Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Nem tudom ez a Shotgun-os harcművészet nekem sem jön be... de az orosz gyerek elég jól kente. Lehet rápróbálok. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
Xbox: kapeti
-
kapeti07
senior tag
-
kapeti07
senior tag
Erről a COD vs BF vitáról csak annyit, hogy szerintem megfér a két game egymás mellett a polcon. Nekem ha csak "futni és lőni" van kedvem, hogy levezessem a munkahelyi stresszt akkor ott van a COD, bár én az 5-el nyomom (kövezzetek meg). Ha pedig kicsit valósághűbb izgalmakra vágyom ott van a csapat centrikusabb (SQUAD-ok) BFBC2. Ha a kettő közül meg kéne válnom valamelyiktől akkor a BC2-t tartanám meg azért
-
kapeti07
senior tag
A COD-os közösségekkel csak az a bajom, hogyha magyar szerón játszok akkor sokat nyavalyognak a "játékostársak" és nem éppen szép magyar szavakban. pedig nem vagyok se csíter sem kamper
BC 2-ben nincs vagy csak kevesebb ilyennel találkozom
Ott kulturáltabb a közeg.Xbox: kapeti
-
kapeti07
senior tag
Igen én is elgondolkoztam a PS3-on, de csak is a GT5 miatt. PS2-n elég sokat nyomtam anno az előző résszel. Eszem is a kefét mert a haver most szólt, hogy egy órája meghozta neki a futár. Bár kicsit aggasztó, hogy háromnegyed órája telepíti a játékot a PS merevlemezére (pedig csak 8 giga). Az új mappokat már én is nagyon várom, ezeken már előre tudja az ember, hogy hol vannak a jó kis zugok ahol megbújik az ellen!
-
kapeti07
senior tag
Egyébként elkeztem a Single kampány-t, eddig ez pihenőpályán volt. Nem is rossz.
Kicsit változatosabb és végre nem csak oroszokra lehet lőni.Xbox: kapeti
-
kapeti07
senior tag
-
kapeti07
senior tag
Várom már az új patch-et !!! M14 és G3 Red Dot-al Fincsi lesz!!!
-
kapeti07
senior tag
válasz Illusion1010 #22770 üzenetére
Nekem is DIGI van és tapasztaltam hasonlókat. Nálam az oldotta meg, hogy a Routeremet le-reseteltem. Esetleg ajánlom neked, hogy próbáld ki.
-
kapeti07
senior tag
Biztos nagy lesz a tumultus este az új pályák miatt...
-
kapeti07
senior tag
Furcsa volt reggel játszani, mindenki (kaszt-tól függetlenül) G3-al hentelt majdnem minden szerveren. Ja meg volt pár M14 is
Mondjuk én is azzal toltam
-
kapeti07
senior tag
Amikor a múltkor játszottam és láttam egy katonát Spectact-os cuccban azt hittem új kaszt vagy valami ilyesmi. Amikor leszedett és a kill cam-nak hála közelebbről megnéztem, leesett nekem is. De nem nagyon látom értelmét. Szerintem még kicsit feltűnőbbek is. Könnyebb kiszúrni őket. Legalábbis szerintem
-
kapeti07
senior tag
Előfordul sajnos nálam is.
-
kapeti07
senior tag
Akik nem foglalkoznak a szabályokkal azoknak külön szerver kellene ahol nincsenek szabályok. Ott gyepálhatnák egymást!!!
-
kapeti07
senior tag
Igen a TV2 szerók nekem is a kedvenceim. Stabil szerverek, a PING-em is jó szokott lenni ezeken. És valóban általában "tiszta" a játék.
-
kapeti07
senior tag
válasz madgie #25589 üzenetére
Ma reggel Atacama-n (Conquest) fordult elő velem, hogy az Amcsi csapatban volt egy heli-s. Egyszerűen nem tudtunk csinálni vele semmit. AT4-el sem tudtuk kilőni.
Annyira felbosszantott, hogy utánna csak vele foglalkoztam. Az AT4-es rakétákat kikerülte, AAA gun-al mire belelőttél párat gyorsan megfordult aztán leszedett. 1/15 -ös stat-nál meguntam (ő kb. 12x nyírt ki). Kiléptem és kerestem egy noob szerót, hogy a pillanatnyi kisebbségi komplexusom elmúljon.
-
kapeti07
senior tag
Én sokszor örülök, hogy a gyengébb csapatban vagyok. Számomra nagyobb az öröm ha egy gyengébbik csapattal megfordul a "szerencse", mintha mindig csak nyernék 20-25 kill-el, akkor egyhangúvá és unalmassá válik a játék.
Persze ha beérkezek egy szeróra és a gyengébbik csapat be van szorítva akkor én is lépni szoktam (annyira nem vagyok HERO).
De volt már, hogy maradtam és segítettem a Laguna Altá-n beragadt Amerikai csapatnak és ki tudtunk törni! Igaz a game-et nem nyertük meg de jólesett, hogy ki tudtunk törni.
Egy -két nagyobb siker üdvözítőbb mint sok kicsi.
-
kapeti07
senior tag
Nekem is van a csipákra egy jó történetem... A Heavy Metal-on (CQ) Engi-vel nyomtam az Amcsi oldalon és a B pontnál szedegettek le minket a Sniper-ek. A szokásos helyen nem találtam őket a domboldalakon, de mivel az egyik m95-el nyomta lehetett látni honnan lőnek. Az A és B pontok közti szél-generátor tetején csücsültek az Amerikai fő táborhoz közel. Nem tudom, szerintem kopterrel tudott valamelyik felmászni, aztán a többi odaspam-elt. Mikor sokadjára kinyírtak az Amcsi táborból spam-eltem újra ás egy közeli domb oldalról (bokor takart) már látszott is a kis fejük. Sorban ültek egymás mellett, nekem háttal. Jó kis galambvadászatot rendeztem, de arra ügyeltem, hogy egyet hadjak életben,hogy a többi odaspam-elhessen.
Mire kiszúrtak már volt egy csipa társam is, és szemtől szemben vívtunk sniperharcot. Végezetül nyomtam rájuk egy Mortar-t a végén, ne szenvedjenek11 kill-t szereztem M95-el annak ellenére, hogy nem vagyok egy jó Sniper
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
Engem az bosszant fel sokszor, hogy ha éppen tüzelnek rám és én meg befordulok egy sarkon a lövedék meg "utánnamjön" és a fedezékben öl meg. Olyan mintha a sarkon túl hagytam volna a hitbox-om.
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
Bár tudom, hogy ez valójában LAG és már a sarok előtt lőttek le, csak a game későn "reagál".
De akkor is !!
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
Én is így használom a VSS-t. A gyári távcső megteszi, +ammo és magnum kell hozzá és ennyi. De még így is le szoktam fogyni.
Hullát nem rabolok, nem azért mert a hitem tiltja vagy ilyesmi. Sokszor volt már, hogy addig sz@roztam vele amíg lelőttek. Annyit meg nem ér.
-
-
kapeti07
senior tag
Előtte voltak próbálkozásaim a COD 5-el.
-
kapeti07
senior tag
Hát igen ezt a rombolható környezetet könnyű megszokni...
Kb. 2 hónapja visszaraktam a COD 5. részét és elkezdtem multizni. Volt egy kis honvágyam a 2. világháborúba. Sajnos ott nem rombolható semmi, csak átlőhetsz a vékonyabb falakon. Egy kuka mögött is megúszhatsz egy sortüzet az MG42-vel. Abszolút nem realisztikus. Úgyhogy Uninstall volt egy óra után.
-
kapeti07
senior tag
válasz Zsozsooooo #26739 üzenetére
Egy szervezett partin én is megmérettetném magam...
De figyelmeztetek mindenkit, csak egy pár Noob szerón vagyok tényező, a többin inkább "dögcédula".
-
kapeti07
senior tag
A Q3 Arena elég király volt a maga idejében. Nekem még anno a COD2 adta, de sajnos mára már nem tudok eléjük leülni. Sokszor tovább tart míg feltelepítem a régi játékokat mint amíg csillapítom a nosztalgia-vágyam.
A Battlefield 3 tól sokat várok, remélem nem lesz csalódás. Sajnos a Medal of Honor multijában csalóstam. Azt hittem, hogy mivel a Dice készíti a multit olyan lesz mint a BC2.
-
kapeti07
senior tag
válasz WhiteWalker #26807 üzenetére
"ahogy elnézem a listát enyém az ACE pin"
De majdnem megelőztelek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest