Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
creedszl
aktív tag
hali emberek!
friss BC2 játékos vagyok és kéne pár tipp, pl szerók ahova érdemes menni, hogyan lehet gyorsabban rankot lépni...ilyesmi.
Előre is kösziHulligaaan
-
creedszl
aktív tag
hali
csak egy két kérdés:az unlockok sorrendje adott?valamint a fegyó kiegészítőket hol lehet felpakolni?vagy hogy van ez a BC2-ben?
Bocsi de zöldfülű vagyok(o_O)Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
skacok hogy lehet elintézni hogy a BFBC2 stat honlapján én is meglegyek?met ha gémben használatos nevemen keresek nem talál meg...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
megvan a személyre szabott tökéletes összeállítás a számomra:igazság szerint bármely sniper, amelyikhez kedvem szottyan, és a plána za egészben hogy red dot-tala többi spec részlet kérdése de ez az egy tuti
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
tudtok magyar hc-s szerót ami van annyira népszerű hogy vannak is rajta?a PH kettesen néha vannak de tegnap pl egy árva lélek nem nézett rá.én csak hc-n vagyok hajlandó játszani mert kiborít ha egy tárat kell tunkolni az ellenbe...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
én tegnap voltam egy külföldi szerón és ott volt egy tag aki helizett és én beszálltam mellé.az gyerek kibaszott faszán bánt a helivel...meglátta célpontot odamanőverezett finomat én kilőttem és ment tovább...de volt olyan hogy gyakorlatilag a célpont mellé ereszkedett egy szintre annnyira tudta hogy kell manőverezni.állati jól tolta...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
válasz gabipaci #8648 üzenetére
hát én örülnék neki ha legalább egy HC szeró lenne de valahogy úgy hogy lennének is rajta...magyar HC-s szeró nem is nagyon van...azok a szerók amik szürkével vannak jelölve mit jelentenek?mármint offlineok vagy mi?mert ott van a steam group hc szerója de mintha folyton offline lenne vagy nem tom...a conquest meg simán jöhet...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
bakker ez a kép haláli ötlet, én is beneveznék rá, szóval ha megvan az időpont valaki dobjon egy privit vagy valami
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
kicsit elvesztettem a fonalat, most melyik szeró HC-s?
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
-
creedszl
aktív tag
én komolyan nem értem hogy lehet nem HC-s szerón normálisan nyomni...felmentem kicsit az egyes szeróra.állok a házban, látom jön az ellen kerüli a házat rácélzok a bejáratra, medic voltam, telibe tolom a tőlem 1 méterre álló embert egy golyó se mehetett mellé és mégis ő lő le...hogy hogyan a faszba nem tudom.esküszöm a fél tárat rá lőttem de semmi...és nem 200 méterre próbálkoztam hanem két méterre pontosan velem szembe...ja és nem ugabugrált az ellen balra jobbra hanem felém futott...
[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
csak egy láma kérdésAV-nál hogy lehet gépágyúzni?
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
válasz Zsozsooooo #9075 üzenetére
tegnap láttam a ténykedésedet a 3-as szerón.ügyesen hatástalanítottad c4-gyel a tankokat
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
válasz _Voyage_ #9099 üzenetére
egy valamit nem értek.recon+gol+12X+tisztán látható ellen, pontosan a célkeresztben a dombtetőn és rálövök egy egész tárat és rohadtul nem találom el.mellettem áll span nem tudom milyen leosztásban de simán lekapja őket.rohadtul idegesít.pontosan rajta a célkereszt és semmi....
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
válasz gamerkiller #9127 üzenetére
oké, csak én általában úgy vélem hogy ennyire nem tesznek ki magukért a fejlesztők...de kipróbálom és meglássuknagy meglepetés lesz ha valóban a snipernél van ive a lövedéknek a játékban...mert ugye ez csak egy játék...
[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
én adottságaimat tekintve meg pont az ellenkezője vagyok a csipásoknak.irtó nehezen szenvedtem el az m95-ig, összes stat 1 alatt szinte...aztán kivittem és rámentem az assaultra és milyent megkaptam a m416-ot szinte szárnyalok....én jobban preferálom az akciódús kicsit rambós felleinget...küzdeni az mcomért nem a csipás szokott ugyebár...szóval ha támadók vagyunk akkor sose a csipásé az érdem...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
válasz gamerkiller #9223 üzenetére
de én úgy vélem akkor se a csipásé az érdem mert ha rajtuk múlna akkor sose lenne az mcom detonálva...tény hogy ha már fel van rakva a cucc akkor a csipásé is az érdem de szerintem akkor is csak minimálisan.ráadásul ritkál látom én azt hogyha fenn van valamelyik mcomon a bomba akkor minden csipás rásasolna hogy meg se tudják közelíteni.a legtöbb csipás csak elvan a mapon és frageket gyűjt, semmi köze a cél eléréséhez...ráadásul nem egyszer van az hogy olyan közel mennek az ellenség bázisához hogy a spawnolokat gyilkolásszák...és csipánál ez nem kell hogy olyan "közel" legyen.rohadt idegesítő ha spawn után két lépést teszek és máris levadásztak majd ez megismétlődik ötször...én elhiszem hogy itt köztetek valóban a sniper kaszt funkcióját ellátó játékosok vannak de ez nagyon ritka...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
múltkor mondta valamelyikőtök hogy nincs is annál jobb érzés mikor csipával megbújsz valahol és csöndben, tökéletesen szeded az ellenséget.
lehet a jellememből adódik de nekem ezt az érzést a medic kaszt adja.nem azért mert lehet tunkolni az m60-nal.mindig próbálok a tömeg közelében lenni, látom hogy valaki sérült,szaladok hogy healeljem, közben melletem valakit kilőnek,gyorsan élesztem és így tovább és így tovább...a legtöbb scoret nem a killből szoktam szedni hanem a gyógyításokból és élesztgetésegből...Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
én is lemértem 5770 mellett és olyan 18mp...de ebben ugye az is benne van a "please wait" ami igazából a szerverre való fellépés nem pedig a pálya betöltése...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
nem tudom más is tapasztalta e akinek 5X-es atija van hogy miután felrakja a fixet tény hogy a töltési idő leesik de nekem cserébe az első 5mp-ben akadozik a játék és utána és érthetetlen apró akadások vannak menet közben.szóval én visszarakom 10.3a-t mert az totál bejött és egy kicsit max tovább tart a pályabetöltés amit tulajdonképpen lesarok....
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
válasz gabipaci #9547 üzenetére
én teljesen jogosnak ítélem hogy ha nem HC akkor mehet a GL és M60 ha viszont HC akkor nem.A sima nem HC-s játékban szerintem rohadtul kiegyensúlyozatlanak a fegyverek.Szinte muszály M60-nal lenni ha az ember medic mert különben simán ledarálják...Személy szerint én ezért értékelem nagyobbra a HC-s szerókat és nem is értem miért kell ennek egy módnak lennie és alapból miért nem ilyen a játék.Most fenn voltam az egyesen és igen kis köcsög módjára M60-nal toltam.Bár nem értem miért kell noobozni vagy egyéb lenéző megnevezéssel illetni ha az ember így nyomja...persze mert van aki késsel kaszabol akkor ő attol jobb játékos, mert szerintem nem.Csak neki az megy, másnak meg az M60-nal vagy GL-lel való aprítás.Ha HC-s szerón vagyok sose vagyok szinte M60-nal, mert minek, más fegyver is tökéletesen megteszi, sőt én inkább az XM8-cal megyek HC-n...
Volt egy érdekes momentum amit észleltem most mikor játszottam, kicsit ironikus.Állok és indul két csapattársam, és mi az első dolga mindkettőnek?Naná hogy előkapja a Gusztit...szép...Na ez már inkább közelít a noob játékmódhoz...aknavetővel lövöldözni emberkékre.Mert ha házban van még hagyján...de ha szabadon?Úgy tudom ezeket játművek ellen találták ki elsősorban...
[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
nem, jól írtam...végülis HC tök mindegy szerintem, de valóban lehet kicsit túl erős oda ezért érdemes korlátozni.De az fix hogy sima játékban kell, mivel túl nagyok szerintem a különbségek a fegyverek köz.Egyikből kell 3 gólyó másikból meg egy egész tár.HC-ban ez jóval kiegyensúlyozottabb...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
szerintem nem tévedek ha még kiegészíteném a "kit kickelnék" listádat azzal hogy azoknak is annyi lenne akik nem játszanak úgy ahogy kéne és itt értem azt hogy rushnál vagy conquestnél nem törekednek a célra...remélem érted mire gondolok.mert engem az tud szörnyen felidegesíteni ha senki nem megy az mcomra vagy zászlóra hanem csak gyűjti a frageket...azt hiszem arra tökéletes a deathmatch....
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
azt irja a patch lista alján ugye hogy fegyverbalanszot is javítottak.ha más BC2 fórumon is sok a panasz az M60-ra akkor szerintem látták és ez lesz az egyik amit javítottak.persze ezt csak abból gondolom hogy most odairták hogy nem mondják mely fegyverek lettek babrálva, hanem várják a véleményeket....remélem ez a patch is a vélemények alapján készült...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
azért ma azzal is szembesültem embereket mennyire nem is érdekli a csapatjáték még ha totál hasznukra is válik.Engi voltam mert már csak azt kell kivinnem.És hogy haladjunk a pontokkal nyomtam a repair-t rendesen ahol csak tudtam.Állok a csapattársam tankja mögött hogyha kell javíthassam.Egy darabig ment az összhang míg el nem foglaltuk a bázist.Akkor megvárta míg teljesen felljavítom azt meglódult és otthagyott a picsába....Mondom ilyen nincs.Neki is előnyös ha ott vagyok meg nekem is.És jobban halad a támadás is...
Ma is azzal szembesültem hogy senkit nem érdekel a cél...mindenki csak lődöz össze vissza, ha valaki felrakja a bombát senki nem szedi le mert minek és így kb 10 perc alatt ledarálnak...persze a csapatelsőnek jó a statja, bár őt sem az érdekelte hogy nyerjen a CSAPAT...az ilyen emberkéknek tuti tiszta gizda a k/d-jük, de a w/l meg közelít a 0.01-hez....idióták...Viszont sikerélménynek elkönyveltem hogy szétkaptam már pár tankot és megtaláltam az első emberkét is akinek behegesztettem a pofiját, azt belepusztult
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
kezd körvonalazódni mely fegyverek lesznek a kis kedvenceim:m416,G3, az LMG-k mindegyike kiesik.még jó hogy a G3 nem kaszt függő így medicként is simán nyomhatom vele.majd még ki kell próbálnom ha meglesz az UMP45-öt azt meglássuk....de az elejé említett két fegyó tuti.
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
hát ahogy észrevettem semmit nem gyengült az M60...ezen kívül én csak G3 nyomtam frissítés óta de az pl nem lett erősebb.még mindig kb egy tár kell egy emberkébe pedig a G3 nem egy gyenge fegyver....komolyan semmi változást nem vettem észre.azt irták pályatöltés közben ki lehet majd lépni.hát nem lehet.
két pozitívum viszont:tényleg megjegyzi a kaszt beállításokat két gém közt és el lehet távolítani a soldier-t játékon belül...de ezen kívül semmi hasznosat nem vettem észre...jah és ez favlista beszürkülés jelen van...épp kérdezni akartam hogy ez mi a szar de mint látom a patch bugja shit
[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
bazze hát nem belepiszkáltak a G3-ba?faxom alig használja egy két ember és pont azt kellet butítani...így kiesett a fav fegyók közül.marad az M416...kár
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
felpakoltam ezt a 10.4preview-ot...lehelletnyit jobb mint az ami 12.-én jelent meg de a spawn utáni akadás elég erős...olyan mintha még akkor is törtené kicsit a mapot...de ha túlvagyok azon a rádóz 5mp-n amig csinálja akkor nem láttam problémát.
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
a FOV a látótér játékon belül?
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
áá, néha hihetetlenül megkeseríti a játékot a lag...m416-tal mentem, előttem megjelenik a forma úgy pár méteres távolságban, rálövök,semmi, elkezd lőni eltalál majd kb 1 mp késéssel beadta a találataim és kifingott a szoldzsör...kis hija volt csak hogy nem ő lőtt le...rengeteget késett a lövés beadása és legtöbbször késik, nem ennyit de ahhoz elég sokat hogy közben leszedjen a másik...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
épp most jövök le az egyes szeróról, nézd az időt, szóval már erősen éjszaka van.hát valami botrány ami fönt folyt most.gyakorlatilag a támadók a földbe gyalulták a védőket és nem azért mert bénáztak mert igen jól védtek.hanem azért pl mert volt egy pár gyerek aki már a 3. bázisnál 40 feletti statban volt.és miért?had említsek egy példát:játszott mint támadó egy német származású(csak a nick miatt gondolom) "ridick.de" nevezetű ember.lelőtt egy párszor, nem kevésszer és 98%-ban CG-vel.Mást sem láttam a kis köcsög kezébe csak azt a rohadt CG-t...és még jópár embert emlegethetnék aki tankban ült meg se moccant csak egy pontot lőtt folyamatosan, a spaw közelében ahová rálátott és a többi.ebből csak annyit akarok kihozni hogy valószínüleg, az én meglátásom szerint ilyen tájt már nem nagyon érdemes fenn lenni mert sok a külföldi és eléggé botrányos módon játszanak...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
valaki irta nemrég hogy ha rendszergazdiban indítom akkor mutatja a pinget a szerverkeresőben.beállítottam és mégsem mutatja, valami tipp?nem annyira fontos csak azért mégis...
és mégvalami:TS-nek mi a címe mert nem találom a blogon...
[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
bocsi skacok hogy nem voltam ma aktív TS-en de ha nem játszok túl sokat akkor nem megyek ennyire bele...most is max egy órát toltam, de azért füleltem.Valamelyikőtök mondta mikor meglátta a nickem hogy nem ismer és hogy a PH!-t már mindenki csak divatból rakja a neve elé vagy hasonló.nos ha bárkit is zavar hogy ott van, szóljon és kiveszem.nem tudom mekkora jelentőséggel bír...csak gondoltam ha már itt fórumozok a ph-n és azon szervereken játszok akkor már beteszem...de mondom ha gond, tessék szólni!
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
érdekes dolog ez a késelés.nekem mondjuk mindig beaadja elsőre de fura dolgot figyeltem meg a minap.laguna presa mapon védő voltam és az a-t élesítették, a tag befutott az egyik közeli házban ahonnan rálátott a comra.futok be hogy elintézzem de már ott volt az egyik csapattárs aki bőszen késelgette de semmi haszna nem volt.nézem,legalább ötször rákéselt és semmi.mondom teszek egy próbát, odaszaladok belevágok és semmi.aztán már feleszmélt az emberünk úgyhogy a span szépen elaltatta ólommal...
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
ma fenn jártam a kettes szerón...játszottam egy pár kört és arra lettem figyelmes hogy az ellenfél csapata 99%-ban medicből állt és már látszott hogy ugyan sokan figyelembe veszik az m60 túlerejét és nem használják ennek ellenére még így is túl erős a medic kaszt.5 körből 4-et vesztettünk és a statokon is meglátszott.kicsit bosszankodtam rajta hogy a francért medicezik mindenki de már túlléptem ezeken.a másik amit megfigyeltem hogy a patch óta az m16 helyett inkább az abakan a befutó és aki assault leginkább ezt használja.szóval ez a patch hozott némi fegyverbalanszot de szart sem ér mert a mérleg nyelve szimplán egy másik fegyóra billent át.azt kell mondjam hogy szerintem a bc2-ben is az egyik legnagyobb hiba hogy mind az amcsi mind az orosz oldalon ugyan azok a fegyók.utoljára a cod2-ben volt az hogy a németeknek német fegyó az angoloknak angol stb.de az újabb háborús fpsekben mindkét oldalnak ugyan azok a fegyverei és ez szerintem baj.
Hulligaaan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest