Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

az enlightel kapcsolatban Murder véleményét osztom, legális csalás az a lap.
    igen használtam én is de csak pve-be, ott is csak akkor ha egy-egy expert mappal már nagyon nem birtam. nélküle nagyobb kihivás egy pálya teljesítése.

enlightel egy expert mapot kb. olyan nehéz teljesíteni, mint egy advancedet nélküle.
    és ez tapasztalat.

egyébként a hivatalos fórumon is megy az eszmecsere az enlight+ blood kombóról.

én úgy vagyok ezzel a témával, hogy pve-ben ok, pvpben viszont a fennt említett legális csalás.

már kaptam én is egypár enlight+ eartshakert az orbomhoz.

az enlight az a lap amit legendaryként kellet volna kiadni.

a sok powerbe kerül vele idézni vmit részre. ha folyamatos a harc , sok lesz a void és egyre hamarab lesz meg a szükséges power, szal nem nehéz aktiválni.
    a shadowban is ilyen esetben hivják le a harvit, mert ha csak vársz a szükséges powerre akkor tényleg nem lesz lehetőséged az idézésre.

de hadd legyen egy észrevételem a shadow frakcióhoz is.

még mindig azon a véleményen vagyok hogy abban vannak a legtáposabb lapok.
    és ott vann az egyik legütösebb lap az aura of corruption képében, ensnaringgal megtámogatva különösen hatásos.

de ez sem kivédhetetlen (mint ahogy az enlightes manöver sem) , már kezdek rájönni mit kell tenni ha leidézik.

az ellenszer megtalálására egyébként a legjobb modszer ha használod azt a lapot ami ellen nem tusz tenni semmit, és megfigyeled egy unrankedben hogy egy tapasztaltabb játékos mit hoz fel ellene. ;)

(#5226) shifty7 twillight leirással, renegade képekben [link]

a lost lapok me itt pdfben [link]

Új hozzászólás Aktív témák