Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
pachito
üzenetére
Igen, Kyllbuster fire-frost, csak még nem játszott egy meccset sem... Mást nem tudok így hirtelen mondani.
A legnépszerűbbek e versenyben a pure nature és a lost souls paklit használók (utóbbi nagy része shadow kezdővel), illetve a pure fire. A banditot most nem használja senki (egyébként van egy bandit játékos, de SexOnSunday nem indult, ő meg egyedül nem akart bandittal indulni), a fire-frost pedig az, amit talán csak Kyllbuster használ a versenyben, szóval jól belenyúltál!
Mondjuk stonekint sem sokan használnak, így hirtelen 1-2 embernél többet nem is tudnék megemlíteni.
Uh, most így belegondolva, pure shadow és pure frost is elég ritka e versenyben, így hirtelen 1 nevezőt sem tudok fejből, aki ilyen színnel játszana Hangfal kivételével...
Shadow-nature-ből 3-an vagyunk legalább, illetve negyedikként mrwN is szerintem elő fogja kapni azt a pakliját idővel (van egy olyan érzésem, hogy a csoportkörök utáni első mérkőzésén azt fogja használni). Fire-nature-ről még nem is beszéltem: hát ebből is sztem kb. annyi játékos lehet, mint a shadow-nature-ből, szóval nem éppen sok. És azt hiszem fel is soroltam minden színt. Mondjuk mindenkit t2-ig tudok csak, a t3 már annyira sokféle lehet, hogy nem tudom fejben tartani.Itt valaki összekeveri a szezont a fazonnal. A surge of light-ra egy olyan "nerfet" ajánlottak, hogy 880-at tudjon 1 egységre healelni max, de a maradék 440-et is ugyanúgy megadja, ha egy másik egység is van mellette. A parasite-ra power-csökkentést ajánlottak (asszem 80 powerre), és a corsair-ra is buffot mondtak (bár ezt nem jegyeztem meg részleteiben).
Amikről szó van az angol topicban még:
nasty: max. t2-es egységeket lehessen robbantani
soulshatter: csak 66%-ot sebezzen épületekre
silverwind: hp-csökkentés
voidstorm: még mindig túl "OP"
treespirit: élet-csökkentés, root közbeni támadásának csökkentése
lost vigil: regen eltűntetése, vagy range-csökkentés
glacier, kobold trick: mindkettő túl erős, gyengíteni akarják őket
wintertide: nerf, túl erős a sebzéselnyelése, nem csak t1-en használható emiatt
razorleaf: túl gyenge, a leeső levelek range-je 5 méterről 8-10 méterrevaló növelése
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk stonekint sem sokan használnak, így hirtelen 1-2 embernél többet nem is tudnék megemlíteni.