Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
sith7"Hogyan, és mit kell beprogramozni ?"<---ezt írtad.
Ne csesszük el a saját játékélményünket azzal h "bemoddoljuk" a játékot.
Źşë': Nekem is volt szerencsém ilyet a kezemben tartani Gyönyörűséges...cod2-ben favorit volt mennyi volt? (ha lehet kérdezni) Mükszik?
madgie ha a saját károdon megtanulod sose felejted el
[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Végre rászántam magam és megvettem a játékot, méghozzá a digital deluxe edition-t az ea.store-ból. Volt egy videokártyához kapott kuponom, még 10% le is jött belőle, így 8.500 lett a bc2 és a vietnam kieg (és még egyéb unlockolt cumó).
Most szedem EA downloaderrel. Kérdezném, hogy ezt próbálta már valaki? Mármint ilyen file-t installálni. Nem kellene ehhez majd valami crack szerű, hogy dvd nélkül is akarjon indulni?
-
q13579
senior tag
válasz gergo0328 #26903 üzenetére
Miután leírtam végiggondoltam . Vicces lenne tényleg, ha erre nem gondoltak volna.
Amúgy ez esetben még jobban is tetszik ez a megoldás. Rögzíti, milyen game-ket vettem már meg és ezek bármikor elővarázsolhatóak lesznek ebből a store-ból. Legalább nem kell félnem, hogy törik a dvd
-
gamek!ller
őstag
Jól látom, hogy waroztok is? Akkor beszállnék
-
gergo0328
senior tag
válasz gamek!ller #26905 üzenetére
hát egy gyakorlówar-t szerveztek itt össze. Írd meg taplóban privátban akkor biztos észreveszi hátha beférsz még. Max csere lesz a meccs végén.
-
madgie
titán
Valaparaiso az előbb, Rush, támadunk, kínkeservesen robbantjuk az utolsó pillanatokban az m-com-ot, pálya vége, pont odaérnénk a squad-dal a B elé, 34/7-es stat, erre kiírja: "moonofsoul, your ping is over 300 cya"
Mondom, WTF... asszony, micsinálsz a laptopon? "Hát, semmit, csak valóvilágot töltök"
OMFG
-
gergo0328
senior tag
válasz gamek!ller #26911 üzenetére
vasárnap este 7 (15 perccel hamarabb TS3-ban gyülekező)
-
Źşë'
addikt
válasz gergo0328 #26901 üzenetére
hatástalanított, 80k volt
(#26908) madgie ez nekem is fájt ha rajtam múlna a szervezők éhen halnának, ilyen szutykot leadni tvben, ekkora fost... még hogy való világ... bezárnám a "fejeseket" abba a redvás házba és adnék nekik olyan minimálbért amiből egy évig éljenek meg! azt lehet kamerázni...
bekapcsoltam xben az fps mérést és elég gány ez a bc2... megy 35-60 fpsel kimaxolva fullhdben.. vsync on, és akad... azt hittem valami 20al ha csordogál néha néha... más játékban 35 mire lenne elég omfg... crysishoz egy fullos lagmentes képmegjelenítés!!... itt meg mintha stuttering lenne.. szar úgy ahogy van... kiv vok milyen lesz ha meglesz az új 4 magos... akárhogy is nézzük nagyon gyenge konzol port lett ez
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
KKompi
csendes tag
Sajnos én nem tudok részt venni. Hogy miben azt nem tudom, de a lényeg hogy nem tudok!
KK
-
Źşë'
addikt
-
madgie
titán
válasz rankesz #26910 üzenetére
Nem tudok úgy hozzányúlni ehhez a géphez, hogy csak egy gombot nyomjak le, így nehezen kivitelezhető a shift+del
-
Źşë'
addikt
válasz WhiteWalker #26922 üzenetére
hogy érted h felvétellel?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
gergo0328
senior tag
sztem Döme félreértette mert videókat nem csinálsz csak képeket. Amúgy a 4 mag tényleg baromi sokat dob az élvezhetőségen.
Vkinek van még olyan h 5 msp-re lemegy 2-3 fps-re a game aztán visszaáll. ez majdnem minden mapbetöltésnél előjön és a játék közben is 1-2 alkalommal.
-
-
gergo0328
senior tag
válasz WhiteWalker #26925 üzenetére
Döme necsináld
-
Źşë'
addikt
utolsó mondatot nem értem
ma nagyon nem adta be a lövéseimet, olyan luftokat lőttem fejre mint a szemét! nagyon gáz volt, semmilyen fegyóval nem adta be, talán késsel csináltam egy kupacon zsinórba pár tripple killt... de gyalázat h miket kihagyok
-
madgie
titán
Én a torrent-móka után felnéztem pár percre. Harvest Day, támadtunk, második szakasz. Itt mindig teljesen hátrahúzódnak a láma csipák, majdnem fel a házakig (nem elég nekik a búzatáblák vagy mik takarása, áá, akkor kevesebb marksman hs-t kapnak ) jobbról elquadoztam mellettük, mögöttük van egy ház, ami már a következő szakaszhoz tartozik, de a közelebbi falnál belül nem még vagy pályán kívül, így szépen meg lehet lapulni, míg rád születnek a squad-társak. Nos, nem tették, ezért meguntam, és szépen végigmentem a csipabrigádon a repair tool-lal... olyan szépen hullottak, hogy ihajj annyira nem foglalkoztak azzal, hogy valaki mögöttük is lehet, hogy szépen elfurkáltam magam egészen a tankig, ahol az azt javító engit is megfurkáltam, meg a tankot is lebontottam
-
ciry
őstag
En is nézem Az egyik tagunk csinált egy Alekosz nevű katonát is
"Csak semmi buzulás!"...
-
Illusion1010
senior tag
Meddig szokott tartani egy Perm Ban? Ezen a szerver lelőttem egy idiótát, aki épp vissza futott a bázisukra és baserape miatt kiraktak.
-
ciry
őstag
-
mackosajt
addikt
Illetve amíg valaki ki nem törli a szerver adatbázisából.
Ez függ az adminoktól, és a szerencsétől is.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Illusion1010
senior tag
Hát ez igazán jól hangzik.
Pedig jó szerver volt -
Źşë'
addikt
válasz Sz. Géza #26933 üzenetére
ne is mondd, ezt elfelejtettem írni pedig akartam oasis mapon én hátul voltam az A pont melletti dombon, snipereket ritkítottam (HC), mentem előre C fele, mire meglátok 2 embert háztetőn kempelni.. de ez még ott talán A-B közötti dombszakaszon lehetettem, csipa voltam - mérgemben elővettem az m24et +12xel, h majd talán azzal. Bakker a srác ott volt a bázisuk közelében levő alacsonyabb háztetőn a medik haverjával ugye... de onnan 1 lövéssel leszedett 870el!!! mondom ezt hogy, szereltél rá valami scopot? erre ő h ez egy ultimate gyilkoló fegyver, mondom neki aha egyik bázisról elszokás vele lőni a másik bázisra úgy h 100% sebzést adsz és belehalok 1 lövésbe - +volt egy olyan megmoccanása h ház roncsok kötött voltam, meg akartam lepni őket mert láttam az egyik résen h elfutott valaki, csak hülye fejemmel pont táraztam, és lehet meghallotta azt amit én nem szoktam
nem tudom h UMP-45 ben mennyi töltény szokott lenni? mert ellőttem vele pár embert/táraztam és mintha elfogyott volna a skulló, szokatlanul hamar!! mintha bebuggolt volna és nem tárazott újra... ez is mekkora gyökérség nem látni mennyi töltényed van...ez a csóka volt aki ellenségnél a 1. helyen állt, csak nem néztem meg a statját, de mindjárt
késparty:
lámák mindig a házban kempeltek, kifele bámulva az ablakon, én meg szépen berohantam értük, előjött a gyerek én meg lekéseltem, azt a társát, akkor felmentem a tetőre és ott is volt 2
visszatérve a neostedre és a többi slugos fegyverre, totál telibe lőttem, meg megröccent a találati jel, de nem halt bele, aztán hagytam is eléggé frusztrált, itt van ez a 24es monitor és egyszerűen még ennek a segítségével sem lehet ilyen lövéseket teljes pontossággal leadva fragelni
-
q13579
senior tag
Sziasztok
Tegnap ugye ea store-ból megvettem a digital deluxe edition-t, amelyben hivalatosan benne kellene, hogy legyen a vietnam is. Le is szedte az ea downloader, fel is rakta, ugyanis a játék elindításakor szerepel bal oldalt a vietnam.
De ha erre kattintok, egyszerűen kér aktiválási kódot. Azt, amelyiket az EA Downoader a játéknál megad, nem fogadja el. Csak a sima bc2-nél.
Tud esetleg valaki valamilyen ötletet erre? Mert így feleslegesen adtam ki 2.500 Ft-tal többet...
-
Źşë'
addikt
nalam nem tudom h most mi lehet, de iszonyatos a játék... észrevettem ha pl oasis mapon vagyok és a kamera nézi startnál a terepet akkor ugye miután lejárt a visszaszámláló mindenkit berak a pályára, na már most nekem még javában számol (3ról - 2- 1), de már benn vannak a csapattársaim wtf sokszor futnak vagy 5-10 métert mire engem berak!
ez még oké, mert fussanak, de ez azt jelenti h ennyire lagol a játékom?!mióta win7em van fenn egyszerűen fura dolgokat művel gém...
-
Kakaduku
senior tag
válasz q13579 #26941 üzenetére
Én igaz, hogy külön vettem meg a kódot az ea stor-on keresztül, de én sem kaptam kódot, hanem a fizetés végén (még az ea store honlapon, ahol kiírja a végösszeget, meg minden egyebet) ott volt a kód a rendelt termékkel egy sorban. Azt hiszem, hogy a második oszlopban.
Neked nem volt semmi, más? -
válasz q13579 #26941 üzenetére
A vásárlás után kapnod kellett egy e-mailt amiben benne kell legyen a szükséges kód. Több játékot is vettem EA store-on és mindig e-mailben elküldték az összes szükséges kódot.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Taplo
tag
JÓÓÓÓÓÓÓ ESTÉT AZ URAKNAK!
Tehát akkor a vasárnap esti móka 18:45-től gyülekező a:
TS3:
adress: teamspeak.hu
port: 9987Szerverkeresőbe ird be: HUN (nagy betüvel)
a Multigaming II-es szervereépítsünk közöséget!!!!! PEACE FOR ALL HUNGARIAN PLAYER !!!!!
-
Źşë'
addikt
válasz Sz. Géza #26945 üzenetére
ez degáz, én meg nyomkodom mint a hülye, semmi reakció, azt hittem h kifogyott, de most h toltam du 1-2 kört vettem észre h nem fogyott ki mert elővettem másik fegyvert és azzal mentem, utána meg engedett vele lőni - remélem bf3 nem lesz ennyire lagos meg bugos mint ez
vietnam után van esély rá
egyik meccsen akkora nub csapatba kerültem h iszonyat, elkezdődik a meccs, erre gyerek megáll quaddal a bázis előtt, belelaggoltam és nem tudtam semerre sem menni - picit se voltam ideges, mondom *nyád - le akartam szállni mondom mérgemben leszedem! nagyon pipa voltam! erre leszállok quadról és elüt a bradley!
F_Zolee-val játszottam csak ellenséges csapatban! mikor lett nála egy hely kapásból átálltam! annyira szar mikor a saját csapatod szó szerint hátráltat mint az állat! előző körben pl. atakama Deserten, beül squadtársam a zu93ba és lelő... egymást lődözték ezek a tirpákok... aztán mikor átálltam hozzá kapásból csináltam 3 defi killt - mintha 5 éves emberekkel játszottam volna[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest