Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Hát megosztom, de ha csak valamilyen fordító programot nem használsz, akkor elég nehéz lesz megérteni szerintem (még akkor is, ha a szöveg nem egy bonyolult, csak elég hosszú):
Circadia PvP-guide (Circadia PvP-útmutatója), ez egy alap fokú dolog, ami képek és szöveg segítségével bemutatja a pvp-t, bevezet a rejtelmeibe, s pár érdekes információt is közöl. A formátuma .pdf, szóval Adobe Reader vagy valami hasonló pdf-olvasó kell hozzá a gépeden (letöltendő fájl).
A másik pedig egy manapság is aktív játékos ( ndclub ) által készített, illetve pár, a hivatalos fórumon aktív játékos segítségével létrehozott THE BATTLEFORGE PVP GUIDE (A Battleforge PvP útmutató), mely ugyanezeket az alap dolgokat és sokkal mélyebb dolgokat is leír, de csak szöveggel (.txt alapú, böngészőben megnyitható, egyszerű formátumú dolog).
A meccsedet pedig fél órán belül megnézem és leírom róla a véleményem.
Csirke: Szerintem rosszul emlékszel, de nem mernék megesküdni rá... Egyébként meg jó neked, én még szept. 9-10-éig várhatok azzal, hogy normális netem legyen (amíg az egyetem újra el nem kezdődik s visszaköltözök Bp-re), szóval én addig csak bukom az élőmet mikor pvp-zni megyek

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest