Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12473) zack válasza r-chee (#12446) üzenetére


zack
nagyúr

Nem érted a lényeget... :U Ha a jobbik csapatba vagyok, és annyival jobbak vagyunk körökön keresztül, akkor át szoktam állni, és erre buzdítom a többieket is. PH 2-es szerón volt erre példa, és tök jó fej-fej melletti küzdelem lett, élvezetes játékkal.
Nem 14 éves vagyok, aki egyfolytában győzni akar...Félreértettél. :U Csak ezek a fajta játékmód amit a BC2 képvisel, sajnos akkor élvezetes, ha a csapatok ki vannak egyenlítődve. Mielőtt "belekapaszkodnál" a mondandómba, természetes hogy van erősebb meg gyengébb csapat, hiszen valakinek győznie kell, és az sem feltétlen gond ha mindig az egyik oldal győz, mert erősebb. De mindennek van mértéke. Ha egy partiban olyan a játékosok eloszlása, hogy meg sem tudjuk közelíteni az MCom-ot akkor mi érteleme? :F
Vagy ha védők vagyunk mi értelme, ha berongyolnak 2 perc alatt, és egyszerre élesítik és egyben robbantják is mind a kettőt, mintha ott se lennénk..Ezzel az erővel tök felesleges az ellenfél is. Tény és való, hogy azért is idegesít, mert sokszor meg vagyok bénulva a csapatom miatt, mert egyedül nem tudom "megváltani a világot", és e miatt én is szívok.
Sőt..Crysis Wars-ban is volt hogy sokat bosszankodtam, mert én akár hányszor csatlakoztam egy játékba, mindig a gyengébbik csapathoz mentem, akkor is, ha az erősebbikben ismerősök voltak. Pont azért hogy a gyengébbeknek segítsek, és jobb legyen a játék. Ha edzésen sparringolok nem a kezdőkhöz megyek, hogy jól leiskolázzam és szétüssem őket, hanem a profik között keresek ellenfelet, hogy egyenlőbb legyen a küzdelem, és kesztyű közben fejlődjek is.
Ez mentalitás kérdése. Ki milyen mentalitású az életben, olyan lesz a játékban is.
Remélem érthető volt.
Azért köszönöm a "biz' isten átraklak"-ot, de ha lehet nem élnék vele.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.