Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Teljesen egyet értek Murdeerrel, OnSeTtel nem
Csak lassítani kell őket, nem kivégezni. Mountaineer és Agressor is jó erre. Egyébként ki mondta, hogy miután visszavertem őket és eltünnek leölöm az agressort OnSeT? Gondolkozz. 150-ért van egy egységem akit nem támadsz, mert a welleket próbálod ua-val. Mikor másodjára is lehívod már egy következő egység is öli őket. 3-nak továbbra is 2 egységem dobálja szét őket egy 3. meg betámadja az ellen welljeit. Főleg ha Mountaineer
Miután lehoz védekező egységet Mountaineer vagy Agressor ellen rögtön utánna küdöm a 2 aki eddig feltartotta az ua támadást. Nem mondtam, hogy 1-et sem ütnek a wellekbe, de 1-et sem veszítek. Most viszont az ellen van szarba, mert 3 Agressorral vagy Mountaineerral támadom 1 welljét, azt pedig a well nem éli túl. Szerintem ez kivitelezhető abszolult, de ha gondolod egyszer kipróbálhatjuk
Murdeer pl. ua-zik én meg lehozogatom az Agressort vagy Montit.Ez az én érvelésem. Nem 150-ből fogok meg 100-at, mert az Aggressor nem veszik el, sőtt nő a számuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak lassítani kell őket, nem kivégezni. Mountaineer és Agressor is jó erre. Egyébként ki mondta, hogy miután visszavertem őket és eltünnek leölöm az agressort OnSeT? Gondolkozz. 150-ért van egy egységem akit nem támadsz, mert a welleket próbálod ua-val. Mikor másodjára is lehívod már egy következő egység is öli őket. 3-nak továbbra is 2 egységem dobálja szét őket egy 3. meg betámadja az ellen welljeit. Főleg ha Mountaineer
Miután lehoz védekező egységet Mountaineer vagy Agressor ellen rögtön utánna küdöm a 2 aki eddig feltartotta az ua támadást. Nem mondtam, hogy 1-et sem ütnek a wellekbe, de 1-et sem veszítek. Most viszont az ellen van szarba, mert 3 Agressorral vagy Mountaineerral támadom 1 welljét, azt pedig a well nem éli túl. Szerintem ez kivitelezhető abszolult, de ha gondolod egyszer kipróbálhatjuk