Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LobiDrg
aktív tag
válasz csucsbicep #15202 üzenetére
Bf 3 Ultra beállítások alatt max 80 fok.Az még szerintem elmegy
-
Leslie1984
tag
Az még nem olyan vészes.
-
LobiDrg
aktív tag
válasz csucsbicep #15205 üzenetére
Hát csak sokalltam egy kicsit.És játékok alatt maximum mennyire melegedhet fel amire még azt lehet mondani, hogy normális hőfok ennél a kártyánál ?
-
LobiDrg
aktív tag
válasz csucsbicep #15208 üzenetére
Okés.Mindenesetre lehet, hogy megpróbálom újrapasztázni biztos ami biztos mert nem tudom mikor volt utoljára pasztázva.Lehet, hogy még a gyári van rajta.Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek
-
wikings2
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hova írjak, de szerintem ide illene legjobban a problémám
kb 2 hete csinálja ezt 1-2 játéknál a gépem:
Első
Második
HarmadikEddig Diablo 3 és Skyrim alatt is jelentkezett ez a hiba hasonlóképpen mint a képeken. Azt hittem hogy a legfrissebb catalyst okozta a problémát, de próbáltam már 5 különböző verzióval orvosolni a helyzetet,de egyikkel sem javult meg.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Leslie1984
tag
Amennyiben azóta csinálja mióta a legújabbat raktad fel. Akkor szerintem egy olyan próbát megér a dolog hogy leszeded a Driver Sweperrel esetleg Ccleanerrel tekarítod a maradványokat és utána újra rakod ha akkor sem akkor nemtom, de szerintem ez valami szoftveres DX probléma, aztán lehet hogy majd valaki okosabbat is tud írni.
-
Szvanika
csendes tag
Üdv.
Vga 750 Mhz Pixel hibát hogy lehet javítani ?
Illetve a teszt csak azon a frekvencián jelzi. -
superecneB
őstag
Lehetséges nvidia driverben valahogy azt beállítani, hogy a két egymás mellet lévő monitor egyszerre menjen, de az egyikről ne tudjam áthúzni az egeret a másikra? Tehát mondjuk játszanék az egyiken teljes képernyőn közben meg a másikon néznék filmet, de ha elhúzom az egeret a játékban a bal oldalra akkor ugyebár átmegy az egér a baloldali monitorra - filmre.
[ Szerkesztve ]
-
vizisun
csendes tag
válasz vizisun #15129 üzenetére
az alsó (fekete) PCIe slotba téve megy a kártya, de ez x4 mode és nem x16, mitől lehet hogy a 16osban nem megy?
http://www.asus.hu/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LX/#specifications
[ Szerkesztve ]
-
vizisun
csendes tag
válasz cashback #15218 üzenetére
azt én értem a probléma az, hogy a 16os slotban nem érzékeli a videokártyát, nincs kép
az original postom ez volt
http://prohardver.hu/tema/azonnali_vga-s_kerdesek_oraja_2/hsz_15129-15129.htmlaz alsó slotban érzékeli most a videokártyát, de a felsőben vajon miért nem?
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz vizisun #15219 üzenetére
Jah... bocs.
Ha nem is látja a dolgot (IGP-vel indítva AIDA nem mutatja hogy a PCIe x16 foglalatban van kártya), akkor valami gond van a lappal.
Esetleg még azt próbálhatod meg, hogy:
x4-be berakod a kártyát - Bios - IGPU Multi-Monitor / Disabled
Mented, kikapcsolod... átteszed a x16-ba és hátha.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
törölt tag
Tud valaki olyan oldalt, ahol a HD4850-től megtalálhatóak a VGA kártyák összehasonlítva jelenünkig? Valahol már láttam ilyet, de az istenért sem találom. Köszi!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz waterdragon1 #15225 üzenetére
Én még nem nagyon nézegettem azt az oldalt, de a TDP-n kívül más értelmét nem látom.
-
cashback
őstag
válasz csucsbicep #15226 üzenetére
Sajnos nem mindegyik kártyánál van részletes teszt... amelyiknél van, ott van játék teszt is.
Fals adatok mindenhol lehetnek.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
zoleeno1
veterán
válasz waterdragon1 #15225 üzenetére
Én vissza nem keresem most neked, de milyen vga-t vegyek topikban is többször elő jött.
Így gyorsban pl: [link] --> marhaság[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
vekk200
tag
Üdvözlok mindenkit olyan programot keresek amivel játék közben is látom meg tudom mérni a video kártya hőmérsékletét tud valaki esetleg valamit...?előre is köszönöm.Üdv!
-
krichd1
addikt
Üdv,
Kéne vmi driver, az AGP-s MSI RX2600PRO 512MB DDR2-emhez, én a telepítő cd-jén található driverrel használom, de nem működik rendesen XP SP3-al. Próbáltam letölteni a legújabb drivert, de a letöltéseknél a 4 közül bármelyikre kattintok, visszalép a főoldalra, nem töltődik le semmi. Youtube videó lejátszás elindításánál nem is jön be kép, és kékhalállal leáll, vagy újraindul. Akármilyen játékot elindítok pár másodperc után leáll a gép. Érdekes hogy filmlejátszásnál 720p-s videók klite codec pack+bsplayerrel működik bekapcsolt dxva gyorsítással hibátlanul fut. Az alap üzemi hőmérséklete 82Cfok. Mi lehet a probléma, vagy lehet a kártya hibás ?
Rendszerem:
Msi K7N2 Delta
AMD Athlon XP 2600+, gyári hűtéssel
2*512MB DDR 400 dualba kötve
Codegen 300W-os táp
Audigy 2 hangkártya
NEC DVD író
1TB Samsung vinyóMás topicban is kérdeztem, remélem itt tud vki segíteni.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
fixer92
aktív tag
Üdv
Az szerintetek is vga hiba, ha színes csíkok jelennek meg a képen boot közbe, mikor belépne a windowsba fekete képpel befagy, csak csökkentett módba tudom elindítani, ha leszedem a drivert akkor elindul, de a csíkok, foltok még ott vannak. Ha felrakok bármilyen driver-t windows által telepítettet vagy nv-ról leszedettet az újraindítás után megint fekete képernyő és fagy. Újratelepítésnél is maradnak a foltok.
Szerintem behalt a videokárytám. Ti is erre tippeltek?
Kösz!
"Victory loves preparation!"
-
krichd1
addikt
válasz waterdragon1 #15233 üzenetére
Lehet az sem ártana bele, de szerintem a driver se jó. Sajnos másik táp nincs kéznél, nem is értek a tápegységekhez, nem tudom milyet lenne érdemes helyette beletenni. Használtban gondolkodom, esetleg vmi tipp ?
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
fixer92
aktív tag
válasz csucsbicep #15237 üzenetére
Köszi a választ, én is ilyesmire tippeltem...
"Victory loves preparation!"
-
steve24
aktív tag
Sziasztok
A jobb VGA kon miért van 2 db DVI csatlakozó? vagy mitöl függ hogy két DVI van rajta ?----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
cashback
őstag
-
Szvanika
csendes tag
Üdv.
Kellemetlen de még mindig problémával küszködöm :/
Következő lenne a gond.World Of Warcraft + Diablo 3 + Ati Radeon Sapphire HD 4870 VGA
Eme két játék ahol tapasztalhatok problémát és akkor vágjunk is bele.1.Ujj OS tökéletes működik minden friss szűz a gép jaj de jó is ez ugye ugye.
2.Instal WoW+D3
3.Nu itt már macerás a dolog adott gondok lépnek fel idő közönként.
Játék közben hirtelen megáll a kép apró kockák lesznek de az OS az jó se alt + tab reakció
nos ezek után hogy állt a kép jön a következő ezt már szerintem csak ráadásnak kell hogy 1 szín legyen a képen utána jön a sötét oldal nu de már most ez nem a Star Wars hanem ez az
Ati Radeon Sapphire HD 4870 VGAAmit eddig meg csináltam illetve próbálkoztam tanácsokra alapozni hogy mit lehetne ezzel kezdeni.
1.frekvenciát lejjebb vettem /semmi változás/
2.ujj driver /semmi változás/
3.régebbi driver /semmi változás/
4.hütés /semmi változás/
5.ujj paszta /semmi változás/Nu akkor nézzük meg a többi játékot gyári frekvencián. Minden alap értelmezett
1.Crysis 2 /Jaj de szép jaj de jó nincs gond vele/
2.Mass Efect 3 /Jaj de szép jaj de jó nincs gond vele/
3.Resident Evil Operation Raccoon City /Jaj de szép jaj de jó nincs gond vele/
4.Metro 2033 /Jaj de szép jaj de jó nincs gond vele/Itt jön az hogy vajon mi a gond ? Ugye ugye nagyon jó kérdés!
Nu ha valaki erre tud nekem valami tökéletest választ adni de ne azt hogy rossz a kártya mert kizárt ha megy rajta több nagyon teljesítményű játék.
-
xbalogh
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a gépem 2 videókártyát jelez, ki, de nem tudom melyiket, használja, hogyan lehet beállítani, hogy melyik legyen az elsődleges, vagy mind2 egyszerre használja?
Everestből:Megjelenítés
Videokártya: AMD Radeon HD 6320 Graphics (384 MB)
Videokártya: AMD Radeon HD 6320 Graphics (384 MB)
Videokártya: AMD Radeon HD 7470M (1024 MB)
Videokártya: AMD Radeon HD 7470M (1024 MB)
3D gyorsító: ATI NI Seymour XT/Pro
Képernyő: Általános PnP képernyő [NoDB]
előre is kösz a segítséget. -
chosa91
aktív tag
Üdv!
Gyors kérdésem lenne, lehet-e Crossfire-ben használni együtt a következő 2 kártyát:
-Sapphire HD4870 Vapor-X 1Gb GDDR5
-Sapphire HD 4870 Silent Efficiency 1GB GDDR5Várom válaszotokat!
"Find something boring, and make it funny!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest