Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

válasz Murder3 #12762 üzenetére

Igen, tökéletesen egyet értek. Anno ezért hagytam abba, mert ráuntam. És nem a játék miatt, a mapok miatt, a pvp miatt. Ezek nekem nagyon tetszenek, főleg az egész ötlete. Azért untam rá, mert minden egyes pvp-ben ugyanazokkal támadtak és én mindig ugyanazokat hoztam le válaszul, egyszerűen azért mert kevés lap van ami jó (olcsó is és jó is) a drágák annyival nem jobbak és még szarul is vannak kitalálva a képességek + az imba lapok mindenkinél ott voltak de mindenkinél ugyanazok... de ez sajnos nem rajtunk múlik, hanem az EA-n :(((

Lehetne például nagyobb a pvp térkép 1v1-be is és 2v2-ba is + több well és monument. Máris sokkal inkább számítana a stratégia és nem lenne olyan, hogy rush. Mire odaérne az ellen felkészülhetne a rushra. Vagy a több lap egy deckben, így az ügyességen múlna, hogy válaszul jó lapot hozol e le. Imba lapot meg úgy kéne kihozni, hogy a többi színnél rögtön kihozzák a választ is rá... vagy legalább valami olyat amivel van esélyed pl. megfogni a Juggert pure sadóval... mert jelenleg csak church-el lehetséges, ha a power egyenlő. Igen van aura, de megfordul és megy a másik monuhoz és ha lehívod a 100 poweres aurát cseszheted a másik helyen a védekezést...

Új hozzászólás Aktív témák