Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #15952 üzenetére
Nah, erre gondoltam... asztakúúúúrvadenagybatárdögez!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #15957 üzenetére
ha beiizítja munkára akkor szrítani is jó, van benne vagy 10 venti.
tuti, hogy a felesége mellé tereget és 1-2 óra mulva minden porszáraz"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #15959 üzenetére
vedd le a prociról a hűtést és még főzhet is
De ha költ még egy picit egy kis kiegészítőre, már KV-t is főz:
USB Coffe Maker"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #15961 üzenetére
van már minden ami USB -s
kávéfőző, melegítő, dohányzóknak szivargyújtó... és ez csak a jéghegy csúcsa
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #15963 üzenetére
néha poén... vannak egész ötletes dolgok.
az egyik kedvencem az USB-s "melegentartó"
rárakod a csésze kv-t teát és melegen tartja.
igazi hardcoore programozóknak való cucc'"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, 7990 eladva. 10 percet volt fent ebay-en es valaki meg is vette 569.99 fontert (213K HUF) nekem meg ugy kb 138K HUF-ban volt.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #15965 üzenetére
aztaqrva... bakker. Megmondtam, h ne a fiókba tedd! Megvan szinte a ház ára!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Nagyon sajnalom azt a kartyat ! Imadtam es imadom....olyan brutal kartyam sem lesz tobbe. Hogy felvegyem a versenyt es ne zuzzam darabokra a 780Ti-ket vissza kelett vegyem 1050 Mhz-rol 900 Mhz-re .
Sajnalni fogom nagyon, nem szeretem ezt a tepsit a gepembe !
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #15969 üzenetére
Azert mert reg vagyta a hazra. Ha tetszik is nem is a formarol van szo hanem ahogy illeszkednek a lapok. Az rohelyes, azet egy premium haztol elvarnam hogy majdnem minden tokeletes legyen. Ugy nagyjabol jo kis kuckonak tunik.
-
törölt tag
Jóreggelt
Sose éltem még ennyire össze vissza alvással
-
őstag
válasz Peaceliker #15979 üzenetére
Kell csájnából rendelni pár tonna USB kávémelengetőt, rászitálni valami Hájg Szkill Gémer Káfé Púver-t, meg pár kék ledet bele. Adni egy kisebb adományt egy népszerű esport kockának, hogy nyilatkozza ki, mióta a "Hájg Szkill Gémer Káfé Púver ™" által melegített kávét issza, csak úgy repülnek a headshotok, garantálom másnap elviszik a raktárkészletet a vérpistikék
Mondjuk régen én is vettem 30ezerért egeret, hogy tuti csak azzal lehet jól CSni, szóval kussba illene maradnom
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Shokkolo
addikt
válasz addamka #15980 üzenetére
azért van benne egy kis igazság, egy jó egér hoz némi eredményt, de nem úgy mint sokan gondolják
a jó egér nem jelenti azt h. megvered az #sk.swe -t
CS idején vettem meg az Intel Intelimouse 4.0 -mat. bessza-behu milyen jó volt...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
őstag
válasz Shokkolo #15981 üzenetére
MS-okat nem csíptem régen, inkább Logitech volt.
Kezdődött a csoda dual optical parasztvakítással, utána MX700, MX900, MX510, MX518.
Aztán lett Razer Copperhead, majd a végső döfést a Razer Lachesis vitte be. 32ezer HUF volt, és egy kalap sz@r. Elugrott a kurzor, de nem cserélték, mert a gyártó szerint firmware hiba. Adtak ki pár firmware frissítést, 100%-os sose lett, de legalább a gari lejáratig elszórakoztak ezzel.
A Copperhead-et szerettem, meg az MX-ből a vezetékeseket.Most egy kemény 3ezres Trust hulladékom van, de semmivel sem rosszabb az anyagminőségét leszámítva, mint az MX518 volt. Mondjuk nem is CS-zek napi 10 órát, mint iskola mellett régen
A mostani 6000dpi-s vakításokat már nem eszem be, meg olyan gyorsulási értékek vannak ráírva, hogy leszakadna a kezem, ha úgy megküldeném. 500 vagy 1000Hz-et tudja, 800-2000 közti dpi, nekem elég már. Ja meg menjen a 10 éves üveg egérpadomon, azt csak akkor cserélem le, ha kettétörik. Praktikus, koszos lesz, megy a mosogatóba.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz addamka #15982 üzenetére
nekem egy régi "lézeres" logitech van, de nem a gamer fajta olyan 5k lehetett ?!
meg van egy bedobozol Roccat Savu -m, amit a VGA-hoz kaptam, de még be se volt dugva USB-beGondolkozok hogy eladom és életem legdrágább egerét kipróbálom.
Ebayen találtam ~15k -ért új TT Level 10 M -et. érdekes a formaterv de nekem bejön"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
őstag
válasz Shokkolo #15983 üzenetére
Egy Logitech G700-ra neveznék be, mert szeretem a vezeték nélküli egerezést. Van egy MX Revolution-öm, imádom, de bluetooth miatt még 100Hz-et se tol ki, azon meg érzem az akadást már FPS-ekben sajna. Azért van játékhoz a 3ezres Trust, csak kényelmetlen állandóan bedugdosni, főleg a nappaliban lógatni a kábelt
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz addamka #15984 üzenetére
Bah. Ne is mondjátok. Nekem volt egy Logitech G400-am, balga módon eladtam.
Pedig olyan nagy és kényelmes volt, nem szeretem a kicsi egereket.
Most néznék vezeték nélkülit, de nem vagyok nagy FPS-es, persze, azért ne akadjon, de nincs igazán kényelmes.
A G400 meg már nem kapható.
Nincs vmi jó tippetek?
-
-
őstag
válasz Zsivaagoo #15992 üzenetére
Most ez a hulladék van, amiben már a sima radis víz ventije sem fért bele:
Mint látható, szélességében van helyem, PS3at el tudom tenni máshova.
A mostaninál szarabbul kétlem szellőzne:
elől van 1 db 8 centis venti befele, táp az dvd alatt, és előre fújja ki a meleget, amit szépen be is szív az első venti
CPU felett nincs rács, emiatt ott megrekedt a meleg, ez mondjuk a víz miatt megszűnt, most a merevlemezek főnek el éppen. Ja és több HDD-t nem tudok beletenni
Nem találok másik fekvő házat számomra elfogadható árban (max 20k).[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Ezen azért el melózgatnék! [link]
-
Shokkolo
addikt
Urak,
Köszönöm azoknak, akik "munkaügyben" drukkoltak nekm.
Nem sikerült sajnos."szakmailag" és "emberileg" taroltam a többieket magasan a feedback szerint, de sajnos nincs meg a vezetői rutinom.
és most olyat szeretnének aki már gyakorlott vezető.
öröm az ürömben, hogy gyanúsan nem hazudtak, mert egyikőnk sem kapta meg,
a többieket a HR 5 perc alatt lerendezte, engem viszont behívtak egy 8 szemközti beszélgetésre a részleg és ágazatvezetőkkel, és úhy táűlalták majd 1 órában az értékelésem.
Vigasztal ugyan, de nyílván csalódott vagyok."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest