Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz phanzetomox #7107 üzenetére

kb 200 bfp-ért be lehet szerezni nem?

nagyon le megy a gridner ára kénytelen leszek boosterekre fanyarogni.

ami monumetn gyanánt én is bátorkodtam 2 legendary lapot készíteni:D

kéepk hiányába sajnosmég nem tudtam bf creatorba megcsinálni:D
    t4- l nagyságú ágyú. 350 power
    Godbreaker Cannon(unlimited range)
    sebzése:0
    védelme:6500

képességek:
    Giant Bombarding:Szükséges 20 másodperc egy lövéshez.15000 kárt okoz az összes egységen ami egy 40 méteres körben van.
    Minden lövés után 75mp a cooldown, minden lövés 350 powerbe kerül.
    Old connections:Ezt az egységet a játékso többször eltudja hívni, ha több épület van lenn a pályán akkor mindne lövése 20%-al ocslóbb lesz.
    Giant supporter:Midnen baráti xl egység 4000 pontú jégpajzsot kap 60 secundumig(200 power).reusable 120secenként.

t3-es xl nagyságú 400 power
    Battleforge Shard
    támadás:0
    életpont:1200
    képességek:mindegyik képesség aktiválasa szükséges, ha egy képességet aktiváltál már nem aktiválhatsz másiakt vgay játszahtod ki újra ezt a lapot.
    Forge power: amíg ez az épület áll mindne lapot kijátszahtsz a harcmezőn orb követelmény nélkül.
    Risky power:7mp-ig kijátszahtod bármelyik lapot a harcmezőn ám ha lejár a 7 másodperc semmilyen más lapot nem játszahtsz már ki a játékban.
    Armageddon:az összes void powered és használt powered egy pontba sűíti és megszorozza az orbjaid számával madj kiválaszthatod h melyik egységenk adod ezt az erőt.ezután minden orbod és powered megsemmisül, és ez az egység lesz a te fő orbod.Ha ezt az egységet elveszted akkor vesztettél.Az egység kap leader immunity képességet és az összegyűlt pontokat megkapja támadó és védelmi pontoknak.
    viszont nem támadhat épületeket és minden lehívott egység ingyenes ám a lehívott egység power costja x3-at veszít a támadó és védelmi pontjából.
    Mentality Right:evidensé teszi a 3. orbot így senki nem játszahat ki 3. orbot.

Új hozzászólás Aktív témák