Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Köszönöm, hogy ilyen jónak tartasz de én csak 1 legend vagyok a sok közül.
A tanácsot Onsetnek adtam nem neked, ez azért fontos mert az a taktika nem ennyiből áll.
Onsetet már elég régről ismerem és fél mondatokból is megértjük egymást.Ennél a taktikánál nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni:
- Maradt-e egységed a támadás után és ha igen alkalmas-e védekezésre.
- Az ellenfelednek van-e egysége és ha igen használható-e támadásra
- Ha nincs egysége akkor lehet-e megspórolt powere ( a voidja tuti magas lesz de azonnal használható van-e)
- neked mennyi használható powered vanha ezek a feltételek kedvezőek számodra még akkor se van vége a dolognak
-nem mindegy hol húzod fel a wellt ( lehet-e long range egységgel támadni, vagy túl közel van-e az ellenséges wellhez, esetleg ráhúzható-e fal)De akkor mikor érdemes/ vagy kell ?
- ha minimum 160-170 powered van és elég nagy a void powered
- ha tudod hogy azonnal nem lehet leverni az ellenfelet de elég az előnyöd a well húzáshoz+1
ha muszáj plusz wellt húznod mert hátrányban vagy és ki kell egyenlítenedEléggé defenzív játékos vagyok mert baromi erős t3-am van és a deckem (shadow/frost) is ezt preferálja. Ezért nekem ez a taktika alapvető nem minden színnél és játékstílusnál kell erre építeni, de egy alapszinten mindenhol fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest