Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Fornax
tag
válasz Воланд #19937 üzenetére
az esetleg nem lehet, hogy mivel új táp van, nagyobb feszültséget ad a procinak ami miatt az jobban felmelegszik? igazából későb vettem észre, hogy olyan a táp ami befele fújja a levegőt a házba. de ezt a problémát is kizártam, mivel amikor kiszedtem a tápot úgy hogy ne fújja be a levegőt akkor is ugyan ez volt a probléma.
LG 42LF652V
-
Fornax
tag
válasz Воланд #19945 üzenetére
ez a fesz dolog csak egy ötlet volt. a táp meg ilyen: FSP 350 60APN
akár meg is fordíthatom a tápot hogy felfele fújja, mert felül is vannak rajta rések, csak akkor fúrni kell a csavaroknál. ami persze a legkisebb gond, csak fordítva meg pont passzolLG 42LF652V
-
Adam333
tag
válasz Воланд #20189 üzenetére
Hali!
1,5-ön kéne a Geil Value ddr3 CL9 1333 Mhz-es ramjaimnak működnie és biosba ez volt megadva:
min: 1,5 V
max 2,42 VSzerinted ez korrekt?
Egyébként írtam iponnak és azt írták hogy a Geil ramok nem kompatibilisek, válasszak Kingstont. Én eddig erről nem tudtam, hogy MSI-vel se jó, Gigáról már hallottam.
Szerintetek tényleg ez lehet a gond, vagy mégis valami mással lesz a baj? -
Adam333
tag
válasz Воланд #20225 üzenetére
Beírtam a gépet, cuccoknál láthatod, amúgy msi csak ennyit ír:
• Supports four unbuffered DIMM of 1.5 Volt DDR3 800/1066/1333/1600*(OC) DRAM, 16GB Max
Tehát ez alól nem kivétel az én ramom.
Ez van biosba:
min: 1,5 V
max 2,42 VMsi szerint ennyinek kéne lennie:
1,5 VSzerinted mi lehet akkor a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Adam333
tag
válasz Воланд #20240 üzenetére
Nem, én állítottam össze az alkatrészeket, de ők szerelték össze, és tesztelést is kértem, de nem szóltak egy szóval sem, hogy kompatibilitási gondok lehetnek. Tehát szerintem innentől kezdve az ő felelősségük. Vagy rosszul látom?
Egyébként biosban csak 1 értéket tudtam állítani, ott 1,63 V-ra betettem a ramot. Min, max pedig maradt az eredeti, de akkor most mit állítottam át?
-
PH-User
addikt
válasz Воланд #20491 üzenetére
Sajnos én sem sokkal többet.
moha21 - Soltek SL-67EV1 REV 2.0 alaplaphoz a legfrissebb BIOS.
CPU-Upgrade szerint viszi a Pentium III 600E procit, de gyakorlat nem így van.
A proci egy másik lapban remekül megy.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
veterán
válasz Воланд #20630 üzenetére
Igazából már vagy 1 éve azt írja ki a sentinel hogy a csatlakozásban előfordulhatnak hibák, ennél a winyónál cseréltem sata kábelt, meg átlett nézve az egész aztán most jött ez hogy ennyi hiba van.
kábel csatlakozással minden okés de szerintem veszek másik sata kábelt aztán hátha azzal jólesz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Vidori
tag
-
condemned80
tag
válasz Воланд #20748 üzenetére
Ahogy sejtettem, nem jelez hibát se külön-külön se együtt
Abban tudsz segíteni, hogy mit jelent az "ha memória stabilitási problémája van vkinek toljon egy kis feszt az NB-nek mert AM3 szereti"...
Ezt egy tag irta de nem fejtette ki bőveben... Meg olvastam egy csomó memória beállitást de
hiába érdeklődtem, nem kaptam konkrét választ amin el tudnék indulni... Volt aki azt irta
átállitotta a memóriáját CR1ről CR2 re és úgy volt neki a jó... Ez mi, azt hol kell?
Volt aki az időzítéseket variálta... Én ezekhez nem értek sajna mert eddig akárhány gépem volt mind ment "magától" mint a pinty... A BIOSba sose kellett még memóriát vagy feszt állitgatnom... Ezért vagyok láma....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Воланд #20851 üzenetére
Igen, eszközkezelőben látszik, nem ír hibát.
Köv lépés az lesz, hogy lemezről indítok egy linuxot, azzal ha jó akkor tudom hogy valami szoftveres gond van windowsal.
Még valakinek valami ötlet? Ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Воланд #21032 üzenetére
Így tudtam telefonról feltenni a képet, mert BT-om elromlott az adatkábelt meg nem találom, szóval telefonnal feltöltöttem és a linket betettem oda, hogy géppel kimásolhassam. persze a képfeltöltéssel utána végeztem is, feltettem a képet máshova... remélem tényleg csak annyi baja lesz...
daa-raa: Remélem nincs igazad és megúszom egy reinstallal...
═════════════════════════════════════════
-
brd
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest