- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Teljesen egyet értek Murdeerrel, OnSeTtel nem
Csak lassítani kell őket, nem kivégezni. Mountaineer és Agressor is jó erre. Egyébként ki mondta, hogy miután visszavertem őket és eltünnek leölöm az agressort OnSeT? Gondolkozz. 150-ért van egy egységem akit nem támadsz, mert a welleket próbálod ua-val. Mikor másodjára is lehívod már egy következő egység is öli őket. 3-nak továbbra is 2 egységem dobálja szét őket egy 3. meg betámadja az ellen welljeit. Főleg ha Mountaineer
Miután lehoz védekező egységet Mountaineer vagy Agressor ellen rögtön utánna küdöm a 2 aki eddig feltartotta az ua támadást. Nem mondtam, hogy 1-et sem ütnek a wellekbe, de 1-et sem veszítek. Most viszont az ellen van szarba, mert 3 Agressorral vagy Mountaineerral támadom 1 welljét, azt pedig a well nem éli túl. Szerintem ez kivitelezhető abszolult, de ha gondolod egyszer kipróbálhatjuk
Murdeer pl. ua-zik én meg lehozogatom az Agressort vagy Montit.Ez az én érvelésem. Nem 150-ből fogok meg 100-at, mert az Aggressor nem veszik el, sőtt nő a számuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2027.10.02-ig garis Telekom számlás karcmentes üvegfóliás +tok dobozos!
- Next Level Racing Motion Platform V3 - 1 év Garanciával
- XBox Series X 1TB + gyári kontroller, karcmentes újszerű, hibátlan, tiszta állapotban!
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak lassítani kell őket, nem kivégezni. Mountaineer és Agressor is jó erre. Egyébként ki mondta, hogy miután visszavertem őket és eltünnek leölöm az agressort OnSeT? Gondolkozz. 150-ért van egy egységem akit nem támadsz, mert a welleket próbálod ua-val. Mikor másodjára is lehívod már egy következő egység is öli őket. 3-nak továbbra is 2 egységem dobálja szét őket egy 3. meg betámadja az ellen welljeit. Főleg ha Mountaineer
Miután lehoz védekező egységet Mountaineer vagy Agressor ellen rögtön utánna küdöm a 2 aki eddig feltartotta az ua támadást. Nem mondtam, hogy 1-et sem ütnek a wellekbe, de 1-et sem veszítek. Most viszont az ellen van szarba, mert 3 Agressorral vagy Mountaineerral támadom 1 welljét, azt pedig a well nem éli túl. Szerintem ez kivitelezhető abszolult, de ha gondolod egyszer kipróbálhatjuk