bitcoinba kb. 100e-ft értékben és nem tudom, hogy hol lenne érdemes tárolni ekkora mennyiséget, ha kitudnátok segíteni ebben azt megköszönném. -
vismaior04
tag
-
deadwing
addikt
válasz
WiZARD #10191 üzenetére
Nekem is volt egy kis kalandom a raiffeisennel.
Felhívott tőlük valaki, hogy tudom-e, hogy érkezik x eurós összeg a számlámra. Mondom igen. Erre elkezdett faggatni, hogy mi ez a pénz? Eszem megáll. Mi közük hozzá?? Ezek után kiselőadást tartott nekem arról, hogy a bankbiztonság miatt hívott -?????-, meg elkezdett papolni arról, hogy mennyire veszélyes a virtuális pénz... Olyan mintha direkt a Krakenről érkező pénzeket figyelnék, vagy nem tudom. Kicsit para.Valaki nem járt hasonlóan mint én? Holnap visszahívom őket -tegnap kicsit megleptek, így nem tudtam normálisan reagálni-, ezt mégis hogy is képzelik? Mi a fene közük van hozzá, hogy honnan érkezik pénz a számlámra??
-
WiZARD
addikt
Csak úgy tájékoztatásként: Bitstamp-ről Raiffeisen-es számlára nem lehet utalást kérni...
Most mehetek keresni valami más bankot, hogy usd számlát nyissak. -
gidacska
tag
Sziasztok. Bújom a leírásokat pár napja de mindenhol arra lyukadok ki bányászni nem éri meg, társaságba szintén nem éri mér meg. Valaki megmondja akkor jelen pillanatban hogyan éri meg a bitcoin nal foglalkozni?
Köszönöm. -
butch3r
senior tag
Hat sajna a holdra szallashoz kis erot gyujt
-12% eddig 24h alatt
-
akrobet
tag
Próbált valaki mostanában Krakenről EUR-t kiutalni? Mindig invalid amount hibát ír.
Az is érdekes, hogy az elején amikor a mennyiséget kell beírni ezeket a limiteket írja:
Minimum €5.00
Maximum €0.20Ennek nyilván nem sok értelme van... Tier 2-re vagyok verifikálva, tehát a max limit havonta 10000 USD kellene hogy legyen, annak a közelében sem járok.
-
htc07
addikt
válasz
rayman2006 #10181 üzenetére
Pesten van bitcoin ATM, ennél gyorsaabb mód nem nagyon van (ha pesti vagy)
-
butch3r
senior tag
válasz
rayman2006 #10179 üzenetére
Bitstamp
-
rayman2006
tag
Sziasztok!
Tudd valaki jó oldalt ahol hétvégén is bankkártyával azonnal lehet bitcoin-ot vásárolni?
Köszönöm. -
WiZARD
addikt
válasz
Overlocker #10173 üzenetére
Én tegnap este 760 körül kiszálltam, kb 2.5 év után most voltam nulla körül.
(kb 1 éve elhatároztam, hogy ha egyszer csoda történik, és elérem ezt a szintet, akkor eladom, nem gondoltam, hogy ilyen hamar jön)Továbbra is kb azt gondolom az egészről, amit 2-3 éve írtam, benne van a lehetőség óriási emelkedésre, és talán lehet vele q sokat nyerni idővel, de ennek az esélyét sokkal kisebbnek látom, mint ahogy régebben gondoltam.
Nem kizárt, hogy valamikor visszaszállok, de most picit kezdem úgy érezni, hogy a Brexit para túl van fújva.
-
zichie
senior tag
válasz
Overlocker #10173 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy mikor lesz az esés?
800 euró körül érdemes kiszállni?
Megfigyelhető, hogy a többi vezető altcoin is többé kevésbé lépést tart a bitcoinnal, azaz erősödik az euróhoz, dollárhoz... stb. képest. -
Overlocker
veterán
Sziasztok!
760 usd körül járunk... szerintetek mekkora esés várható?
Brexit miatt én még lehet így is bevásárolnék addig...
-
butch3r
senior tag
válasz
rayman2006 #10160 üzenetére
Nem lattam az uj hozzaszolasokat
-
zichie
senior tag
A Bitcoin az ördöggel cimborál, most jár 666 eurónál.
-
Dexar007
veterán
válasz
Kozmonauta #10165 üzenetére
20 ev mulva .: ,,Szeretnel te egy egesz bitcoint mi..?!"
-
Reggie0
félisten
válasz
Kozmonauta #10168 üzenetére
Az emberek bizalmat a coin irant megsemmisiteni es inflacioval tonkretenni az erteket csak azert mert irigy vagy nem szep dolog.
-
Elbandi
aktív tag
válasz
sparks #10161 üzenetére
a nagy kinai farmoknak ahol ingyen/olcso aram van, edes mind1 hogy 25 vagy 12 bitcoint kapnak blokkonkent, ugyugy dumpolni fogjak a coinokat. akinek meg 12 bitcoinnal nem eri meg a banyaszat (nincs ilyen/olcso aram), azt varhat hogy _hatha_ felmegy az arfolyam, vagy egyszeruen abbahagyja a banyaszatot.
-
Reggie0
félisten
válasz
Kozmonauta #10165 üzenetére
Ilyen hulyesegekkel eszakkoreaban kene sztendapolni.
-
Reggie0
félisten
válasz
Kozmonauta #10163 üzenetére
Annak mi az ertelme?
-
Kozmonauta
tag
Nem lehetne növelni a maximális bitcoin-ok számát?
-
Reggie0
félisten
válasz
sparks #10161 üzenetére
Elvileg. Gyakorlatilag 21 millio btcbol mar 15.5 ki van banyaszva, tehat nem valoszinu, hogy a felezes utan kovetkezo ~4.5M bitcoin banyaszati koltsege lenne a meghatarozo. Sokkal inkabb a kereskedes hatarozza meg az arat. Piacra meg nem csak a friss coinok kerulnek, ugye.
-
sparks
senior tag
válasz
rayman2006 #10160 üzenetére
Remélhetőleg inkább nőni, hiszen a blokkok után járó BTC lesz lefelezve. Tehát ugyan annyi bányász melóért kevesebb BTC jár, számomra ez inkább drágulást feltételez...
-
rayman2006
tag
Ez a 3 hét múlva reward felezés mit jelent?
Csökkeni fog bitcoin árfolyama? -
janos666
nagyúr
válasz
Dexar007 #10155 üzenetére
Miért? Nagyjából azért lehetett előrebecsülni: (#10134) janos666 2016-05-30
"Előbb ~740, aztán ~250?(OKC-1Q USD-n szerintem meglehet a ~800 is
)"
Az akkori OKC-1Q, ami ma már 2W 750.76 USD-nél ütötte meg a lokális plafont, a közben nyitott új OKC-1Q pedig 787.00 USD-nél.
Picit túlbecsültem, de ott volt a jel, hogy kerekítve. Illetve még nem vennék rá mérget, hogy "ennyi volt". Még hátra van ~10 nap OKC 6/24 zárásig (amiről ott beszéltem, akkor az volt az OKC-1Q), ami több mint a bányászbér felezésig kell (amivel a népet butítják) és van közben egy teljes hétvége is. -
P3Dr0
senior tag
Szerintem lassan elindul lefele ahogy befejezodik a "vasarlas"
-
WiZARD
addikt
Hol lehet manapság aránylag biztonságosan (ne nyúljanak le), és egyszerűen (lehet regelni) usd-t csinálni BTC-ből?
Bitstamp esetleg? -
Penge_4
veterán
Már közelít a 700-hoz.
-
janos666
nagyúr
válasz
csaba951 #10143 üzenetére
Érdemes lehet figyelni az OKC heti rendszerességű zárásait: [link]
A negyedéves futures a lényeg, de ott is van kvázi "heti zárás". Illetve most zárul le a negyedév is, már át lett keresztelve a régi 1Q 2W-re, most pedig átvedlik majd 1W-be (aztán vége). Szóval aki tartósan 1Q-n szeretne lenni, az mostanában mászott át a 6/24-ről a 9/30-ra (köztük én is, és pont akkor, mikor belendült a szekér, úgyhogy rögtön kétszer annyit vettem az új 9/30-ból, mint amennyit bezártam a 6/24-en). -
csaba951
veterán
válasz
AnonyX #10138 üzenetére
Azért vicces, hogy ez megint szombati napra esik. Még mindig nem értem, hogy mi a fenéért pont hétvégén kell valakinek egy halom BTC. Hét közben is simán elintézhetné, de nem, neki valamiért pont hétvégén kell!
Hét közben a piac azonnal reagálhatna, nem lenne akkora árfolyam ingadozás az ügyletből. Hétvégén a piaci szereplők száma/lehetőséges sokkal korlátozottabb, így az ügylet sokkal nagyobb árfolyam ingadozáshoz vezet. Kérdés: ez vajon miért jó neki, mint vevőnek?
-
butch3r
senior tag
-
butch3r
senior tag
Azta jol attorte mara virradoan a 600at. Tortent valami extra?
-
vismaior04
tag
Mostantól lehet Magyarországról is Bitcoint venni a Bitstampnél bankkártyával.
-
AnonyX
tag
Szerintetek ez a BTC ár emelkedés meddig tart? Nem bánnám ha az LSK és DAO -imat el tudnám adni valami magas áron
Mert most BTC-m sincs egy deka sem sajnos...
-
Dexar007
veterán
Mindjart leszallunk a holdra.Öveket becsatolni.
-
csaba951
veterán
Na, de komolyan! Mi a fenének kell valakinek egy teljes napi btc mennyiség, pont hétvégén (szombat)? Gyakorlatilag minden zárva van, mi az ami nem ért rá legalább hétfőig???
-
P3Dr0
senior tag
-
Dexar007
veterán
-
akrobet
tag
Hogyhogy ennyire inaktív a topic? Vélemények az aktuális árugrásról? Vagy senki sem akarja elkiabálni?
-
shortcutme
tag
válasz
D@reeo #10118 üzenetére
2 irányú a dolog, info + aktuális ATM-es árfolyam: https://www.mrcoin.eu/hu/atm
-
Penge_4
veterán
válasz
Reggie0 #10113 üzenetére
Robin Hood is lopott, mégis szerették az emberek és kultuszt emeltek neki. A warez is él és virul a mai napig. A Whiskys rablót is szerették az emberek.
A lopás is egy semleges dolog, ami lehet nemes cselekedet is, ha attól lopsz, aki megérdemli és még te magad se vagy önző, hanem szétosztod.
-
P3Dr0
senior tag
Valaki tudna segiteni abban ha ATM ben szeretnek BTC rol HUF ra valtani akkor mennyi szazalekot vesz le a gep? Pl. 1 BTC eseten?
-
Reggie0
félisten
-
Penge_4
veterán
válasz
janos666 #10111 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha nem tudnád, hogy a Bitcoin elterjedése jó hatással lenne a munkaerőpiacra is (a technológiai munkanélküliséggel csodát ez sem tud tenni).
Egyébként újabb pozitív hír: Robin Hood Hacker Donates $11000 Stolen Bitcoin to Help Fight ISIS
Lám, lám ismét bebizonyosodott, hogy az anonimitás kétélű kard és jó célokra is lehet használni.
-
janos666
nagyúr
válasz
Penge_4 #10110 üzenetére
Valahogy így tervezed majd beolvasni a szép hírt?
De ettől függetlenül szerintem valószínűleg jó ötlet lehet most visszavásárolni azoknak, akik kiugrottak belőle az utóbbi egy-két évben (spekulatív jelleggel, nem az mondom hogy sohatöbbötszázdollárhamostelindul, csak hogy lehet még itt talonban 800+ is idén). -
Penge_4
veterán
Swift Is Hacked Again. The Bitcoin/Blockchain Fat Lady Sings.
Milyen szép is lenne, ha beomlana az egész globális bankrendszer, simán fellőné a Bitcoin árfolyamát 1 millió dollárra.
-
butch3r
senior tag
-
D@reeo
aktív tag
Ha pesti vagy, van 1-2 automata ott.(Antkert környéke ha jól emlékszem)
Illetve a https://localbitcoins.com/ -on keresgélj és lehetőleg személyesen bonyolítsátok le.Altcoinok kiszámíthatatanok (a BTC is az
), Bitcointalkon nézegesd leírásokat és ami szimpatikus a mellett dönts.
A Waves-t és a DAO-t pumpolják most az ICO alatt, vagy nagyot fog szólni, vagy hatalmasat bukni. -
bear_
aktív tag
Sziasztok,
Bitcoint szeretnék vásárolni befektetési célból ~10k HUF értékben. Hol tudom ezt megtenni?
Illetve létezik más virtuális valuta, amibe érdemes lenne fektetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest