- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
helló!
Remélem tud valaki segíteni.
Adott egy acer aspire 4552g laptop. Leesett, HDMI-n és VGA kimeneten teljesen jó kép van, viszont belső kijelzőn semmi életjel. Az alaplapon ez a kis mocsok zárlatos.Már átbogarásztam jó pár alaplapot, de nem találtam hozzávalót. Lenne valakinek esetleg ilyen?
-
genai
csendes tag
Valakinek nincs elfekvőben egy 16 colos fénycsöves laptop kijelző ?
-
Kocska89
tag
válasz
chipkonzol #13284 üzenetére
Hát mért ne lehetne? [link] Srác gond nélkül megküldött erősítőt, pc-t. Aztán jól eladta...
-
chipkonzol
csendes tag
Még hogy nem lehet???
-
Router
őstag
válasz
KillHates #13280 üzenetére
Uhh tényleg.
Így már más a leányzó fekvése, itt tényleg az északiban van a GPU, melegszik is szépen, reballt lehet megérdemel!
Alapvetően az NM10-es dolgot nem értettem mert annak nem sok köze volna a videóhibához meg amúgy is elég strapás kis chip, eddig csak user error miatt kellett cserélnem ilyet.
-
f27
senior tag
válasz
DisRespect #13271 üzenetére
Nincs harag,de akkor mostmar erted mire irtam
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #13268 üzenetére
A kettonek mikoze van egymashoz?
Ha lepadlozom hidegen ugysem megy mert a compi lefogja a viz homersekletenek megfelelo fordulatszamraIgen ebbe siemensek vannak azt tudom.
Most volt nalam egy nagy szerviz aki ilyen es hasonlo vezerloket javit,de azt mondja hogy 10-bol 9-esetben user hiba vegett mennek tonkre gyarakban is ezek a vezerlok.
Vezet ontenek belejuk,nyirkos helyen vagy extrem meleg helyzetekben kinozzak oket,stb...Pont ilyen gepbol javitottal vezerlot?
Kinek van meg ilyen gepe? -
f27
senior tag
válasz
DisRespect #13257 üzenetére
Neked is mndom hogy a kinai szemszogebol nezven az az osszeg nem tetel hogy atverjen ha van megbizhato forrasod!
Ne ugorj te is nekem,nem rolam van szo.A gepemet csak megneztem vajon mennyit esett 3 ev alatt az erteke.
-
Zoli986
tag
Mi értelme ennek a felesleges nagyképűsködésnek?
Ha neked nem tétel annak a gépnek az ára akkor utald át nekem a pénzt és majd vagy visszaadom vagy nem kapsz lóf*szt sem...kit izgat -
f27
senior tag
azta rohadt ez nem lett olcsobb mint amikor en vettem
Es tudomasom szerint mar kiherelt cigisdobozmeretu szarok vezerlik ezt is -
f27
senior tag
válasz
DisRespect #13252 üzenetére
A legtobb amit kiutaltam eddig egybe ,8500$ volt es akkor 255ft/$ ba valtott a paypal.
Ha nincs konkret embered akibenn megbizol akkor hagyd hogy olyan szerezze be neked akinek van.
Bar mondjuk egy 460- nas nem egy tetel hogy izgulj -
netzoli
tag
válasz
DisRespect #13252 üzenetére
Ha már kintről akarsz rendelni, akkor vedd fel a kapcsolatot a gyártóval a weboldalán keresztül, esetleg ali-n. Ha jól emlékszem nekik talán van Angliában is lerakatuk.
-
DisRespect
csendes tag
-
Zsolt50
csendes tag
válasz
Router #13248 üzenetére
Vezérlésed van hozzá?
Amúgy nem rossz, de többre tartom az ersa i-con-t vagy a JBC 210 vagy 245-öt.
Ja, látom találtál Ersa-t.
Plusszok: sokkal olcsóbb, sokkal kényelmesebb, gyorsan felfűt, hatalmas és olcsó tip választék,
mínuszok: picit nagyobb, macerásabb hegyet cserélni mint a wellernél. -
Router
őstag
válasz
KillHates #13249 üzenetére
Igen az, azért is "csak" 40W-os, el is kérik az árát rendesen na meg a hegyek sem olcsók ahogy nézem. Viszont képbe került egy komplett gyári csomagos alig használt Ersa i-con 1 is elég kedvező konstrukcióban, lehet inkább az lesz a vége, hogy eladom a WD2-t. Mert ha bejönne, az ersát kompletten annyiba kapnám mint a weller nyelet.
-
cmlhunter
csendes tag
Üdv!
Fentebb olvastam,hogy más is keresett 216-0728018 chipet, nekem is szükségem lenne rá,ha lehet egy újra.
Laptop típusa: SL510 LenovoKöszi
-
Rics22
tag
Srácok,árazásba segítsetek nekem egy picit
nagyobbra váltás miatt cserélném 390-es hontonomat,boxhoz alakított befogóval mit érhet ? -
ielektros
senior tag
válasz
chipkonzol #13237 üzenetére
Hagyd ugy a francba.
-
nahunn
tag
válasz
és mennyiben okoz ez gondot a hűtésben?
-
Tutti-amigo
tag
Nekem tudna valaki segíteni?
-
macko20
őstag
válasz
[link] rendeltesd meg vele
-
JSHammer
tag
Jóestét Urak!
Csak Önöknek csak most, (főleg xbox szakértőknek)XD
https://www.youtube.com/watch?v=U6oWuk4miOw
Az itt látottaktól ,Ti jutottatok eszembe
-
válasz
DisRespect #13228 üzenetére
Vegyél akkor HR 490-est! Egy alap 3 zónás HR gép, de nagyon jól kezelhető! Akik vettek ilyet tőlünk azok mind nagyon meg vannak velük elégedve.
-
macko20
őstag
Sziasztok az Acer Aspire 5310-nek van vmi tipus hibája ?a töltőre dugva nem csinál semmit ,az akku csatikon nem mérek feszt
-
Benji77
aktív tag
válasz
DisRespect #13228 üzenetére
Es miert akarsz 360-ast venni?
Infraval nem fogsz dolgozni.
A levegos gyorsabb, megbizhatobb. -
DisRespect
csendes tag
válasz
chipkonzol #13226 üzenetére
Az a gáz hogy a 460-at annyiért tudnám megvenni kint mint a 360-at itthon. 360-at meg kint nem találtam sajnos.
-
alienpapa
senior tag
válasz
chipkonzol #13226 üzenetére
Ha 5-ször felraktam eddig, akkor sokat mondok....
-
chipkonzol
csendes tag
válasz
DisRespect #13223 üzenetére
Én a IR360-at használom, sokszor jó az az infra
-
Zoli986
tag
válasz
Hunter2 #13224 üzenetére
Köszönöm a választ.Igazából nekem nem célom a gép javítása.
Egy bontott kijelzőt vittek el tőlem ami egyébként tesztelve volt és hibátlanul működött,majd beszerelték egy laptopba és 2-3 nap múlva kezdte,hogy néha nem volt háttérvilágítás rajta,majd most eljutott odáig,hogy már egyáltalán nincs rajta fény.
Mivel több bontott kijelzővel találkoztam már és egyiknek sem volt ilyen problémája,így nekem gyanús,hogy csak így elmegy a fénye,ennek ellenére ki fogom cserélni,csak kíváncsi lennék rá,hogy ha tönkrement annak lehet e oka az alaplap,vagy esetleg szalagkábel hiba(zárlat stb). -
Hunter2
addikt
válasz
Zoli986 #13222 üzenetére
Nem tudom hogy vagy vele de én látatlanba és telefonon se csinálok hiba feltárást, csak akkor mondok a gépre valamit ha már meg tudtam nézni személyesen.
Szóval az egzakt megoldás az hogy mondod a delikvensnek hogy hozza be a gépet és raksz bele egy garantáltan jó kijelzőt, ha megy vele akkor a kijelző feküdt ki ha így is szar akkor meg mehetsz a szalagkábelre. Ha az is jó akkor meg az alaplapra. -
DisRespect
csendes tag
Melyiket ajánlanátok inkább?
Scotle ir360pro vagy a scotle hr460-at. Ismerem a különbséget de nem tudom melyik a megbízhatóbb illetve ha hr460 akkor nem e fog hiányozni az infra. -
Zoli986
tag
Sziasztok!
A LED-es kijelzőkben a háttérvilágitás közvetlenül az alaplapról kapja az áramot,vagy hátulján lévő nyáklap állitja elő?
Néztem lvds csatlakozó lábkiosztásokat ami szerint az 1,2 és 4,5 láb a háttérvilágitás tápja.
Adott egy kijelző amin kép van,de háttérvilágitása nincs,sajnos nincs nálam a gép,de én arra gyanakszok,hogy a kijelző kábele törhetett el az alapján amit mondtak róla,hogy eleinte volt amikor ment a háttérvilágitás,most meg már egyáltalán nincs. -
Tamás9x
őstag
Valakit érintene egy PMA KS108-as progrmozó? [link]
-
Hunter2
addikt
Reball 1év garanciával??? WTF [link]
-
kyle_
tag
Sziasztok
MSI wind U135-höz van valakinek szerviz rajz?
köszi előre is -
chipkonzol
csendes tag
RT8206 és RT8205 van valakinek? SOS
Megrendeltem kintről 10-10 db-ot de 2 hét sok idő. hátha van valakinek.1-1 db kellene.
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #13209 üzenetére
Most kb re mondom 50 hosszu 25 szeles es 15 magas a tartaja,de lemerem ha valakit erdekelne
Kulfoldi samsung felszamolasbol vasaroltam 270.000 ft ert.
En max 5x hasznaltam,es a cegnel meg alitolag 2-3x de hiheto volt mert rajt volt a folia a gepen,szal csak kiprobaltak, es egy ottdolgozo is megerositette,nincs egy hete hogy megkaptak es kibontottak.
Azt is monta hogy a dobozon levo ar megjegyzes 2200€ volt feltontetve. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged