Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nerf előtti állapotot szerintem már biztosan nem állítják vissza. A legtöbben megbékéltek vele, hiszen a nerf ellenére továbbra is nagyon népszerű a nature szín. Ok, nem T1ként de második orbnak már annál inkább.
Hogy miért kellett a CC nerf? Itt van néhány egyszerű példa:
- A és B játékosnak van 300powere A lehív ebből egységeket, mondjuk egy Aggressort és két burrowert. B erre lehív egy deep onet és mikor A odaér neki még van 180powerja amiből CCzi az ellenfele összes egységét és szépen elkezdi egyenként ölni őket, power előnybe van így folyamatosan tudja CCzni A egységeit. Persze közben A-nak gyűlik a power, de B-nak is és innentől A nem tud mit csinálni, lesz ott pár egysége (sajnos egyre kevesebb), ami CCzve van és feleslegesen állnak ott.
- A rájön, hogy basszus ő is nature-frost deckkel van CCje épp elég, így legközelebb ő is csak egy egységet hív és megpróbálja azt CCvel támogatni. Itt ugye elég világos hogy mi fog történni. Ahelyett, hogy pvpznének egymást CCzgetik folyamatosan és közben néznek ki a fejükből. Az egyik persze lehet, hogy megunja és inkább egységet hív CC helyett, de mivel mindkettőjüknek van épp elég spelljük, így pontosan az előző eset alakul ki. Aki megunta az hátrányba kerül.
-Az első eset megismételhető támadásnál is és ha az ellenfélnek nincs CCje akkor nem tud semmit sem csinálni például egy folyamatosan CC-vel támogatott burrower rush ellen. Ha meg van neki akkor lásd második eset...
Itt persze lehet azzal jönni, hogy ez nem ilyen egyszerű, mert "blablablabla", de velem pvpben mindegyik eset megtörtént, sokszor. Akár velem csinálták akár én csináltam (igen volt ilyen is) utáltam. Megölte a játékot és méltatlan volt ahhoz. Néha olvasgatok fórumokat, sokat nézek replayeket, de ahogy látom a legtöbben meg vannak elégedve a jelenlegi "CC helyzettel" (de legalább is elfogadják azt).
Azt aláírom, hogy a nature T1et jó lenne gyökeresen átalakítani, de a CCvel szerintem semmi gond, bár azt már tudom, hogy ezt te sosem fogod így látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Tesla topik
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest