Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2809 üzenetére
öööö huhhhh
Becenévnek a nickem nem elég sokkoló?!
1.: a jókedv meg szokott lenni, ha meg nem akkor főleg azért jövök fel hogy jobb legyen
2.: aki nem érti a viccet ássa máris a gödröt magának
3.: az avatar az egy erős alku kérdése
4.: a becenév kéréssel rajtoltam
5.: AMD termék öhm, volt egy 6400+ X2 -es athlonom. Határeset elfogadod?A maradással meg nincs gond, gép előtt dolgozok, valamivel el kell ütni az időt,
a többi topicban meg sok a karótnyelt "úriember"[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2813 üzenetére
Rád gondoltam, van valami Z77 -es laphoz köze (asszem )
A beceneven meg gondolkoznom kell még egy kicsit, nem is olyan egyszerű... mióta valami elmebeteg bekötötte ide is anno a netet azóta Shokk // Shokkolo néven futok mindenhol
De ha van valami jó ötleted... feel freeSzerk:
A videó jóóó, van egy verzió amiben 10 tudatmódosító hatását mutatják a vezetésre
De nem merem kipróbálni, most lett kész az autóm[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2818 üzenetére
Gyertek Debrecenbe...
Van itt némi piakészlet
Van:
~0,4 Jack Daniels
- Literes Jim Beam
- Némi igazi HP
- Valami "pancsolt pálesz"
- Literes Ballentines
Meg még pár apróság...
Mostanság minden alkalomra piát kaptam én meg alig iszok A Jackből 1 év alatt fogyott el amennyi fogyotMahrenburg: ha ezt levezeted nekem hogy honnan jött fejet hajtok
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #2823 üzenetére
Ez most fájt
Én asszem bedobom mára szintén a szunyát aztán holnap folyt. köv.
Jóccakát mindenkinek"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2840 üzenetére
Majd elgondolkozok rajta, bár a 620 -as is elég.
Legalábbis remélem hogy a Z77-et egy 3770 meg egy GTX660 -at elbír. (el kéne neki).
1 winyó meg egy SSD mellett szerintem nem kéne neki köhögnie.Csak fogyna az én készletem is... dehát lyan ajánlatok vannak h. sírni tudnék.
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #2842 üzenetére
Ennek örülök, bár még össze is kellene rakni
Eddig ebből csak a Saber van meg (meg a táp...).
Ha valami megy a háztól akkor lesz majd procira való. Ez a magyar valóság"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #2844 üzenetére
háááááát, a barátnőm is egy pénznyeló autómata
Ha nem lenne lehet hamarabb meglenne ez+azDe a viccet félretéve azért nem adnám oda Őt egy gépért.
Most alakul az összeköltözés és felújítás dolog is olyan mint egy feneketlen kút.
Sok kis apróság és mire észbekapok tücsökciripelés van a pénztárcámban"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2848 üzenetére
ha esetleg találsz kint jóárasított I7-est... érdekel
a memóriára láttam más is rátalált, de egyelőre még "óvatos"
sebaj hátha 1x nekem is szerencsém leszha meg esetleg az I5 re itthon lenne addig vevő legfeljebb beledobod a pakkba és innen majd elpostázom. spórolnátok rajta egy keveset
-
Shokkolo
addikt
ahogy a videjóban megmondta emberünk
"jó-jó, csak sok a kötsög"Nem értem mire jó ha az emberek verik magukat.
Mindenki vegye azt amire
1.: szüksége van
2.: telik rá
3.: rászánjaNekem az AM2 konfigom volt az első amibe nem asrock lap volt.
És egyetlen gépem se szállt el laphibából.De látom megint igaz édesapám kedvenc mondása: a pénzzel nem feltétlen jár az ész is együtt
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #2877 üzenetére
Ez rendesen szép
Milós: ilyen céget én is szeretnék azért
Nálunk amit el lehet hozni, az max a Fujitsu desktopok a régi "jó" kis C2D -kkel meg 2 giga DDR2-vel 5 év fölötti átlagéletkorral"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2882 üzenetére
Jaaaah bocs, nem vagyok agyilag toppon...
3 órán át élvezhettem a balseb. vendégszeretetét.
barátnőm eltörte a kezét szép kis szülinap lesz ez így...
ráadásul ami ott megy tragikus.De mivel parancsba kaptam h. éljen a jókedv:
Legalább élőben láttam az Adams Family -t a balseben"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #2886 üzenetére
Köszönöm
Semmi nagy buli, de ha valaki erretéved és meghúzza a fülem, nem mehet el szomjasan
-
Shokkolo
addikt
Ez fájt...
Látom ma is volt itt élet, ilyen sajnos nálunk is van a családban, ha itt van a terülj terülj asztalkámra is csak a száját húzza, ha odamegyünk (
véletlenülmeghív...) még az adagok is gondosan kimértek.
De ez már csak ilyen, annyit se érnek h. a billentyűket pazaroljam rájuk"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Ez a taktikát én is használtam, csak én egyetemre jártam így.
Volt 3 csoporttársam akik cigiztek... csak épp sosem sajátot. (taktikus... százezreket spóroltak az évek alatt),
csak egy idő után baromira zavart h. nekem mondjuk elég lett volna a cigim 2-3 napra, ehhez képest már délután sem volt 1 szál sem mert a kedves úriemberek besegítettek (végülis tiszta haszon... védték az egészségem hogy ne én szívjam el...)
Aztán jött a taktika, szereztem valami rotka mocskos orosz cigit, hagytam benne 2 szálat, meg a másik zsebembe ami kellett nekem. 2,5 évig megvolt az a 2 szál"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Ismerem az autóhifit, igaz nem ennyire komolyan de én is űzöm ezt a hobbit.
Szintén Alpine fejjel, de nekem nincs meg a processzor hozzá.
Bár ami tény az tény, ipodról egész kellemes és tiszta hangok jönnek ki belőle.
Mivel egy régi kis 205-ös peugeot-ot átalakítani minőpségre eszméletlen pénz lenne így maradtak kompromisszumok. Nincs meg az aktív hajtás, bent vannak a hangváltók (ergó passzív) így nem kell a processzor.
Viszont ha egyszer megbolondulok a lehetőség adott, és ebay -en már egész kellemes áron lehet kapni procit a fejhez.
Addigis ezen szerény darabokkal harcolok:
Fej: Alpine 9886R
2 pár elsőszett: Hertz ESK 165.3
Erősítő a szetteknek: Hertz EP4
Erősítő a Suboknak: Rodek R2180i
Subok: 2 db 25-ös Rockford P210D4 gyári tervezésű dupla 25ös ládába.Messze nem High-End, ugyanakkor nem az a ciripelő vírnyogó vacak.
-
Shokkolo
addikt
nem akarok belevauzni (inkább nyeríteni ), de nekem jön Sas úrtól egy nagyobbacska csomag...
ahhoz lehet ezt azt hozzádobni nyugodt szívvel szerintem, egybe eljön, innen meg már picit olcsóbban eljuttatom határon belül. Ennyit tudok segíteni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2990 üzenetére
Csomagold be magadat is, és igyunk egy jó sört végre.
Ráadásul nem hiszem h. neked ez rossz lenne. egybe eldobni egy nagy pakkot aztán innen elosztogatjuk.
Cukrosbácsi:
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #2992 üzenetére
Nekem is kellene ilyesmi. Én is voltam már párszor idén, de igyekszem rendszeresíteni rajta.
Az irodai munka szépsége, hogy ragadnak a kilók
Iszákos én se vagyok, de azt hiszem 2 sör nem fogja a romokba taszítani az életem"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2998 üzenetére
Te eszméletlen bizniszeket kötsz
Remélem a memóm is összejön mert jelenleg szart vág a kerékKaptam "beszámítási" ajánlatot a procimra és a memóriáimra:
A Xeont 30 -ba, a 2 trikitet 15be számolnák be.
Annyiért viszont nagyon nem éri meg"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #3017 üzenetére
Én se élem mostanság a bizniszelés csúcsát.
Sas barátunktól sikerült elhoznom a Z77-es deszkát, de megállt a tender.Előző este úgy volt hogy lesz vevő a Procimra, Alaplapomra, VGA-mra.
Ebből mind visszalépett amikor már fixre beszéltük meg.Így jön a jó lap, de nincs bele procim
Illetve gondoltam hogy meglepem magam egy telefoncserével szülinapomra... (ugyebár az nem létszükséglet, és nem is a munkámhoz kell, de hát na... ennyit megengedek magamnak az élvezet címszaván), cserélni szerettem volna ráfizetéssel.
Találtam egy srácot, lebeszéltük h. akkor OK személyesen tali, megnézi az enyémet, én is az övét... és ha minden a leírtak szerint klappol csere és mindenki boldog.
Ebből se lett semmi. 5 napja "visszatartja" egy elvileg kp-s vevőnek aki eddig persze csak igérget.Nem megy ez a biznisz nekem most
-
Shokkolo
addikt
válasz Shokkolo #3019 üzenetére
Szerk: (csak már nem tudom szerkeszteni):
Sas lapját is pont azért mertem lefixálni, mert az enyémekre is 100%-ot mondtak.
És nem akartam őt se hülyíteni, mert pont azt csináltam volna, mint amit velem eljátszottak.
Miért nem lehet korrekten üzletet kötni?!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #3021 üzenetére
Az a baj, hogy amíg el nem megy a cuccom, addig I5-re se telik, ha elmegy akkor meg "futja" a 3770 -re
Sakk-mattRáadásul ugyebár én is ismertem a sztoridat a lappal, főleg nem akartalak hülyíteni.
Ha már pénzem nem marad, a szavahihetőségem legalább igen.
Van olyan hogy, az többet ér (legalábbis nekem...)Sebaj egyszer fent, egyszer lent. Majdcsak jóra fordul
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #3023 üzenetére
Ezeken szeretnék túladni:
Alaplap: Asus Sabertooth X58 (2014.03 -ig hardverker garral) (~30 k)
Proci: Intel Xeon L5638 (6 mag + 6 HT) (~40-45k)
Hűtő: Cooler Master Hyper 212 Plus (Minden lefogatóval, dobozos) (passz... 5k?!)Memória: 2 trikit (6*2 Gb) > Corsair CM3X2G1600C8D t (8-8-8-24 @ 1600 MHz) (~20-3k egyben)
VGA:: ASUS GTX 550 Ti DC/DI/1GD5 (~22k)A kiindulási árak mellé írtam, kb "ármesteres" árak. Aztán alkudozni nyílván ér ésszel...
Vagy ha valaki viszi a lapot és a procit legalább nekiadom a hűtőt grátisz.Ha a ram megmarad annyira nem tragikus. 4 darab ele a Z77 -es deszkába amíg nincs más és megvan a Quad kit 2 meg fel a polcra addig...
-
Shokkolo
addikt
válasz Trebron09 #3028 üzenetére
Ha lesz egy kis szerencsém beindul egy magánprojekt egy kis mellékes pénzért, és a használt szoftvereknek kicsit "magas" a számítási igénye.
A Xeon 64,4 GFlop/s így 3,2-n járatva. 3770ből láttam sokkal nagyobb értéket is.
Igazából ez a fő ok, a másodlagos okok pedig:
- mert újabb > gar. sosem hátrány annál ami elektromos. 1x kijön a füst és bajbaleszek, nem fogom tudni visszafújni bele
- a szokásos megalománia... hogy ha már egyszer lehet...
- elvileg a Z77 lap "fölött" elfér a H100i -n a venti is, és végre visszapakolhatom a ventiket a radira házon belülre.
- talán egy darabig még értéktartó maradÍgy hirtelen ezek jutnak most eszembe amik a váltás mellett szólnak érvek.
De egyébként tényleg nem gyenge ez a konfig sem."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- Eladó Radeon RX 6650XT Garanciás
- Shure 535 fülhallgató/fülmonitor
- Philips 22PFL3517 (56cm) Full HD/1080p LCD LED TV /monitor. Gyári táv! 3HDMI /2 USB, DVB-C és DVB-T
- Apple MacBook Air 13" Mid 2012 (i5 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) 1 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest