- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
OmniaHD
csendes tag
válasz
gergomester
üzenetére
A másik meg hogy tudom mi ez a szarkavarás. Én nem beszélek senkinek a háta mögött hogy ki milyen szar alak annak ellenére hogy Csirkével és Gyuribával sem beszélek én nem beszélem ki őket de amint látom ők kibeszélik a másikat. Rád se volt egy kibaszott rossz szavam se de ha te így akarod akkor hajrá!!! Én nem fogok senkinek nyalizni meg ilyenek annak ellenére hogy hallottam már erre példát egyes emberek esetében, Én meg vagyok a saját baráti társaságomban és ha kell elmondom hogy Gyuribára sem haragszom csak akkor szar napom volt (és nem kell ide a "jaj magyarázkodik" duma) és ezt én le is írtam neki csak ő már rögtön letiltott. Csirkével sincs konkrét bajom csak ő szerintem szemét módon játszik bár ezt is beismerem hogy az én hibám mert ez nekem már nem fér bele a tűréshatáromba de amúgy meg teljesen szabályosan játszik ÉS PONT!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest