- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
Új hozzászólás Aktív témák
-
OmniaHD
csendes tag
válasz
gergomester
üzenetére
A másik meg hogy tudom mi ez a szarkavarás. Én nem beszélek senkinek a háta mögött hogy ki milyen szar alak annak ellenére hogy Csirkével és Gyuribával sem beszélek én nem beszélem ki őket de amint látom ők kibeszélik a másikat. Rád se volt egy kibaszott rossz szavam se de ha te így akarod akkor hajrá!!! Én nem fogok senkinek nyalizni meg ilyenek annak ellenére hogy hallottam már erre példát egyes emberek esetében, Én meg vagyok a saját baráti társaságomban és ha kell elmondom hogy Gyuribára sem haragszom csak akkor szar napom volt (és nem kell ide a "jaj magyarázkodik" duma) és ezt én le is írtam neki csak ő már rögtön letiltott. Csirkével sincs konkrét bajom csak ő szerintem szemét módon játszik bár ezt is beismerem hogy az én hibám mert ez nekem már nem fér bele a tűréshatáromba de amúgy meg teljesen szabályosan játszik ÉS PONT!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs