Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz #81556480 #43735 üzenetére
Pflol..!
"Ha megenged a topic egy általános kérdést/véleményt:
Mindenki építgeti meg tunningolja a PC-jét, és állandóan benchmarkol, közben meg szar játékokkal játszik. Akkor most csak benchmarkra építitek vagy ez a hobbi vagy mi ?"
Általános véleménynek tituláltad azt, hogy mindenki benchmarkol, ami netto hülyeség.
Aztán ottvan az is, hogy szar játékokkal játszunk. Na ezen a ponton megvakartam a kopasz fejemet.., te játszol szar játékokkal?
Nem? Más miért tenné? Esetleg a PC-s játékokat tituláltad szarnak, esetleg ez is egy "általános vélemény" ?Ezért gondoltam azt, hogy leírom neked, nálam a szar onnan indul, hogy még 1percet nem játszottam valamivel, de elsőre elindítva a faék menürendszer és a gyér konfigurálhatóság fogad.
Az elmúlt 10év tapasztala az, hogy már menü alapján is igen magas százalékban igazolódik mivel foglalkoztak keveset portolásnál, minek lesz konzolhulladék a játékmenete/kezelhetősége.
Tömören összefoglalva egy normális PC-s játékhoz képest/után, mi várható egy minden szempontból butított sz@rnak.A konzol/kontroller egy dologra jó, autoversenyhez, továbbá minden másra azoknak akiket nem zavar a TV/jobb kijelző közti diffi, az alacsony fps és egy jóval alacsonyabb kategória összhatása.
Dolgavégeztélvel hazamegy az ember, bekapcsolja a konzolt, kézbeveszi a kontrollert, hanyatvágja magát a kanapén és mehet az instant játék.Ennek is megvan a maga előnye/varázsa, ugyanakkor semmivel sem különb annál mintha az ember bevágja a sütőbe a mirelit pizzát ami 10perc alatt elkészül, szemben egy normális pizzával.
No offense, tudom kicsit nyerse sikerült az első válaszom, csak kísértetiesen azt a figurát/karaktert hoztad a megfogalmazásoddal, amit előszerettel használsz a GTA V topicban is.
Ott még mulattató is a maga bájában, amikor pár konzolpajtival megindul a "hancúr".Nem vagyunk egyformák, ezért is nem kóstolgattalak még ott soha amikor épp kifigurázod a GTA V-re váró PC-seket. Neked PC után is kielégítő a konzol, ráadásul ahogy észreveszem nem is nagyon hiányzik a PC nyűgje így utólag. Ez tök jó, tényleg, valamilyen szinten szerencsés vagy, de nekem speciel akkor sem kéne konzol ha utánam dobnák, nemhogy egyetlen játék miatt vegyek.., pfejj.
Aztán ha teljesen félreérteném a dolgot, hát mea culpa..!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest