Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

Teljesen egyet értek Murdeerrel, OnSeTtel nem :DDD Csak lassítani kell őket, nem kivégezni. Mountaineer és Agressor is jó erre. Egyébként ki mondta, hogy miután visszavertem őket és eltünnek leölöm az agressort OnSeT? Gondolkozz. 150-ért van egy egységem akit nem támadsz, mert a welleket próbálod ua-val. Mikor másodjára is lehívod már egy következő egység is öli őket. 3-nak továbbra is 2 egységem dobálja szét őket egy 3. meg betámadja az ellen welljeit. Főleg ha Mountaineer :) Miután lehoz védekező egységet Mountaineer vagy Agressor ellen rögtön utánna küdöm a 2 aki eddig feltartotta az ua támadást. Nem mondtam, hogy 1-et sem ütnek a wellekbe, de 1-et sem veszítek. Most viszont az ellen van szarba, mert 3 Agressorral vagy Mountaineerral támadom 1 welljét, azt pedig a well nem éli túl. Szerintem ez kivitelezhető abszolult, de ha gondolod egyszer kipróbálhatjuk :) Murdeer pl. ua-zik én meg lehozogatom az Agressort vagy Montit.

Ez az én érvelésem. Nem 150-ből fogok meg 100-at, mert az Aggressor nem veszik el, sőtt nő a számuk.

Új hozzászólás Aktív témák