Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz q13579 #27893 üzenetére
Na azt én is baromira utálom. Akkora egy diszkrimináció, hogy csak na. Ilyet én nem engednék meg... Ez felháborító. Múltkor is menni akartam német haverom után, erre kick mert, hogy nem a saját országomból választok. Na és itt jön a másik amit utálok - és írtam is megint én kérésére a bf3-mas topicba - , hogy nem tudok beszélni a haverral, ha nem vagyok fent a szeróján. Ez is mekkora madárság...
-
gergo0328
senior tag
válasz WhiteWalker #27916 üzenetére
Mi köze a fagyásnak az SSD-hez?
-
válasz megint én #27855 üzenetére
2. Legyen egy fegyver eldobás gomb. Ha nem kell a fegyver attól még másnak eldobhatod.
3. Fix sebzést ugye azért csak a törzsre mérten vegyen le, mert a fejesbe mindenképp illene halni.
4. Szerintem a 3D spot-tal ki lehetne békülni, csak annyit kéne hozzátenni, hogy a sűrű lombozaton és házon keresztül azért ne lássuk már illetve ide tenném a névkiírást is. Elég gáz amikor az ellen nevét kiírja pirosan és ugyanúgy átlátod a falon keresztül is.
5. Ez könnyen megoldható lehet egy + gomb beiktatásával a bal oldalt. Ha rányomsz eltűnik az élesztés ikonja a hulládról.
12. Önmagában szerintem a koncepcióval nincsenek nagy gondok, ha működik mindkettő akkor használhatóak, csak ugye néha szeretnek bugolni. Ezeket megszüntetik szerintem jó lesz.
14. Nem értelek, Robbanáserősítő miért ne lehetne. Igazából inkább azt mondanám, hogy a rakétában lévő robbanóanyag nem mindegy mi(attól még a hordozó rakéta lehet ugyanolyan), a kémia rengeteg dologra jó. A perkek nagy része ebben a játékban akárhogy is nézzük azért sokkalta reálisabb mint bármelyik konkurenciában.
16. Ezt felesleges szerintem megfogalmazni, hisz pont ezért csinálják a 3.0-át és nem marad a játékban a 2.0...
Amúgy nekem is egyik nagy kedvencem az In Flames, főleg Whoracle, Clayman és Reroute To Remain albumok. Igazából 3 együttes van akiket minden körülmény között meg tudok hallgatni. Ilyen a 1. Judas Priest, 2. In Flames, 3. Stratovarius. Judas Priest lesz idén úgy néz ki Szigeten.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
harry3
őstag
Nekem is volt fagyás tegnap.
Off: Elegem lett a Crysis 2-ből.
Agyamra ment a sok nanovision, hologram(néha túl sok van) meg láthatatlan vagyok ezek felérnek egy hack-kel. Minden lövést úgy kapok(ahhoz meg kell vagy egy tár). A BC2 kis háromszöge ahhoz képest semmi, amikor a füstön keresztül lelőnek.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
ennek a listának kb annyi értelme van mint annak a petícióinak amit kitöltöttünk új mapokról
(#27921) harry3 CryVisiont nekik!! azt hadd hulljon a férgese!!!
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
válasz bozont #27866 üzenetére
A lag téma:
Ennél a játéknál kicsit másképp működik mint pl. egy COD-nál. Duty-ban próbálnál meg 100-as ping közeli értékkel játszani. Tiszta diavetítés lenne vagy teleport effect keletkezne. Valahol olvastam(most meg nem mondom hol), hogy a folyamatos játékélmény érdekében a szerver kiegyenlíti a késlekedést. A megfigyeléseim alapján lehet benne valami. Ha egy szerveren éreztem a laggot, ott biztos volt 1-2 brutálisan nagy pinggel játszó egyén. A bejáratott szervereken(IRAM, cBc, BF.hu, Multigaming stb...) ritkán tapasztalom, mert visszatérő játékosok vannak hasonló pingekkel és szvsz a szerverek is jól karban vannak tartva. Ezen felül itt nagyon sok adat közlekedik oda-vissza a szervereken, ha kiversz egy ablakot azt minden játékoshoz el kell juttatni, ha egy kráter keletkezik az akna helyén azt is, a fizika is rengeteg pluszt jelent és ezek mellett az online statisztikákat is vezetni kell. Mindezt akár 32főre. Sajnos nem lehet tökéletesen kiküszöbölni, de ha van 1-2 szerver amit bejáratsz, akkor ez nem olyan szörnyű.
Squad respawn felpörgeti a játékot, sokkal jobb ez a megoldás mintha mindig a kezdőre kéne születni és a 2-3percet rohanni a célig.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Nekem ritkán fagy ki szerencsére. Néha kidob asztalra, de az hetente max. 1-2. W7 64bit a rendszer és a BFBC2 a rendszerpartíción van. Mindig friss drivereket rakok fel és a háttérben alig megy 1-2 program.
-
gergo0328
senior tag
-
nandor90
csendes tag
A statja nagyon odabasz...
Mar maga a 2200ora jatek+ 182k kill -
Źşë'
addikt
válasz nandor90 #27929 üzenetére
182k kill na igen, nem semmi, meg az sem h [link] kills/deaths fülnél folyamatos a k/d ratio növelés, nincs egy kib*szott negatív görbe, csak felfelé ível, mintha egyre joobban tolná valaki, hullámvölgyek nélkül, márpedig sokan tudjuk h hullámvölgyek igen is vannak (vagyis neki is van de az elenyésző = 0)
eleve ezt a k/dt lelőni ismerve a játék adta adottságokat sztem egyértelműen lehetetlen, ha csítel akkor ésszel teszi mivel kevés a hs
x11059
Sniper Rifle Efficiency
Kill 7 enemies with sniper riflesx2740
Shotgun Efficiency
Kill 4 enemies with shotgunssniperrel megy de a kitet nem is használja:
x2
Surveilance Ops
Do 5 motion mine assistssok a pontlövő fegyver
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bozont
veterán
Nem tudom, tény hogy itt több információt kell nyomon követni mint egy UT3-nál vagy TF2-nél, lehet ezért laggol jobban. De szerintem ha akarnának tudnának még optimalizálni a multi kódon, gondolom most inkább a BF3-on van a hangsúly. De karácsony körül mikor a játékot vettem, még nem volt ekkora mértékű a dolog, csak ami a pingből adódott. Amiről én beszélek az is inkább szerver oldali lehet, sokszor van olyan is hogy 2-3 másodpercre megáll mindenki csak egy helyben fut, vagy hirtelen visszadob arra a helyre ahol néhány másodperccel azelőtt jártam. Pedig mindig olyan szerverre próbálok belépni aminek 60-as vagy kisebb pingje van. Na de mindegy, ez van, csak néha eléggé bosszantó, főleg hogy mostanában shotgunnal megyek mindig. Remélem azért majd javul kicsit majd a helyzet.
"Squad respawn felpörgeti a játékot, sokkal jobb ez a megoldás mintha mindig a kezdőre kéne születni és a 2-3percet rohanni a célig."
Oké, csak én mindig olyan squadba kerülök ahol csak csipák vannak és átmenni sem tudok másikba. Na meg általában egy kritikus helyzetnél maikor is sikerül leszedni 2-3 ellent, persze hogy az utolsó pillanatban spawnol a másik három társ. De ilyen az én szerencsém sajnos.A fagyogatós témához, nálam szerencsére nem jelentkezett, egyszer sem fagyott még. Eleinte volt néhány kékhalál, de miután frissítettem a xonar driverét megszűnt.
-
válasz bozont #27932 üzenetére
Én olyankor nyitok egy új squad-ot. Ha vannak nyitott csapatok akkor az is rengeteget tud dobni a játék sebességén. Ha egy másik squad teljes létszáma várólistán van akkor az 1. rád tud születni majd visszamegy a squad-ba és az egész csoportjuk rengeteg időt nyer vele és ha szerencséd van akkor egy idő után lesznek nálad is emberek, főleg, ha jó a pontszámod, mert ugye a játék végén a gold squad pin-t azért jólesik behúzni.
-
sith7
nagyúr
Frissítettem a hangkártya driver - t, de az eredmény egyelőre változatlan
-
Źşë'
addikt
-
tka
tag
Sziasztok!Annyi volna a kérdésem,hogy kb 10 perc után lefagy a gépem,de csak a Bc2-vel mással nem.Cod 2 WAW semmi csak ezzel.Mitől van ez?Valaki esetleg ..
a női hülyeség határtalan
-
Zolás
addikt
válasz nandor90 #27945 üzenetére
Én a fülesemmel használom, aminek külön hangkártyája van, és így is szar egy hete. Szóval a gondnak az alaplapi hangekltőhöz nem sok köze van.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
BalaNce87
addikt
De miért is lenne? egy hangkártyával meg nem lesz 10x jobb a hangzás egy játékban, az meg hogy elrontja a játékot, kétlem, vagyis érdekes megállapítás. Az ember nem azért vesz hangkártyát mert geb... van egy játékkal kb ez lenne a legutolsó gondolat ami eszembe jutna mint megoldás. Legfőképp filmek miatt érdemes venni szerintem, ott jöhet elő a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
-
sith7
nagyúr
válasz WhiteWalker #27939 üzenetére
ki van zárva ... minden más tökéletesen működik
-
Zolás
addikt
válasz BalaNce87 #27947 üzenetére
Azért lehetne köze, mert az alaplapi hangkeltők a processzorral számoltatják-végeztetik a dolgukat. Ez általában 1-3% procihasználatban ki is merül. Viszont ha valami oknál fogva egy program valamiért kiakasztja az alaplapi hangártyát, azzal képes extrém procihasználatot elérni, így már akadhat az egész.
Igaz hogy az alaplapok 90% realtek hangkeltő van, de ebben-abban különbözőek, így ezt az okot hogy a realtek hangártyák a felelősek, a túl sok változó tényezővel szerintem ki is zárhatjuk. Hacsak valamilyen hacker nem írt egy kimondottan realtek chippek legyilkolására egy progitCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest