- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gepsys
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném eladni a Scottle IR360-as állomásomat.
Sokat nem volt használva, mondhatni “hobbi célra”. Az utóbbi 2-3 évben talán 3-4 alkalommal. Legfőképpen alaplapokat melengettem vele. Ha jól emlékszem, van hozzá infrafej (ezzel használtam) és hőlégfúvós fej, de ezt meg kell néznem. A gyári hőmérője tönkrement, innen vásároltam egy másikat hozzá, talán Killhates Úrtól.
Rengeteg stencil van hozzá, meg egyéb tartozékok.
tökéletesen működik, ki is próbálható. Rugalmas vagyok.
Kecskeméten van a cucc.
Megköszönném, ha e-mailben írnátok, mert azt azonnal látom (birogabkukacgémélpontkom)Irányárra 232.323 Ft-ot írok. Szóval ez irányár. Szeretném, ha alkudnál!
-
gepsys
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Scottle IR360-as állomáson. Megfordult a fejemben, hogy eladom, mert nem nagyon használom az utóbbi időben.
Mi lenne a reális eladási ára?Megköszönném, ha segítenétek!
-
gepsys
csendes tag
Üdv!
Scottle IR360-hoz keresnék hőmérő szenzort infra fejhez. Valami strapabíróbbat, mint a gyári, mert az egy igazi f.s.
Ötlet, hol lehet ilyet fellelni? -
gepsys
csendes tag
Killhates!
Ment mail tegnap, lecsekkolnád? -
gepsys
csendes tag
Üdv!
hoax tanácsára rendeltem egy Elstein SHTS/4 fejet, ami ma reggel megérkezett.
Kérdésem az lenne, hogy milyen távolságra állítsam, azaz Ti hány centire emelitek a fejet a chip fölé?
Nagy általánosságban RS780-880 chipeket melegítünk.Köszönöm!
-
gepsys
csendes tag
Üdv Urak!
Rendelkezünk egy Scottle IR360-as sárkánnyal.
Az utóbbi időben azt vettük észre, hogy az eddigi rutin melegítések nem sikerülnek (pl.: RS780, RS880), vagy nem tartós a javítás, míg előtte egy ugyanolyan széria chipnél teljesen tartós javulást tudtunk elérni.
Infrafejjel dolgozunk. A kérdésem a következő: létezhet-e olyan hibajelenség, hogy gyengül az infra fej? Engedjük lejjebb? Vagy egyszerűen csak peches széria volt az utóbbi?Köszönöm!
-
gepsys
csendes tag
Üdv!
Adott egy Lenovo G565. "Nem ad képet, de a hűtés megy és a LED-ek világítanak" szokásos hibával hoztak hozzánk egy gépet. Természetesen AMD+ATi párosítás. IGP és GPU reflow megtörtént. A további hibajelenség: Képet nem ad se saját, se egy külső monitorra, viszont, ha nem rakunk bele memóriát rinyál, Power gombot ha megnyomjuk kikapcsol, ha a billentyűzeten lenyomunk egyszerre több gombot, szintén rinyál... Monitor és minden más tesztelve.
A mellékelt képen a két chip látható, amelyek meg lettek melengetve. A lap másik oldalán van még egy AMD Southbridge, vajon az csinálhat ilyet?
IR-360 infrával történt a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest