- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Mikor kijött a lost akkor vettem enlit. Amelyik mapot előtte meg akartam csinálni experten azt megcsináltam. Tehát van élet az enli előtt is.
Látam, horját még régen pure frost paklival nyomatni. Hát srác abban egy enlight sincs. Mégis haladt a csávó. 12 playeres pass expert. Ember shadowwal volt. Enli ugye sehol mégis haladt.
Amúgy pvp-ben az a durva, amikor firével kezd. Ha nem tud lerusholni tolja az enlilightet, hiszen t2 t3 zöld orb. Na ezt tartom én gusztustalannak. Amúgy a képlet egyszerű. Az enlight legyen 3 teli orbos és csókolom.
Enlight + bloodhoz: én is használom. Ennek ellenére nem vagyok a top 200-ban. Miért? Mert én naturéval nyitok. A t1 és t2-t meg túl kell élni a shadow, fire, frost rusherek ellen. Viszont ha vagyok olyan ügyes, hogy t3-ig húzzam. Had legyen már nekem enlight.
Még egy dolog. Az enlight nerfel meg vigyázzunk. Nem kevés pénzeket öltek bele emberek!!!
Nekem azzal se lenne bajom, ha az enlight zöld, üres, zöld orbos lenne.
Még valami. Amennyi nature nerf volt mostanság a fönt irtakon felül nem kellene piszkálni az enlightment.
Végezetül. Aki úgy gondolja, hogy a nature pvp-re hej de jó. Annak javaslom rakjon össze zöld kezdéssel egy paklit. Bár gyanitom, hogy 5 vesztes mecs után a szemét kisirná.
Amúgy meg a sirások 90% nem valós és objektiv tényeken alapszik. Hanem sok tehetségtelen okoska kikap, vagy nem tud teljesiteni egy mapot és megy nerfért reklamálni.
Ha meg tényleg ekkora gond az enlight akkor nem azt kell nerfelni. Hanem a többi frakciónak is kell hozni valami jót t3-ra.
Viszont azt gondolom, joggal várhatom el cserébe, hogy frostra egy nyomorult 50-60 poweres swiftet kiadjanak. Ill naturéra is legyen 50-60 poweres swift egység. De mondjuk az lenne a minimum, hogy az envenom területre hasson kb olyan mértékben mint az auruption.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest