- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként tegnap este kiderült a Frost Mage + Master Archers kezdés gyenge pontja. Olyan random mapon kezdtünk, hogy a harmadik orbról rálátott az ellenség a másodikra, tehát semmit sem tudtam felhúzni. Ez még alapvetően nem lenne baj, mert elég nagy sereggel le lehet rohanni a harmadik orbos campeket is, de olyan nagy volt az a camp, hogy kb. 15 egységgel sem tudtam semmit kezdeni, pillanatok alatt elvérzettek. Na most a gond, hogy frost kezdésnél nincs semmi heal + cc (csak a glyph, de az felejtős ennyi ellenség ellen), és persze az MotK sem használható nature orb híján. Ötletek, hogy ilyenkor mit lehet tenni, mit kéne bepakolni a pakliba? Még a home soil aktív használata sem volt elég.
Esetleg meg lehet próbálkozni tankkal is (ice guardian vagy lightblade), bár szerintem az sem lenne elég, legalábbis túl sokat kéne már várni powerre, és nem lenne idő befejezni a mapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest