Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz Gyumadár #56149 üzenetére
Azt nem tudom megmondani mi a gond vele pontosan, csak amit itt írtak a többiek (még régebben) az alapján írtam.
Nekem is El6-om van, passzívban. És nekem sem "tökéletes" a magas (hát a mély is lehetne jobb), de mivel a gyári helyére építettem be (tükör háromszög), így nem is várhatom el hogy "tökéletesen" szóljon. A polaritás cserét is csak az erősítőnél próbáltam (de ezt a mély miatt).Na véletlenül priviben is elküldtem.
-
-
Gyumadár
tag
válasz simi811118 #56151 üzenetére
A Rainbow saját erővel, vagy valami mással is jó?
A uDimension proXT mennyivel jobb mint a Jr El Comp6? -
szakall77
csendes tag
válasz Gyumadár #56148 üzenetére
Elég sok van azért ami az "igazi". ( karekterbeli különbségek vannak , de nem kell variálni velük )
- Dynaudio MB
- uDimension ProX M6 + XT3
- uPrecision Z
- Morel Elate+
- Scan Speak
- Hybrid Audio
stb.
és amit eddig a legjobbnak hallottam:
- Accuton ( kerámia sorozat )...amig a föld kerek...
-
szakall77
csendes tag
válasz Gyumadár #56154 üzenetére
Az Element egy Lupo mondjuk a ProX pedig egy fullos A6.
Egy 100€ szett nem is lehet tökéletes.
Valaki régebben kiszámolta hogy mennyi a gyártási költségkerete valaminek ami kiskerben X.
kisker 120€
-30% nagyker 84€
-20% importör 67€
-20% europai központ 54€
-szállítás 50€
-15% gyár haszna 43€
- csomagolás 40€
- 15% fejlesztés/márkanév 34€lehet kihagytam valamit de ez kb. 10.000.- ft-nyi technika , annyiért pedig kiemelkedően jó.
( jól berakva , hozzá illő erősítővel boldogan együtt lehet vele élni nagyon hosszú távon és belépő
a hifi világába )...amig a föld kerek...
-
donwusz
csendes tag
Sziasztok!
Amatőr vagyok az autóhifiben.Egy olyan gondom lenne hogy vettem egy Blaupunkt XLF 200A típusú aktívat,minden jó és szép csak szeretném a csomagtartóba rakni,de nem olyan hosszú a gyári kábele,hogy elérjen addig.Ilyen cuccokat lehet toldani?Vagy nem érdemes,rakjam oda ameddig ér a kábele?Ki mit ajánl?
-
szakall77
csendes tag
válasz I'am Dony #56110 üzenetére
Üdv
Nem ennyire egyszerű.
Ami az alap:
Erősítő ( a D osztály szélessávban nem az igazi , én még nem hallottam azt a darabot ami elvarázsolta
volna a szívemet )
Ajtók megfelelő csillapításaA gyári fejen vonal kimenet nincsen , ezért vagy
-kapcsolószál generátoros jelszint csökkentő ( fenntartásokkal használható )
-olyan erősítő ami fogad nagy jelszintet ( és automata a remot-ja ) pld. HXA 45 ( és fölfelé )
http://www.chpw.de/customer/web/indexex.htm
http://www.chpw.de/customer/web/Produkte/ex/amplifier/HXA_45.jpg
( figyelni kell vele , mert csak az újabb fajtákban van az auto rem )
egyébként bevált , szerethető , nyitott hangja van , érzékeny a kábelezésre
-külső DSP alkalmazása ( szerintem erre nem fogsz szánni )Ezek után jön ,hogy mégis csak kellene valamilyen mélyhangú segédhangszóró , mert menet közben
hiányozni fog a teste a zenének. De az egy következő lépés ( érdemes úgy kábelezni , hogy erre felkészülni )....amig a föld kerek...
-
I'am Dony
őstag
válasz szakall77 #56161 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
Igen az ajtó szigetelése alap, ez természetesen megcsinálom. Viszont nagyon jó, hogy szóba hoztad a jelátalakítót, mert pont azt javasolták, egy autó hifis szaküzletben (!) hogy mindenképpen kapcsoló jelet is generáló átalakítót használjak. Mire mondtam, hogy olyan erősítőt választanék, ami a nagyjelszintet fogadja és erről auto remottal be is kapcsolódna... Azt a választ kaptam, hogy az erősítő "jelátalakítója" nem olyan jó minőségű, ezért kell mindenképpen a: http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=65&termek=23090 hozzá. na itt most kicsit nem értem akkor.
Az erősítő javaslatodnak is nagyon örülök és szeretném megkérdezni, hogy a leírtakon kívül miért pont ezt a gyártót ajánlanád. Ha neked ez bevált azt értem, egyéb bővebb infó is érdekelne. Csak azért mert kb. lehetetlen erősítőt választanom az óriási kínálatból. Ha tudod miben más, jobb stb. mint pl. Alpine, Audison, Hertz, Gladen, Mosconi.
Ha ezekről van jó vagy rossz tapasztalat, akkor szűkülne a kör.
Az első szett azóta már megvan: Hertz ESK 165.5 lett.Mélyláda nem lesz ezt írtam igen, de a bal ill. a jobb oldalon hátul pont van annyi helyem a kerékdobok mögött a csom.térben, hogy egyedi dobozt be tudok rakni. Ez új feljemény igen, uh. mindenképpen 4 csat. erősítő lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
szakall77
csendes tag
válasz I'am Dony #56163 üzenetére
Biztos igazuk van...
Jó a kapcsolása , ár/érték aránya kiváló ( hangminőség szempontjából is ) , az eddig beszerelt 30+db-ból nulla meghibásodás történt, a hangja túlmutat az árán ( kábelezésre érzékeny )
ugyanez a kapcsolás van ( esetlegesen kisebb módosításokkal ) legalább 10 márkanév alatt de mindegyik
drágább.
( nem tudom megjósolni hogy ezzel a szettel mi fog történni 100%-osan , de akár még jó is lehet )Elég kicsi lesz az a doboz, milyen sub-ot tervezel bele ? Jobban jársz hosszú távon , ha külön erősítőről
hajtod meg, ( ebben az esetben az első szett egy 4 csatissal lehetne BiAmp )....amig a föld kerek...
-
szakall77
csendes tag
válasz Reneolus #56164 üzenetére
Igen.
Fogod a gyári váltót , lekötöd róla a magasat.
És a magas pozitív kábelébe raksz egy bipoláris kondenzátort
http://www.diyaudioandvideo.com/Tables/ButterworthCrossover/1stOrder/
Ennek előnye a kevés de jó alkatrész.
Hátránya hogy kevésbé precíz ( de mondjuk egy "A" osztályú erősítő is kevésbé precíz
mégis sokkal szerethetőbb...)( természetesen egy 12-18-24dB/oktávos váltó lehet nagyon nagyon jó , de mondjuk Mundorf alkatrészekből
összerakni , akár 50.000.- +++ )
(ui.2.: általában majdnem minden szett gyenge pontja a GYÁRI hangváltó )[ Szerkesztve ]
...amig a föld kerek...
-
-
I'am Dony
őstag
válasz szakall77 #56165 üzenetére
Erősítő ezek után jól hangzik. A fenntartásodat leírhatnád még a jelátalakítóval kapcsolatban. Eddig 1-1 az állás erre.
A mély nagyságán még nem törpöltem, azt hagynám a végére ha már szól a rendszer és hallom mi és mennyire hiányzik. Igen tudom, hogy jobb lenne két erősítő, és külön az egyikre kötni csak a mélyet, de ezt már biztosan kihagyom. Egyébként minimálisan mekkora űrméretű doboz/hely kellene kb.? Itt hozzátnném, nem célom hogy az autón kívül halljanak bármit is. Nem szeretnék egy elnyomott v. eltúlzott hangzást sem.
-
szakall77
csendes tag
válasz Warloo93 #56167 üzenetére
A kérdésre így a válasz igen.
( de egy jó váltóval a passzív kellemesebb hangú -szerintem- )Milyen ?
DSP és DSP között ég és föld a különbség. Ha 4 utat tud aktívban akkor az időkor ?Mondjuk a Morel Elate szettek hangváltója elég jó , de mivel az fix , egy aktív eszközzel jobban
autóra lehet szabni ( az ideális világban , az aktívan kikísérletezett értékekből kiindulva készülne
egy jó passzív váltó , de ez irreálisan drága az átlag rendszerek értékéhez + időközben kezdenek
megjelenni a piacon olyan DSP-k amiknek a hangja bőven több mint elegendő )...amig a föld kerek...
-
szakall77
csendes tag
válasz I'am Dony #56168 üzenetére
Tapasztalati úton , előítéletem volt ( feltételezve a fejről való hajtást , gondoltam hogy árérzékeny vagy , és abba nem fér bele egy 12.000.-es jelszint csökkentő ).
Ettől függetlenül EGY (db) jó eszköznek jobb hangja lesz , mint két különbözőnek , nem kell + kábel , biztosító stb.
A doboz mérete nagyon szigorúan a hangszórótól függ ( teljes értékű rendszerelem , hiába van bármely jó sugárzód ,szar / nem hozzá illesztett dobozban , nem fog jól szólni ).
Mélyhang esetén inkább több mint kevesebb ( az hogy mi mennyire mit nyom el , beállítható , ha
viszont hiányod van azt nem tudod a semmiből pótolni )....amig a föld kerek...
-
I'am Dony
őstag
válasz szakall77 #56170 üzenetére
Ettől függetlenül EGY (db) jó eszköznek jobb hangja lesz , mint két különbözőnek , nem kell + kábel , biztosító stb.
Már lehet fáradok, meg nem is vagyok még ebben nagy tudor, de ezt egyszerűen nem értem, bocsi. Ha van kedved kifejthetnéd bővebben.
Igen tudom, hogy összefügg a hangsugárzóval a doboz mérete. Ezért kérdztem, - ezek szerint rosszul - hogy hozzávetőlegesen mekkora a minimális térfogat amivel érdemes foglalkozni. Pl. az oldalsó részen ahová tervezem a mélyet lenne kb. talán 8-12 L űrméretű szabálytalan alakú hely. Ezzel érdemes foglalkoznom vagy nem?Az árérzékenység nálam úgy működik, hogy ha kell és hasznos akkor rászánom, de feleslegesen 1 Ft.-t sem dobnék ki csak azért, mert a boltosnak maradt még készlete amit nekem adna el. Ezért örültem, hogy felhoztad a jelátalakítós témát.
[ Szerkesztve ]
-
Reneolus
tag
válasz szakall77 #56166 üzenetére
Köszi! Kezdem kapiskálni, viszont elméletileg a fejen (UTE-92bt) is tudok vágni, és ha jól gondolom, akkor ez estben a kondi kihagyható. A probléma inkább az, hogy csak egy 4 csatornás erősítőm van, biamp-hoz viszont kellene egy 6 csatornás, hogy a mélynyomót is tudjam működtetni, vagy egyszerűen kössem ki a magasakat és a fejről hajtsam őket? Ez utóbbi gondolom elég gáz, vagy még ez is jobb lehet, mint a jelenlegi felállás? A 3. opció a magasak cseréje, az U-Dimension ProZ T2 / http://patricar.hu/hangszorok/786--dimension-proz-t2.html /mennyivel jobb, mint az Element szett gyári magasai? Nincsenek hatalmas elvárásaim, csak a magasak érces jellegét szeretném megszüntetni...
[ Szerkesztve ]
Helix P DSP, JVC R981BT, Morel MT23/Soundstream Reference 300, DLS UP6/Emphaser EA2190, Emphaser EG12 (ETBR112)/Signat RAM3 MKII
-
pengusz77
senior tag
Erről a kábelről mik a vélemények?
-
pengusz77
senior tag
Illetve hangfalkábel: Kácsa LSW15 vs. FLW15. 40Ft/m az árkülönbség. Érdemes FLW.t választani, vagy mind1? Ugyanez LSW25 és FLW25-nél 300Ft/m különbség. Megéri?
-
PiciPeti
őstag
válasz pengusz77 #56174 üzenetére
Ár/értékben elég jó kábel sztem a kce. Bár neked egy Hicon Ambience lehet kerekebb lenne abba a rendszerbe.
LSW/FLW között én nem nagyon hallottam különbséget (bár ugyanazon rendszerben sose próbáltam még..)
Amúgy FLW-m van itthon elfekvőben, kölcsön tudom adni próbára, hozzád ülés alá tuti elég. -
pengusz77
senior tag
válasz PiciPeti #56176 üzenetére
Igen tudom, hogy a KHS321-et ajánlottad, de azt méterre lehet gyártatni, a kce meg van szerelt 5 méteres.. Jelenleg csak az egyik "projektre" lesz keret, de ahogy nézem, a Hicon is kijön annyiból, mint a hangszórókábelek. RCA vagy hangszórókábel menjen előbb?
Majd írok ide a tapasztalatokról. Elvégre a hsz SAL, az RCA meg gladen legolcsóbb
Danóék az acoustic research hangszórókábelt ajánlották még, hogy nagyon jó ár/érték arányú.[ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
válasz pengusz77 #56175 üzenetére
LSW15-ből van itthon egy 145 és egy 190cm-es darab, de gondolom az rövid. Én már tápkábelnek szabdalgatom, mert értelme nincs eladni. Én a Rainbow szetthez egyébként nem raknék egyik kácsás HSZ kábelből sem, mert csak vad lesz tőle a teteje. Nem tudom mik az előnyben részesített műfajok, de rock-on valószínűleg idegesítő lesz.
-
kacsa7
őstag
válasz pengusz77 #56181 üzenetére
Ebben az esetben nem biztos, hogy csalódás lenne a kácsa kábel. Nekem az a problémám vele, hogy lop a közepéből és picit hideg lesz tőle a hangzás. Cserébe elsőre dinamikusabbnak tűnik a "vadsága" miatt.
Magam még nem hallottam, de a Cordial CLS-t mondják bestbuy-nak. Abból is van CLS215. 590Ft/m
Mélyközéphez meg CLS225 pl.
Efelett pedig Sommer Orbit 225. Az mindenhol kiegyenlített. -
Lite
őstag
válasz pengusz77 #56177 üzenetére
Acoustic Research 2.5mm: kicsit csaltam, mert 100 órás, bejáratott kábelt vittem PiciPetihez. Az első két szó, ami beugrott első hallgatáskor: kiegyenlített, részletező (a harmadik már inkább a q**a sok részlet volt ). A gagyi után mintha beültettek volna még egy fél zenekart...
Újabb 100 óra belement már, nagyon elégedett vagyok vele, a maradékot a szobai rendszerben kipróbáltam, dettó jó (pontosabban az árát nagyon megéri). Nem érzem, hogy valahol is kiemelne, szépek a hangszerek hangjai, de alapvetően elektronikus zenét hallgatok, nagyon el tud szabadulni a dög, ha kell.
A tere nagyon jó lett, nincs olyan érzésem, hogy cserélni akarnám. A rendszer fejlesztésének nem ez lesz a gátja, az tuti...
Ja, és KHS-321-ek vannak bent. Attól jobban tartottam, de feleslegesen.Szubra viszont nem kötöttem be. Arról nem tudok nyilatkozni. A mélyet a 6020-as állítgatás közben hallgattam a kocsiban. Egyszer nagyon szépen sikerült kötögetnem és hirtelen lett hangja az első szettnek.
Székesfehérvár - Tatabánya tengelyen meghallgathatod...[ Szerkesztve ]
-
kobefiam
csendes tag
válasz fagylalt #56002 üzenetére
Rainbow CSX265 jófogáson: nem az enyém, nem is ismerősé
-
gabber01
addikt
Urak! Segítségre lenne szükségem, nem tudom most merre induljak el. Úgy kezdődik a sztori, hogy Kígyós autóhifi-műhelyben beszereltettem egy teljes szettet, nyomó (JBL GTO1204Br)+erősítő (Spectron SPA-1500D), első szett (Kicx Pro 62N)+erősítő (Hertz H420), Alpine 9855 fej. A szettet újonnan vettem ott, a többi hozott anyag volt. Mindent szuperül beépítettek, ajtószigeteléssel együtt. Elvileg egy másik fejjel próbálták ki, mert sajnos a fej előlapját otthon hagytam, és az Alpit csak akkor raktuk be, amikor végül mentem az autóért.
Beraktuk és végülis ment minden, csak éppen egyből kiderült, hogy valami nem kóser, a zene ki-kihagyott kb. 1 perc elteltével. Első felindulásból meg is adták Gombi számát, hogy biztos a fej, tegyük rendben. Igenám, csak közben hazafele, a rádióval is elkezdte és mikor beszéltem Gombival, erre így hirtelen ő sem tudott mit mondani, de hogy majd megnézi. Nos, később kiderül, hogy a fejjel nincs semmi gond, hanem a Hertz döglődik, valószínűleg letiltogatott (vagy amiatt a fej, mert a nyomó is kihagyott olyankor), amikor mindkét oldal az első csatornára volt kötve, mert közben néztem másik fejet hirtelen felindulásomban és egy segítőkész eladóval próbálgattuk sokat. Ugyanolyan Alpine 9855 volt az is, és ugyanezt produkálta, holott az ő autójában semmi baja nem volt. Volt viszont kéznél egy használaton kívüli erősítője (vmi kis MacAudio), ami ugyan hibás volt, sercegett, de azt rákötve semmi kihagyás nem volt.
Ezután kicsit játszadoztunk, hogy ide oda kötöttük a csatornákat/oldalakat, végül feles módon (bal elöl/jobb hátul) kötve életet leheltünk a rendszerbe. De nem hagyott nyugodni a gondolat, meg persze így marhára nem is ideális az egész, a jobb oldal máshogy is szól teljesen, elkezdtem másik erősítő után nézni. Tegnap ki is próbáltam egy Eton PA 1002-t. Ezzel viszont megint nem jártam sikerrel, holott az eladó autójában remekül szólt, akárhányszor raktuk vissza, merthogy vagy 3-4x járt ide-oda. Az én autómban a jobb oldal az istennek nem akart normálisan szólni vagy éppen egyáltalán nem, de az is előfordult, hogy csak pattogó hang volt. Természetesen a ki/beszerelésnél mindig ügyeltünk hogy semmi se legyen áram alatt (akkut levettem). Amit még soha nem tapasztaltam, hogy ha szólt is a jobb oldal, akkor sokkal halkabban, mint a másik, viszont akárhova tekertem a Balancet, mindig a bal oldal szólt, ráadásul ha középre tekertem teljesen elvékonyodott, ha meg vmelyik oldalra eltekertem, akkor szinte életre kelt, iszonyatosan jól szólt, nagyon mélyre le is ment, sokkal mélyebbre mint a Hertz-cel. Ha megfordítottuk a kábeleket, akkor persze a másik oldal nem szólt. Ha viszont visszaraktuk a Hertzet, akkor minden alkalommal szólt, úgy ahogy szokott, bár néha azzal is vacakolt, persze már haldoklik. Mindenhogy próbálkoztunk a kábelezéssel, de sehogy sem akart jó lenni a stereo Etonnal, pedig isteni hangja lenne azzal. A fejet is kivettem, annak is minden kábeljét átnéztük, megmozgattuk, de semmi előrelépés.
Teljesen értetlenül állok a a történtek előtt. Most meg már a Hertz-cel is elkezd sercegni, sisteregni gyakran, ha egy kicsit feljebb tekerném a hangerőt, aztán úgy tűnik eddig, hogy egy kicsit pihentetve, ha nem tekerem fel annyira, azért szól, csak sokkal szarabbul, mint egy normális erősítővel szólhatna.
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, hogy hogy tudnám rendbe tenni/tetetni a rendszert, mert két hete gyakorlatilag csak bosszúságot okoz, pedig rengeteget költöttem rá. Mégis mi a fene baja lehet, hogy egy teljesen jó stereo erősítővel nem akar normálisan működni? Most mégis fej? Kábelezés? Vagy az első szett hibás? Esetleg hangváltót kötötték rosszul? Vmi rossz testelés?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
jaffa 2843
Ármester
Üdv,
Létezik olyan USB modul radióhoz, amivel BT-os rádiót lehet varázsolni belőle? Gyakorlatilag csak hang átvitelre kellene (zene), telefonalni nem akarok vele. Csak Spotify menjen át.
JVC KD-R432
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Lite
őstag
válasz gabber01 #56185 üzenetére
Először a fej és az erősítő közti kábeleket, illetve a testeléseket nézd meg. Kicsit olyan, mintha az egyik oldalon a jel vezetése sokkal nagyobb ellenállású vezetéken történne, mint a másikon.
Ha több komponenst kipróbáltál, és máshol minden jó volt, akkor a kocsiból ki nem vett alkatrészekben lesz a hiba. A csereberéknél pattogó hang/nincs hang/van hang kicsit kontakthibára emlékeztet, amikor a mozgatással a "hol hozzáér a kábel a csatlakozóhoz,hol nem" jelenség áll fent. (és mondjuk a negatívnál a vezeték nem ér a csatlakozóhoz, de a szigetelésnek használt drótháló egyik szála meg véletlenül igen, így lehetetlen kis keresztmetszeten próbál közlekedni a jel)... -
Reneolus
tag
Axton C609 - ismeri valaki ezt az erősítőt?
Érdemes lecserélnem a jelenlegi Audison millennium power 4 erősítőmet erre? Hangban nem rosszabb?
Biamp-hoz jó lenne egy 5 csatornás erősítő, a jelenlegi 4 csatornás helyett...
Helix P DSP, JVC R981BT, Morel MT23/Soundstream Reference 300, DLS UP6/Emphaser EA2190, Emphaser EG12 (ETBR112)/Signat RAM3 MKII
-
gabber01
addikt
De ez sehogysem magyarázza, hogy ideig-óráig jelenleg is jó (fogjuk rá) a Hertz-cel a rendszer. Tehát amíg bírja a döglődő erő, addig szól a jobb oldal is rendesen, csak nem az elvárható minőségben. Magasabb hangerőt viszont már nem visel el a Hertz, elkezd sercegni, pattogni. Illetve egy hétig simán jó volt a tegnapi napig, amikor áttettük az Etont, igaz, nem is nagyon tekertem fel a hangerőt, merthogy bejáratós a Kicx. Hangsúlyozom, a cserénél semmi malőr nem történhetett, akkut levettem, és a kábeleket is nagyon ügyelve kötöttem át, biztos hogy minden a megfelelő helyre került.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Gyumadár
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki személyesen ezzel az installációval?
http://stradisound.cardroid.hu/Tudhat(érhet) valamit?
-
pengusz77
senior tag
válasz jaffa 2843 #56186 üzenetére
Nekem usb kábellel rá lehet kötni a telefont, van hozzá alkalmazás is... Balszerencsémre nincs okostelefonom
-
Joe fiú
senior tag
Üdv, sikerült vennem egy Steg K 2.01 és K 2.02-t, bajban vagyok. Szerintetek melyik lenne jobb? A két K a szettre és szubra, vagy a Steg 105.4 valamelyik K-val?
Illetve, tudom, hogy nem ajánlott, de félkomplett rendszert vettem. Érdemes kondit beiktatnom a rendszerbe, vagy felesleges?
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz jaffa 2843 #56193 üzenetére
Nem az USB BT modultól függ, hanem a fejegységtől.
Mivel a fejegységben nincs meg a hozzá szükséges hardver és szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest