Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Ezt a frissítéses témát én nem így látom, táblázat szerint még nincs egy pontom se...

Mi csoportunkba is jönni fog vszeg 2 új player. az első round meghosszabbításra került egy nappal.
(#19990) Gyuri27 nem tom hogy egy topicot olvastunk-e de amit én néztem ott többségében a lost soulshoz kapcsolódó lapokat említik. nasty, shatter, vigil, voidstorm nagyon úgy néz ki hogy ezek bent lesznek a top10ben ^^
egyébként eredetileg a top3 lapot akarták csak módosítani, de mivel nagy volt az aktivitás azért felemelték ezt a számot 10re.

(#19997) babatag Írd le in game nicked ide topicba, s küldünk majd c, uc lapokat.
(#20003) Cr4Zy ha worntől el akarják venni s knockot akkor vigyék le szépen a power költségét 50re.

warlock, treespirit, wintertide, .. . további amii lapok, ezekhez csak annyit hogy adják ki először amii boostereket aztán majd utána nerfeljék/buffolják őket, jelenleg felesleges ezekkel foglalkozni, alig látni őket játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest