- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Hát megosztom, de ha csak valamilyen fordító programot nem használsz, akkor elég nehéz lesz megérteni szerintem (még akkor is, ha a szöveg nem egy bonyolult, csak elég hosszú):
Circadia PvP-guide (Circadia PvP-útmutatója), ez egy alap fokú dolog, ami képek és szöveg segítségével bemutatja a pvp-t, bevezet a rejtelmeibe, s pár érdekes információt is közöl. A formátuma .pdf, szóval Adobe Reader vagy valami hasonló pdf-olvasó kell hozzá a gépeden (letöltendő fájl).
A másik pedig egy manapság is aktív játékos ( ndclub ) által készített, illetve pár, a hivatalos fórumon aktív játékos segítségével létrehozott THE BATTLEFORGE PVP GUIDE (A Battleforge PvP útmutató), mely ugyanezeket az alap dolgokat és sokkal mélyebb dolgokat is leír, de csak szöveggel (.txt alapú, böngészőben megnyitható, egyszerű formátumú dolog).
A meccsedet pedig fél órán belül megnézem és leírom róla a véleményem.
Csirke: Szerintem rosszul emlékszel, de nem mernék megesküdni rá... Egyébként meg jó neked, én még szept. 9-10-éig várhatok azzal, hogy normális netem legyen (amíg az egyetem újra el nem kezdődik s visszaköltözök Bp-re), szóval én addig csak bukom az élőmet mikor pvp-zni megyek

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Gumi és felni topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Az ár-érték bajnok nyomában: teszteltük a 8BitDo Ultimate 2C kontrollert
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- MiIphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest