- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
az enlightel kapcsolatban Murder véleményét osztom, legális csalás az a lap.
igen használtam én is de csak pve-be, ott is csak akkor ha egy-egy expert mappal már nagyon nem birtam. nélküle nagyobb kihivás egy pálya teljesítése.enlightel egy expert mapot kb. olyan nehéz teljesíteni, mint egy advancedet nélküle.
és ez tapasztalat.egyébként a hivatalos fórumon is megy az eszmecsere az enlight+ blood kombóról.
én úgy vagyok ezzel a témával, hogy pve-ben ok, pvpben viszont a fennt említett legális csalás.
már kaptam én is egypár enlight+ eartshakert az orbomhoz.
az enlight az a lap amit legendaryként kellet volna kiadni.
a sok powerbe kerül vele idézni vmit részre. ha folyamatos a harc , sok lesz a void és egyre hamarab lesz meg a szükséges power, szal nem nehéz aktiválni.
a shadowban is ilyen esetben hivják le a harvit, mert ha csak vársz a szükséges powerre akkor tényleg nem lesz lehetőséged az idézésre.de hadd legyen egy észrevételem a shadow frakcióhoz is.
még mindig azon a véleményen vagyok hogy abban vannak a legtáposabb lapok.
és ott vann az egyik legütösebb lap az aura of corruption képében, ensnaringgal megtámogatva különösen hatásos.de ez sem kivédhetetlen (mint ahogy az enlightes manöver sem) , már kezdek rájönni mit kell tenni ha leidézik.
az ellenszer megtalálására egyébként a legjobb modszer ha használod azt a lapot ami ellen nem tusz tenni semmit, és megfigyeled egy unrankedben hogy egy tapasztaltabb játékos mit hoz fel ellene.

(#5226) shifty7 twillight leirással, renegade képekben [link]
a lost lapok me itt pdfben [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest