Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz SaNyEe #42448 üzenetére
karcos műanyagra filléres neppertrükk: https://totalcar.hu/magazin/technika/2014/12/07/amire_meg_a_nepper_is_azannyazott/
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Richard!
addikt
Üdv!
A szélvédő belső feléről mivel szedjem le a szivárványos (zsíros ) filmréteget? Undorító és kívülről is láccik. Eddigi eredmények: ablaktisztító + mikrószálas = 0, ablaktisztító + papírtörlő = 0
Várom az ötleteketMa kezdődik életed háralévő része
-
Drughi
addikt
Sonax BSD-t lehet közvetlenül a mosás utáni vizes felületre fújni? És úgy szárazra törölni?
Sokan ha jól tudom amúgy is hígitják. -
K Norbi
addikt
Sziasztok!
K2 Spectrum viaszt használt valaki? [link] -
Peti78
őstag
válasz grizlisandor #42463 üzenetére
Olyan szürke volt mint amilyen a kis részen. Műanyag, kiszívta a nap, gondoltuk kicsit helyrerakjuk. Nem sikerült
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
MrSealRD
veterán
Tervez valaki rendelést külföldről? Slims, CYC, amit néztem. Mindkettőnél ugyanannyi körül van amit vennék... Ha vagyunk többen akkor még kevésbé fáj a szállítás...
Amúgy van még valami külföldi vagy hazai webshop ahonnan szoktatok rendelni? (Carpro, polirtech megvolt)
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Varshi
aktív tag
Sziasztok!
A gumi részeken (ajtótömítések) elkezdett az autó "nyikorogni", amikor kicsit csavarodik a kaszni, pl. padkáról leállva.
Korábban lekentem Sonax műanyagápolóval a gumikat, most legutóbb glicerinnel is, de még rosszabb lett. Mit javasoltok? -
i-sti
senior tag
Szombati autó:
[link]Novum Forum Siculorum
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Szolnokon vagy Kecskeméten políroz közületek valaki? 1,5éves az autó, csak mosókarcos (előző tulaj gépi mosóba hordta ). Tavasszal szerettem volna megejteni egy egyhe polírt, de egyre jobban idegesít Vagy az időjárás nem igazán alkalmas már?
Renault Megane IV Limited
-
8
senior tag
válasz Varshi #42468 üzenetére
A tömény szilikon és glicerin is megöli a gumi anyagokat, sokszorosára gyorsítja az öregedést.
Autoglym Vinyl & Rubber Care
Ajtókéderre is tökéletes, mindenféle nyikorgást megszüntet, vajpuha lesz tőle. Néhány havonta elég átkenni hogy ne jöjjön vissza a nyikorgás.
Előtte pucold meg őket és szedd le a sok rákent szilikont meg glicerint, utána ezzel áttörlöd és kész. Télen a befagyást is szépen megakadályozza.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
kazsolt
tag
Sziasztok
Ezt a terméket használta már valaki? Mi a vélemény róla? Videók alapján jónak tűnik, de kíváncsi lennék a szakavatottabbak mit szólnak hozzá.
https://polirtech.hu/spd/M-O31-250/Menzerna-One-Step-3-in-1-polirozoszer -
8
senior tag
Hátulról a 3-4. képen az a mosókesztyű lerakva a kőre kicsit sziven vágott
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
qfm
őstag
Most lesznek lecserélve a kerekek a kocsin, a nyáriakat hogyan érdemes kezelni, hogy minél jobban megőrizze az állapotát? Rengeteg gumiápoló típust látni, fogalmam sincs melyik jó.
Itt a topicban a sonax xtreme zselét láttam feltűnően sokszor említve a glicerinen kívül. Van attól jobb, a tároláshoz? Van valami hipermarket vagy országos lánc, ahol kapható?
Illetve még az ápoló előtt, hogyan érdemes előkészíteni a gumikat? Semmilyen tisztítószerem nincs a háztartásiakon kívül, így praktikus, ha valami könnyen beszerezhető megoldást tudtok rá mondani.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Csinálj meg egy felni mosást úgy ahogy szoktál, keress egy eldobandó rongyot és IPA-víz kombót (1:1) vigyél fel az oldalfalakra, át is sikálhatod kicsit, majd töröld szárazra. Ez eltűnteti a barna elszíneződést.
Kavicsozd ki és mehet a gumiápoló/glicerin - utóbbi hígítva szintén 1:1.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
M0RGI
őstag
A szilikonzsír is?
Az ajánlott gumiápoló anyag, ha jól tudom. Vagy nem?
Vagy használjam rá a KC plast star silicone frei-t? Azt a külső fekete műanyagokra vettem.2. Megjött a Shiny Garage Interior Quick Detailer Shiny Garage Interior Quick Detailer is. Az normális, hogy nincsen hozzá szórófejes vég? A fotókon van...(Ez az eper illat nem nagyon tetszik, remélem hamar elillan. A leírás szerint nem tolakodó az illata. Hát, kinek mi...)Shiny Garage Interior Quick Detailer
[ Szerkesztve ]
-
japci
csendes tag
válasz Charley76 #42466 üzenetére
Szia!
Én már használtam, van most is belőle, de én macerásnak találtam beledolgozni az apró "ricnikbe" a gumi oldalán, utána meg visszatörölni. Próbáltam a saját applikátorával, [ezzel] is, de többet nem veszek belőle. Amúgy szép eredményt hagy maga után, de inkább vettem valami [mást] , ami egyszerűbb. -
M0RGI
őstag
(#42482) i-sti, (#42481) RP1980:
köszi srácok, írtam nekik, küldik[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz Petyyyyy #42478 üzenetére
Ahogy egyre több dolgot olvasok itt, lehet nem ártana vennem egy APC-t. A Bilt Hamber Surfex HD elég meggyőzőnek tűnt, de nem találok belőle Magyarországon. Ti honnan szerzitek be?
(#42478) Petyyyyy
Utána néztem ennek az IPA vizes megoldásnak, ezt sem ismertem. Köszönöm.(#42479) i-sti
Köszönöm neked is. Valószínűleg a felni tisztítót teljesen kihagyom, valamilyen APC-vel megoldhatónak tűnik a feladat. A gumiápolót pedig még átgondolom, milyet is vegyek. -
MrSealRD
veterán
Halkan súgom, hogy a KC Green Star, az Alzában többnyire 1000Ft/palack áron szokott menni... Én onnan vettem még korábban.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Az elmúlt hónapokban annyit nézegettem autóápolási webshopokat mint még soha. Szerintem senkinek nem mondok újat azzal, hogy általában véve, ha egy kicsit jobb cuccokat akar venni valaki, és tisztességesen gondozza a külső belsőt, az utolsó csavarig akkor az nem egy olcsó játék... Innentől meg nem mindegy, hogy mit, honnan, mennyiért... Szerintem ez inkább az ide járó olvasóknak jó, hogy azért mégse duplán vagy triplán vegyék meg más boltból...
Innentől számomra a reklám fogalma is átértékelődik...[ Szerkesztve ]
-
RP1980
tag
válasz MrSealRD #42495 üzenetére
Jól mondod!
Más: [link] Hasonló termékkel találkozott már valaki? VAlami alternatíva esetleg? Ez a mattító hatás a videók alapján nekem nagyon bejött. A kormányomat egyszerűen akár mivel pucolom nem tudom mattá tenni. (talán ilyen volt már új korában is) Amennyiben nincs itthon elérhető termék ezzel a tudással, úgy lenne valaki aki társulna egy rendelésbe?
-
Petyal
tag
válasz RP1980 #42496 üzenetére
Ezekkel a "bőrre is és mindenre is" szerekkel én eleve szkeptikus vagyok. Mit használtál eddig a kormányra, ami nem jött be? Nekem eddig bejott a colourlock és a Fenice bőrtisztitója, ezekkel letorlod és olyan matt lesz a felület mint az általad linkelt képeken. Az autóm 190k futott azt a kormány is visszamattult tőle teljesen. Viszont ha bekenem impregnaloval is, attól újra kifenyesedik. Sajnos az egyetlen, tartósabb megoldás a bőr festés.
Ha a fenti két termék közül választasz, arra vigyázz, hogy ezekhez varázs szivacsot használni tilos, illetve a bőr dörzsölni nem szabad. Csak finoman letorlod, különben viszi/viheti a festéket is. Ja, a kímélő bőrtisztitót válaszd.[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Akinek ki van matulva a külső műanyag elemei, azoknak ajánlom [link] ! Az asszony Astráján próbáltam, nagyon meg vagyok vele elégedve. Az egyik elemének az egyik felét pár napja fújtam le, szépen tartotta magát. Részemről egyelőre meg van oldva a fekete műanyag problémája.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest