Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
válasz
fantom922 #12247 üzenetére
Köszönöm, hogy ilyen jónak tartasz de én csak 1 legend vagyok a sok közül.
A tanácsot Onsetnek adtam nem neked, ez azért fontos mert az a taktika nem ennyiből áll.
Onsetet már elég régről ismerem és fél mondatokból is megértjük egymást.Ennél a taktikánál nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni:
- Maradt-e egységed a támadás után és ha igen alkalmas-e védekezésre.
- Az ellenfelednek van-e egysége és ha igen használható-e támadásra
- Ha nincs egysége akkor lehet-e megspórolt powere ( a voidja tuti magas lesz de azonnal használható van-e)
- neked mennyi használható powered vanha ezek a feltételek kedvezőek számodra még akkor se van vége a dolognak
-nem mindegy hol húzod fel a wellt ( lehet-e long range egységgel támadni, vagy túl közel van-e az ellenséges wellhez, esetleg ráhúzható-e fal)De akkor mikor érdemes/ vagy kell ?
- ha minimum 160-170 powered van és elég nagy a void powered
- ha tudod hogy azonnal nem lehet leverni az ellenfelet de elég az előnyöd a well húzáshoz+1
ha muszáj plusz wellt húznod mert hátrányban vagy és ki kell egyenlítenedEléggé defenzív játékos vagyok mert baromi erős t3-am van és a deckem (shadow/frost) is ezt preferálja. Ezért nekem ez a taktika alapvető nem minden színnél és játékstílusnál kell erre építeni, de egy alapszinten mindenhol fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest