Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Assero
csendes tag
válasz molnarpeter #31051 üzenetére
Aha, papír nélkül éppen rajta tudom tartani a kezem
-
a1rl1ne
tag
Lehet kondikat kimérni hogy jó vagy sem?
I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Nem soká fogok kapni egy új hdd-t (mert tönkre ment a másik), és az lenne a kérdésem, hogy az újonnan vett hdd-t a windows telepítése előtt elég gyors formázással formázni, vagy a teljes formázás ajánlott inkább? -
AthlonXP
őstag
-
AthlonXP
őstag
válasz a1rl1ne #31054 üzenetére
Igen, multiméterrel ki lehet mérni, de ha az alaplapba beforrasztva méred őket, akkor hibás értékeket is kaphatsz ( nem mindig, de előfordulhat, mert bezavarhat a többi alkatrész is... ).
Ja és az a 20V a 12 helyett, nem sok egy kicsit? Terhelés nélkül néhány tized volt eltérés lehet, de azért 8V az egy kicsit sok szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Egy Dell Latitude C640 notira szeretnék úgy XP-t telepíteni, hogy ne a HDD-re(mivel nincs bele HDD-m) hanem USB-n keresztül Pendrive-ra települjön a rendszer. A gond az, hogy az alaplap nem támogatja az USB-ről bootolást, ezért az XP telepítőben látom a PenDrive-ot, de nem engedi rá feltenni a rendszert. Meg lehet valahogy csinálni, hogy a Pendrive-ot belső HDD-nek lássa a gép, vagy egyéb módon trükközni?
-
Szab02
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:
Tv-tunert használok (analóg). Na most, kicserélték a fali aljzatot -dvbt átállás miatt- (valami szűrő volt benne: mert tekercs meg ellenállás van benne). Mióta a csere megtörtént azóta vibrál a monitor-nem csak a tv alatt-.. amit széthúzom az az antennát, meggyógyul a dolog. Most akkor mi is van? ( A tetőantenna meg minden egyéb még analóg rendszer- az még nem került cserére.)http://www.panoramio.com/user/szab02
-
szucsi
őstag
válasz sklopp #31000 üzenetére
Sajátgép>meghajtó jobbklikk>tulajdonságok>megosztás>[link], adj nevet G-H vagy akármi. Ezután a laptopon sajátgép mutatni fog hálózati meghajtót a megadott betűjellel. Fájlkezelőben is megjelenik az új meghajtó, ne a hálózaton keresd.
Hát pont ez az, hogy nem mutat semmit. Mi lehet a megoldás? Win 7 az oprendszer mindkettőn.
-
-
Legolas91
csendes tag
gépemet átköltöztettem egy új házba, azonban a power gomb megnyomása után egy pillatatra felpörög a venti, a proc. hűtő is az alaplapon világítanak az állapotjelző ledek kb. 2 mp-ig aztán leáll. és 10 másodpercenként újrakezdődik
valami tipp, hogy esetleg hol rontottam el? ellenőriztem szerintem jól kötöttem be, bár "hála Istennek" a színezések mások voltak, mint ahogy az alaplapon.
az alaplap: Gigabyte P55 UD3
a ház: Coolermaster RC334előre is köszönöm a segítséget
-
bucy03
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!
Android szakit keresek!!!
Éppen romfrissítést végzek a spicámon. 43 perce megy az odin. Ez normális?
A következőket írta ki eddig:
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...Kezdek aggódni. Kérlek írjatok, hogy normális-e ez. Ha nem akkor mit tegyek?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Van abban valami igazság, hogy az inteles procikhoz jobban "passzolnak" az nVidia kártyák?
Olvastam már erről valamikor.
AMD-s procihoz érdemesebb AMD-s karit venni?A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van egy régebbi audigy hangkártyám (pontos típus szerintem most nem lényeg) Egy asus m2v alapban van benn, amin letiltottam az alaplapi hangot. Xp sp3 van telepítve, és egy driverrel megy is a hangkártya, felismeri rendesen. A gond az, hogy nincs 5.1. Winben be van állítva, videólejátszóban is, de csak sztereó hang van mélynyomóval. Régebben is volt hasonló gondom, de nem emlékszem, hogy oldódott meg
Valakinek ötlet?
kösziMostanában sok a nyűgöm, de sajna vissza kellett térnem egy jópár éves konfigomra.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Satyricon
addikt
Hali
Valaki segítsen már. A World of Warcraft-tal szeretnék játszani és az érdekelne engem, hogy a játékot meddig kell felpatchelni??? Esetleg valaki tudna belinkelni olyan oldalt, ahol az összes WoW patch fennvan? Nagyon köszi előre is!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
A tapasztaltak segítségére van szükségem. Ajándékozni szándékozom agp-s vidkarit, azonban annyi a bibi, hogy amit kinéztem (Vagy egy x1650 pro, vagy egy HD3650) az lehet a tápnak sok. De nem tudom.... Egy kb 2002-2003-ban összerakott, emlékeim szerint noname tápról van szó, Northwood-os Celeron 2,4 GHz-es proci van benne, 2x512 DDR Rammal, egy dvd íróval és egy dvd olvasóval van "felvértezve" a gép. Kérdés, hogy a 350w-os noname táp elég lenne a konfignak ezzel a karival? A hd 3650-nél 450-et írt a gyártó, gondolom így esélytelen..és a 1650 pro?
Köszi előre is! -
karakpecze21
senior tag
válasz Vesztor87 #31080 üzenetére
A 3650 fogyasztása szinte semmi.Nem tudom most milyen vga van a gépedben, de szinte biztos, hogy elbírja az a táp, mert nem nagyon ehet többet a mostaninál..
Feltéve ha már nem rossz az a gagyi táp.
Annak a gépnek a fogyasztása nagyon kicsi, tehát a gagyi 350 tápnak el kell vinnie.Példa:
Csajom öccsének is egy gagyi 350W-os codegen tápja van már kb.4-5 éve.jelenleg egy Dual Core D820-as proci (ami nem is kis fogyasztásúak közé tartozik), 3Gb DDR2 ram, hdd, Odd és egy HD 2600pro vga van a tápon.
Természetesen a gagyi táp mindig veszélyforrás és bármikor kárt tehet a gépben.Ha van pénzed mindenképp cseréld le szerintem is.
De W-ra el kell bírnia.
[ Szerkesztve ]
-
Peperoni2007
csendes tag
Van egy fujitsu siemens laptopom és fel van telepítve a silverlight legújabb verziója mindenféle plug in-nal ami videóhoz kell de az rtl most-on egy videót sem játszik le!
Windows 7 prof van feltelepítve!
Mi lehet a baj?
Köszönöm előre is! -
CSÜLKÖS
tag
válasz Peperoni2007 #31086 üzenetére
Szia!
Be vagy regisztrálva? E nélkül csak bemutatót, vagy azt sem enged!
Nekem működik, bár én xp-n vagyok és silver light-tal.Csumidázom a bundeldódat CSÜLKÖS.
-
Vesztor87
senior tag
válasz karakpecze21 #31085 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. A 3650-es gyári leírásában láttam h 450w-ot ajánl minimum. Ezért aggódom. Most akkor nem elég vennem egy karit 6-7k összegben,hanem vegyek egy tápot,ami megint csak 6-7k. Akkor már lehet többet ér picit többet érne 775-re váltani,egy Celeron 4xx csak 35w-ot eszik,egy Pci-os kari belefér... Nem tudom most mit csináljak...
-
stm_
tag
válasz Vesztor87 #31088 üzenetére
Általában mindig erősebb tápot tüntetnek fel mint amire szüksége lenne a kártyának,hogy a gyengébb minőségű tápok is ki tudják szolgálni.
Ha 775re váltassz akkor is ott a bizonytalan táp... ami nem is egy mai darab(nem lehet tudni ,hogy abból a 350Wból hogy oszlanak meg a teljesítmény értékek a különböző ágakon.)
Ha olyan az a cucc akár az egész gépet tönkreteheti... dúrván 6k ból meg minőségi tápot(pl FSP 350W APN) kapsz. Te tudod megér-e ennyi pénzt ennyi kockázat.
Esetleg próbáld megnézni a tápon,hátha rá van biggyesztve valami matrica és kiderül mégis miféle táp...[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz Vesztor87 #31088 üzenetére
A videókártyák dobozára mindig jóval nagyobb W-ot írnak, mint ami valóban kell.
Ezt azért teszik, mert nem tudhatják milyen hardver környezetben lesz az adott VGA.
Mivel ugye nagyon nagy különbség lehet akár egyes processzorok fogyasztása terén is.
Tehát ők a legrosszabb esetet nézik és így jóval feljebb lökik az ajánlott táp méretét.Szerintem, ha eddig nem volt gondod a táppal, nyugodtan használhatod.
Aztán minél előbb vegyél egy tápot, akár használtan.
Használtan már 3-4K ért lehet találni. -
Vesztor87
senior tag
Ezt megvehetem?
http://www.aqua.hu/stability-power-400w-pfc-tapegyseg-sata-csatlakozoval-13133.html -
karakpecze21
senior tag
válasz Vesztor87 #31093 üzenetére
Pl. Itt is egy FSP táp, a te konfigodba ez is bőven elég és nagyon megbízható tápok ezek.
Ez le is tudja adni azt ami rá van írva, nem úgy mint egy gagyi táp.Most ha későbbiekben tervezed, hogy összeraksz egy komolyabb gépet, akkor már érdemesebb egy 400-450W-at venned, ami kicsivel drágább.
Viszont, ha nem tervezed akkor ez bőségesen megfelelő.Sajnos nem tudsz mit nézni rajta.Esetleg annyit, hogy nem volt e szétszedve/buherálva stb.
Megbízható embernél kell venni, vagy esetleg vétel előtt próbát kérni.Én Pl. kb 1 éve 9-10K-ért vettem itt egy 700W-os FSP tápot.
Az egy bivaly géphez is bőven elég.[ Szerkesztve ]
-
stm_
tag
válasz Vesztor87 #31093 üzenetére
Túl sok mindent nem tudsz rajta. Ha van lehetőséged kipróbálni ,akkor kb ha kopott a ventije és hangos azt észreveszed. Multiméterrel lehetne a feszültségeket ellenőrizni, de kb ha elindul a gép és nem produkál furcsa dolgokat (újraindulás,fagyás,főleg terhelés alatt) akkor ok.
Viszont használt cuccnál mindig van egy kis zsákbamacska. Új tápnál viszont ott a garancia és mégis...az új. Dúrván +2e Ft al drágább (FSP350) mint használtan..bár találhatsz olcsóbban is..az nem kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
És ha már itt tartunk, az én gépem értékei jók? (tudom hogy ez csak egy program, de semmi mérő eszközöm nincs, és ha normális akkor nem is kerítek)
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa Winbond W83627DHG-P (ISA 290h)
GPU érzékelő típusa Diode (ATI-Diode)
Burkolatba behatolás történt NemHőmérsékletek
Alaplap 37 °C (99 °F)
CPU 42 °C (108 °F)
1. CPU / 1. mag 39 °C (102 °F)
1. CPU / 2. mag 42 °C (108 °F)
Aux 31 °C (88 °F)
GPU dióda (DispIO) 46 °C (115 °F)
GPU dióda (MemIO) 45 °C (113 °F)
Seagate ST3250310CS 39 °C (102 °F)
Seagate ST3500418AS 37 °C (99 °F)Hűtőventilátorok
CPU 1298 RPM
GPU 13%Feszültség értékek
CPU mag 1.09 V
Aux 3.76 V
+3.3 V 3.42 V
+5 V 5.75 V
+12 V 8.63 V
-5 V -1.68 V
+5 V készenléti 5.24 V
VBAT telep 1.98 V -
Vesztor87
senior tag
Az nem tudom mitől lehet........ Egyébként vmi Chieftek tápom van, 400w-os... a 2.2-es everest ezt mondta:
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa HDD (ISA 290h)Hőmérsékletek
Alaplap 36 °C (97 °F)
Seagate ST3500418AS 38 °C (100 °F)
Seagate ST3250310CS 39 °C (102 °F)Feszültség értékek
CPU mag 2.18 V
Aux 3.76 V
+3.3 V 3.42 V
+5 V 5.75 V
+12 V 8.63 V
-12 V -11.24 V
-5 V -2.89 V
Debug Info F FF 42 FF
Debug Info T 36 00 00
Debug Info V 88 EB D6 D6 8E CA 78 (03) -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Van nekem egy ősrégi Genius KB-0210 típusú billentyűzetem.A problémám az hogy mikor írok vele a space gomb dupla helyet hagy ki.De ez csak a fórumban látszódik a beküldött hozzászólásoknál.De itt sem mindig.A hozzászólás írása ablakban minden jónak tűnik.
Mi lehet a probléma és be lehet ezt valahogy állítani?
Az op rendszerem Win 7
Most például persze hogy nem csinálja.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest