- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Teljesen egyet értek Murdeerrel, OnSeTtel nem
Csak lassítani kell őket, nem kivégezni. Mountaineer és Agressor is jó erre. Egyébként ki mondta, hogy miután visszavertem őket és eltünnek leölöm az agressort OnSeT? Gondolkozz. 150-ért van egy egységem akit nem támadsz, mert a welleket próbálod ua-val. Mikor másodjára is lehívod már egy következő egység is öli őket. 3-nak továbbra is 2 egységem dobálja szét őket egy 3. meg betámadja az ellen welljeit. Főleg ha Mountaineer
Miután lehoz védekező egységet Mountaineer vagy Agressor ellen rögtön utánna küdöm a 2 aki eddig feltartotta az ua támadást. Nem mondtam, hogy 1-et sem ütnek a wellekbe, de 1-et sem veszítek. Most viszont az ellen van szarba, mert 3 Agressorral vagy Mountaineerral támadom 1 welljét, azt pedig a well nem éli túl. Szerintem ez kivitelezhető abszolult, de ha gondolod egyszer kipróbálhatjuk
Murdeer pl. ua-zik én meg lehozogatom az Agressort vagy Montit.Ez az én érvelésem. Nem 150-ből fogok meg 100-at, mert az Aggressor nem veszik el, sőtt nő a számuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak lassítani kell őket, nem kivégezni. Mountaineer és Agressor is jó erre. Egyébként ki mondta, hogy miután visszavertem őket és eltünnek leölöm az agressort OnSeT? Gondolkozz. 150-ért van egy egységem akit nem támadsz, mert a welleket próbálod ua-val. Mikor másodjára is lehívod már egy következő egység is öli őket. 3-nak továbbra is 2 egységem dobálja szét őket egy 3. meg betámadja az ellen welljeit. Főleg ha Mountaineer
Miután lehoz védekező egységet Mountaineer vagy Agressor ellen rögtön utánna küdöm a 2 aki eddig feltartotta az ua támadást. Nem mondtam, hogy 1-et sem ütnek a wellekbe, de 1-et sem veszítek. Most viszont az ellen van szarba, mert 3 Agressorral vagy Mountaineerral támadom 1 welljét, azt pedig a well nem éli túl. Szerintem ez kivitelezhető abszolult, de ha gondolod egyszer kipróbálhatjuk