Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4001) Geller72 válasza runner 125 (#3985) üzenetére


Geller72
veterán

UNDELETE

Nagyon sok nyaralási képet mentett már meg másnak..:DDD.
Free program.

"Gyors és biztonságos adatvisszaállítást tesz lehetővé az ingyenes szoftver. Lehetőségek: meghajtók könyvtárak kiválasztása, kiterjesztések szűrése. Használható: FAT12/16/32,NTFS/NTFS5, CompactFlash, SmartMedia, MultiMedia és Secure Digital tárolókhoz."

A get data back fizetős. A FAT32 és az NTFS is. Tudom, hogy ez sokakat nem tántorít el..

To Barthezz2:

Másik játékban is belassul? Virkill, spy? Nem tekernek nagyobb prioritáson? Game patch? Nem lehet, hogy elkqrtak vmit?

[ Szerkesztve ]

(#4002) Barthezz2 válasza Geller72 (#4001) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Igen, ezek sorban bennem is megfogalmazódtak, de úgy negatív mindre. Patch nincs fent hozzá, de eddig se volt, és korábban nem észleltem,ahogy más egyéb játéknál sem eddig(bár mostanában időm se nagyon volt játszani).
Mindegy, amíg nagyobb bajom nem lesz, végül is nem olyan fontos :)

Everybody lies.

(#4003) herrká


herrká
senior tag

Sziasztok!
A problémám a következő: megváltozott az internetre való csatlakozásom, de én tudtommal nem változtattam semmit!
Konkrétan: kábeles diginetem van. Eddig ha a gépet beindítottam, az óra mellett megjelent egy dupla monitor ikon, rajta sárga háromszögben fekete felkiáltójellel. Ha csatlakozni akartam a netre, a külön létrehozott "digi" csatlakozás ikonra dupla katt, majd kis idő múlva kiírta, hogy csatlakozva, sebesség ennyi meg ennyi. Az előbb ismertetett felkiáltójeles monitor ikon fölött pedig megjelent egy szövegbuborék, hogy Helyi kapcsolat 2, ez a kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre! És ez így volt jó, így tudtam netezni!
Most kb., egy hete azt vettem észre, hogy netezés közben egyszer csak eltűnik a sárga háromszöges felkiáltó jel, kivirul a képernyő ikon és közli, hogy Helyi kapcsolat 2 csatlakoztatva! Ha ilyenkor bezártam a digi-s csatlakozást, akkor is maradt a net kapcsolat!
Előfordul olyan is, hogy a gép indítása után büszkén jelenti, hogy csatlakoztatva van és tudok is netezni!
Avast 5-ös és Spyboot van gépen. Lezavartam mindkezzőt minden variációban, azt mondják tiszta a gép!
Mostanában ezért ezt a helyi kapcsolat 2-őt letiltom, és csak akkor engedélyezem, ha netezni akarok. Ilyenkor előfordul, hogy jelzi csatlakozva van, az ikon mellet pedig megjelenik külön egy sárga háromszög a jól ismert felkiáltó jellel, és szövegbuborék írja, hogy Windows rendszerhiba, kettős név van a hálózaton!
Ha speedtesztet csinálok, megvan a sebesség! Mi történt a gépemmel? Aggódjak? A digi felkészült ügyfélszolgálata erre a jelenségre azt válaszolta, "a sárga háromszög valamilyen hibára, hardverütközésre utal". Jó, mi?
Bocs a hosszért, előre is köszi a válaszokat!

(#4004) Geller72 válasza herrká (#4003) üzenetére


Geller72
veterán

Semmi gond nincs. Akkor volt gond, amíg volt sárga felkiáltójeled. A DNS szerverrel nem állt a helyzet magaslatán kapcsolódási szinten a géped. A dolog helyreállt. Most a jó. Kábeles net esetén a Net a LAN-on keresztül jön, külön autentikáció (login, pass) nélkül mert nem kell. Így lehet az, hogy rögtön van neted. Ez szintén nem gond. ez a természetes. Automatikusan csatlakozik. Megnyugodhatsz szerintem. Lehetne hosszabban, meg részletesebben magyarázni, de a lényeg ez.
Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#4005) imrefos


imrefos
tag

Vagy egy Fujitusimens celsius 400-as gépem csak az mi lehet a baja hogy az 1GB-s vinyot elbirja de a 20GB-ost nem nála aztírja ki hogy (operation not found) ha valaki tudna segiteni mi lehet a baja megköszönném

Imre

(#4006) herrká válasza Geller72 (#4004) üzenetére


herrká
senior tag

Köszönöm szépen! Akkor nem kell aggódnom tovább! Köszönöm a segítségedet!

(#4007) tcsfm


tcsfm
tag

Üdv,

tudna-e abban valaki segíteni nekem, hogy meg szeretnék osztani helyi hálózaton egy videó jelet (WDM driver) mégpedig úgy, hogy a kliens oldalon a forrás is mint WDM eszköz szerepeljen.

Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Two great European narcotics, Alcohol and Christianity, I know which one I prefer...

(#4008) Geller72 válasza imrefos (#4005) üzenetére


Geller72
veterán

Operation system not found. Nem? Operációs, azaz működtető rendszert nem talál az adott hdd-n. Ez nem azt jelenti, hogy magát a vinyót nem látja, hanem, hogy azon nincs rendszer, vagy a rajta lévő rendszer sérült. ez nem elbírja, vagy nem bírja kérdés. A kérdésed feltevésének módjából úgy látom, hogy néhány alapvető számtástechnikai tudásra szükséged lenne. Javaslom, hogy e témában olvasgass egy kicsit. A neten is lehet nagyon sok információhoz jutni, nem kell feltétlenül rögtön könyvet venni.

Üdv

[ Szerkesztve ]

(#4009) agemate


agemate
addikt

Sziasztok!

Van egy Conceptronic wifi routerünk, 54Mbps, négy LAN porttal. Egy asztali gép kábelen és két notebook wifin tökéletesen működött, amíg az egyik routerre újból Ubuntu került (előtte is volt már rajta régebben Ubuntu, akkor minden rendben volt). Amikor felkerült a rendszer, a laptop nem találta a wifi hálózatot, de még kábelen keresztül sem érzékelte a routert. Ma felraktam rá egy Win7-et, ezzel már látja a wifi-t, de csatlakozni nem tud, a másik laptop tud csatlakozni és látja is a hálózatot mind kábelen mind wifin. Az Ubuntus gép most (Win7-tel) képes csatlakozni a routerhez kábelen keresztül.

A probléma azzal van, hogy a router nem osztja szét az internetet egyik gép felé sem, sem kábelen sem wifin. Ugye az Ubuntus gép (most Win7) a routert sem látja wifin, csak kábelen.
Az asztali gép kábelen látja a routert. Ha a modemet közvetlenül kötöm bármelyik gépre és megadom a szolgáltatás felh.nevét és jelszavát, megy az internet. A routerben konfigurációs beállítást nem eszközöltünk, egyáltalán nem is tudjuk, mi lehet a probléma forrása. A routert a biztonság kedvéért reseteltük és egy informatikus segítségével leellenőriztük a beállításokat, elvileg minden rendben van, ugye a hálózatot kezeli is, a netet nem. Több kábelt is kipróbáltunk a modem és a router között, nem azzal van a baj. Az informatikus ismerős egyre inkább arra gyanakszik, hogy a router megadta magát, ami nem is elképzelhetetlen, mert 5 éves.

Nincs idő megvárni, mire az ismerős diagnosztizálja a problémát, ezért fordultam segítségért hozzátok.

(#4010) localhost válasza tcsfm (#4007) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Nemes gondolat, támogatjuk.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#4011) Geller72 válasza agemate (#4009) üzenetére


Geller72
veterán

"Egy asztali gép kábelen és két notebook wifin tökéletesen működött, amíg az egyik routerre újból Ubuntu került"

Gondolom, notira, csak elírtad. Az a gond, hogy routeres problémában azért nehéz, vagy csaknem lehetetlen segíteni, mert nem látjuk a konfigurációs beállításokat. A legtöbbször user error szokott lenni, tehát nem biztos, hogy a router rossz, az is lehet simán, hogy nem jól van konfigurálva. De mint említettem, nem látunk bele, ezért nehéz segíteni. A user manuált mindenképpen érdemes átlapozni, mert nagy többségében felvázolnak néhány felállást és az ehhez tartozó beállításokat. De ha ezt nem is, az alap settings benne van. Nem állítom, hogy nem tudnánk kibogozni a hibát, de nem fél óra lenne így fórumon keresztül.

(#4012) mezis válasza agemate (#4009) üzenetére


mezis
nagyúr

Az az "informatikus" kissé problematikus a routereket illetően.
Amennyiben valóban reset volt, akkor mindenképp be kell állítani rajtan ismét a szolgáltató paramétereit. (Ha ADSL, akkor PPPoE, Login Name, Password, ha kábelnet, akkor Dinamikus IP, Clone MAC address.)
Aztán, ha ezután csatlakoznak a vezetékesek, internet is van, következhet a routeren, PC-ken a WiFi beállítása. Van itt a közelben erre két fórum is erre.

mezis

(#4013) agemate válasza Geller72 (#4011) üzenetére


agemate
addikt

Igen, notira gondoltam :B

Már mindent végigzongoráztunk, kézikönyvet kívülről fújom, konfigurációs beállításokat leellenőrizte informatikus ismerős, elméletileg minden stimmel. (elküldtem neki az összes konfig.beállításról készített képet emailben).

mezis: Az "informatikus" programozóként dolgozik vmelyik multinál, diplomás informatikus-fizikus szakember :) Messze lakik, ezért csak elektronikusan tudunk beszélni.
Minden be van állítva, úgy, ahogy kell lennie, wifi is működik, az összes gép látja egymást (kivéve az egyik noti, amin előzőleg Ubuntu volt, most meg Win7, de ez is látja a másik két gépet kábelen)

Routernek voltak már régebben is gondjai, szakadozott a net, stb, meg amint említettem, öt éves elmúlt már.

[ Szerkesztve ]

(#4014) Geller72 válasza agemate (#4013) üzenetére


Geller72
veterán

Esetleg ide is beilleszthetnéd őket..könnyebb lenne..szerintem a konfigon bukik a neted...

(#4015) Ramius


Ramius
őstag

Üdv.
Miért van az, hogy bármit próbálok letölteni a Rapidshare-ről ezt az üzenetet kapom:
"Your IP address x.x.x.x is already downloading a file. Please wait until the download is completed."
Letöltés természetesen nem fut.

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4016) agemate válasza Geller72 (#4014) üzenetére


agemate
addikt

1.
2.
3.

Nem tudom, ezek mennyire titkos információk, remélem nem annyira, mert a képfeletoles.hu-ra raktam őket :)

(#4017) Geller72 válasza Ramius (#4015) üzenetére


Geller72
veterán

NAT

Ez az oka. Szerintem. Nagyjából azt jelenti, hogy kifele többen vagytok azonos IP-n. Pontosabban olyan, mintha..de olvasd el, és érteni fogod. ;)

[ Szerkesztve ]

(#4018) Ramius válasza Geller72 (#4017) üzenetére


Ramius
őstag

És ezt egy nem hálózati szakember (én) hogyan tudja megoldani?

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4019) Geller72 válasza Ramius (#4018) üzenetére


Geller72
veterán

Nekem (plusz) egy ezresért adtak fix ip-t..(és free portot..:DDD.) Te nem tudod megoldani. arapid csak azt látja, hogy többen vagytok arról az IP-ről, tehát egyszerre akarsz több mindent tölteni. A legegyszerűbb a no warez. ;)

To agemate:

ADSL?

[ Szerkesztve ]

(#4020) Ramius válasza Geller72 (#4019) üzenetére


Ramius
őstag

RS láttán miért kel rögtön warezra gondolni? :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4021) agemate válasza Geller72 (#4019) üzenetére


agemate
addikt

Igen, ADSL.

(#4022) Geller72 válasza Ramius (#4020) üzenetére


Geller72
veterán

Meglehetősen kevesen használják arra, hogy a nagymami fényképeit osszák meg rajta...:DDD. Nem hinném, hogy nagyot tévednék.. ;)

(#4023) Ramius válasza Geller72 (#4022) üzenetére


Ramius
őstag

Egy kis videót akartam leszedni. Egyébként twollah is oda tolja fel az ingyenes programokat ;)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4024) #65675776 válasza Ramius (#4023) üzenetére


#65675776
törölt tag

Ahelyett, hogy linkelné az eredeti letöltőhelyet... De hát azok után nem járnak pontok.

[ Szerkesztve ]

(#4025) pip


pip
aktív tag

Sziasztok, egy kis segitseg kellene egy nagyon bosszanto problemaval kuszkodom: ha kihuzom az utp-kabelt a gepbol, azonnal lefagy, semmire nem reagal, sem egerre sem billentyure. Ha visszadugom, ismet megy. Ha ujrainditom net nelkul, akkor ismet rendben van minden. Csakhogy en unom mar a folytonos ujrainditast, barhanyszor el akarom mozditani a bekapcsolt gepet az asztalrol...

XP van a gepen.

(#4026) Ramius válasza #65675776 (#4024) üzenetére


Ramius
őstag

Igen, olvastam valamelyik topicban én is. Csak azért hoztam fel példának, mert nem kell rögtön ugrani, hogy warez, júúj... :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4027) imrefos válasza Geller72 (#4011) üzenetére


imrefos
tag

az van hogy az 1gb-nál nagyobbat nem olvas be a 20gb.oson van xp és nem olvas be semmit csak a kicsivel még a cdolvasot se olvassa be a nagyobbikal a kicsin van 95 és azzal minden megy cd, flopi,meg ami rajta van azt miért csinálja azt mondják alaplap hiba lehet de nem 100% ez igaz lehet?? :U

Imre

(#4030) mezis válasza agemate (#4016) üzenetére


mezis
nagyúr

Nálam az MTU értéke 1492. (Externet ADSL)
(A Login Name-t is célszerű kitakarni, de nem vészes.)

Nincs valami "Status" menü, aminél meg lehetne nézni, hogy sikertült-e az internet kapcsolódás ? Vagy egy napló ?

[ Szerkesztve ]

mezis

(#4031) mezis válasza agemate (#4016) üzenetére


mezis
nagyúr

A Service Name nálam üres.

mezis

(#4032) agemate válasza mezis (#4030) üzenetére


agemate
addikt

Megpróbáltam 1492-vel, nincs változás. Service name-t töröltem, nincs változás.

Van status menüpont és az internet kapcsolat fülnél ezt olvasom:
Attain IP Protocol : PPPoE disonnected

minden helyesen össze van kötve, direkt kipróbáltam több kábellel is a modem&router összekötését. Lehet, hogy a router WAN portja elromlott, megsérült? :F

(remélem azért nem nagy gáz, hogy nem takartam ki az IP címeket a képeknél)

[ Szerkesztve ]

(#4033) mezis válasza agemate (#4032) üzenetére


mezis
nagyúr

A WAN port rendelkezik MAC address-el ? (Én egy Gigabyte routerrel jártam úgy, hogy reset után kézzel kellet beírni neki.)

mezis

(#4034) mezis válasza agemate (#4032) üzenetére


mezis
nagyúr

Az IP címekkel semmi probléma nem lehet.

mezis

(#4035) agemate válasza mezis (#4033) üzenetére


agemate
addikt

A status-nál van egy Device Status menüpont és ott LAN Configuration alcímnél van egy MAC Address megadva.

A router beállításainál máshol WAN MAC Addressről nincs semmi.

Még annyit találtam, hogy DHCP Server: Enabled

(#4036) ati012 válasza pip (#4025) üzenetére


ati012
senior tag

Én vmi zárlatra/kontakt hibára gondolok.

(#4037) mezis válasza agemate (#4035) üzenetére


mezis
nagyúr

Pedig pl. egy kábelnetnél szükség lehet egy MAC address klónozásra/beírásra.

A DHCP a LAN portokra vonatkozik.

Ha van egy ismerős, nála ki kellene próbálni, hogy az Ő beállításaival működik-e.

[ Szerkesztve ]

mezis

(#4038) mezis válasza agemate (#4035) üzenetére


mezis
nagyúr

Csak megtekintés végett a PPPoE helyett válaszd a Cable Modem-e a WAN nál és nézd meg, hogy nem üres-e a MAC. Ha igen, írj bele egy valós értéket. (Bármelyik PC-é jó lesz, vagy valami hasonló.)
Ha kellett beírnod, akkor a PPPoE-t ismét be kell állítani.

[ Szerkesztve ]

mezis

(#4039) agemate válasza mezis (#4038) üzenetére


agemate
addikt

Nem volt üres a MAC Address sor, de beírtam az egyik noteszgépét is, változás nem történt. Egyszer egy pillanatra megjelent a tálcán a windows update, hogy "új frissítések állnak rendelkezésre", majd el is tűnt ikonnal együtt. Kontakt hibás lehet a router WAN portja.

(#4040) runner 125 válasza Geller72 (#4001) üzenetére


runner 125
nagyúr

Köszi. :R

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4041) den80


den80
tag

sziasztok
van egy LG32 es lcd tv-m, hangszórói elég gyatrák, gondoltam rákötök egy
2.1 es pc-s hangfalat.
csak a fülhallgató kimenetre tudom rárakni, akkor viszont letiltja a tv az audió beállításokat, amiket jó lenne kihasználni.
Van a tv-n egy optikai audio kimenet is, ha átalakítóval kötném rá a hangfalakat, szerintetek jobban járnék , mintha csak fülhallgató kimenetre kötném?

volt, van, lesz

(#4042) K3NZO válasza den80 (#4041) üzenetére


K3NZO
senior tag

Optika adja a legjobb minőséget, de attól tartok olyan átalakító nm létezik amilyet te szeretnél. De ha van is azt csak a csillagászok tudják megfizetni.

"Per aspera ad astra"

(#4043) moha21 válasza den80 (#4041) üzenetére


moha21
addikt

Többe kerülne a leves, mint a hús. Venni kellene D/A konvertert ami az optika jelet átalakítja analóggá ( például erősítő ).

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#4044) csiktor válasza K3NZO (#4042) üzenetére


csiktor
tag

Veszel egy házimozi erősítőt, vagy egy olyan hangfalszettet, ami képes optikai jelet fogadni. Azokon már van mindenféle ki/bemenet és oda kötöd ahova akarod.

Optikából csak úgy egy darab átalakítóval nem fogsz tudni analóg jelet csinálni.

A feszültség ESIK, az áram pedig FOLYIK!

(#4045) Daniel Alves


Daniel Alves
őstag

Sziasztok! Az extra.hu oldalhoz hasonló ingyenes domain szervert keresnék de nem találok! A lényeg hogy legyen ftp feltöltési lehetőség! Esetleg tudna valaki ajánalni ilyet?

Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com

(#4046) pip válasza ati012 (#4036) üzenetére


pip
aktív tag

Nem ertem hogyan lehetne kontakt hiba, hisz nem akkor fagy a gep ha bedugom a LAN kabelt, hanem eppen akkor ha kihuzom. Olyan mintha valamilyen program hasznalna az internetet, es a net megszakadasa miatt megfagyna az egesz rendszer. Csakhogy akkor is csinalja, ha epp semmi nem hasznalja a netet es en kihuzom a LAN kabelt.

(#4047) psyho777 válasza pip (#4046) üzenetére


psyho777
tag

virus? esetleg szar az svchost.. sevice pack+virusirtás + msconfig ból az autómatikus indutásból kiszedni a felesleges dolgokat.. és menniie kell...

Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||

(#4048) psyho777 válasza Daniel Alves (#4045) üzenetére


psyho777
tag

ultraveb.hu és a freeweb.hu

remlem tudtam segiteni...

Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||

(#4049) pip válasza psyho777 (#4047) üzenetére


pip
aktív tag

3 fele virusirtoval es ketfele kemszoftver keresovel fesultem vegig, nem talalok semmit. Servuce packot frisiitem mindjart, mert csak SP2 van jelenleg.

msconfigbol mar reg kiszedtem mindent ami nem kell :(

(#4050) Iam The Ghos


Iam The Ghos
csendes tag

Sziasztok!
Nézegettem a fórumot, de nem találtam megfelelőbb topicot, remélem itt is jó lesz. Ha esetleg lenne egy, a kérdésemhez közelebbi topic, akkor szóljatok. :)
Szóval, próbálok minden infót összegyűjteni a problémámhoz.

Február közepén vettem egy új gépet a következő konfiggal:
MSI P55-CD53 (MS-7586)
Intel Core i5 650
2x2GB DDR3 RAM (OCZ Platinum-12600)
Radeon HD5850 1GB
550W táp
Windows 7 64bit

Eleinte a következő gondok merültek fel:
- Random kékhalál. Volt, hogy játék közben, de volt, hogy simán netes böngészésnél is.
- Netes böngészésnél sokszor kiírta, hogy az Internet Explorer működése leállt, ezután próbál megoldást találni a hibára, de semmi, majd frissíti az oldalt és minden megy tovább. Ez nem egy egetrengető gond, csak zavaró és volt, hogy egymásután többször is előfordult, muszáj volt újraindítanom a gépet és csak utána tudtam újra normálisan netezni.
- Az egyik legnagyobb gondom volt, hogy teljesen véletlenszerű időközönként a játékokból kilépett. Egyszerűen megállt a kép, kidobott az asztalra, kiírta, hogy a program működése leállt, Windows keresi a megoldást, persze semmi eredmény és ezután kapcsolhatom be a játékot. Hogy ez a hiba mikor fordult elő, az játékokként változott: Mass Effect 2-ben ritkábban, általában ha megállítottam a játékot harc közben, hogy valamilyen taktikával támadjak; Star Wars: Unleashed Force-ban viszont sokszor 10 percnél tovább nem is tudtam játszani, mert állandóan kidobott.

Egy másik fórumon érdeklődtem erről a hibáról, ott esetleges Ram gondra gyanakodtak. Lefuttattam egy Memtest nevű progit, 2 hibát talált. Ezután jött a kísérletezgetés a 2 Ram-al, hogy melyiknél mit produkál, cserélgettem őket és külön-külön és együtt is teszteltem őket. Még most se tudom, hogy valóban gond van-e valamelyikkel is. Lefuttattam a Memtest-et többször is, 2-szer 10-10 órás Prime95 tesztet és a gépről indítható Ramtesztet is többször hosszabb és rövidebb időre (ami F8-al a "Számítógép javítása" menüről indítható), de mindig más adatokat kaptam. A Memtest és a másik Ram tesztelő hol talált problémát, hol nem. Egyszer leteszteltem az egyik Ramot, talált hibát, majd kicseréltem, aztán újra visszaraktam, újra teszteltem, akkor már nem talált. Szóval fogalmamsincs, hogy tényleg van-e gond velük és ha igen, akkor melyikkel és hogyan bizonyítsam (mert akkor garanciálisan kicserélném), ha egyszer folyton más eredményt kapok. Prime95 pedig semelyik alkalommal nem írt ki errort.

A mostani helyzetem: a sok Ram cserebere után most mindkettő be van téve, úgy 1 hete csak 1 kékhalál volt, a netezés közbeni állandó leállások is megszűnni tűnnek, azonban most előjött egy újabb nagyobb gondom. Játékok közben most már nem kidobál az asztalra,hanem kikapcsol a monitor, az összes ventillátor maximumra felpörög, ezután pedig semmi mást nem tudok csinálni, mint újraindítani a gépet. Igen, ez a probléma is elég random-szerűen következik be, egyes játékokkal tudtam játszani 1-2 órát, másokkal 5 percet sem. Videókártyára gyanakodtam, esetleg túlmelegszik, de figyeltem, maximum 70 körülire melegszik fel és mondom, van, hogy 5-10 perc után ezt műveli, az alatt pedig nem melegedhet fel annyira. De másik fórumon mondták, hogy ez a maximum 70 fok nem jelent semmit, Én nem értek hozzá.

Szóval, van bárkinek bármi ötlete, hogy mi okozhatja ezt a teljes instabilitást és mit tehetnék a megoldásának érdekében. Főleg az utóbbi leírtakra keresnék megoldást. Igazából elég kezdő vagyok a témában, így tessék noobként kezelni, minden segítséget nagyon megköszönök! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.