Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz ezsiasi #34970 üzenetére
Összefoglalóba olvass bele és abban van 1 kis segítség.
Más: az autó tele van ilyen kis sárga megszáradt maradvánnyal. Ez mi lehet? Az a fő bajom vele, hogy a szélvédőről sehogy se jön le (ablaktörlő lapát + jó sok tisztító folyadék), a lapát csak elmaszatolja, meg átmegy rajta..
[kép] -
Formaster
addikt
válasz ezsiasi #35973 üzenetére
Visszaszívom, eddig nem találkoztam vele, de annyiban egyezzünk meg, hogy közel sem hasonlít
Fandango amit anno rendeltem, egy fikarcnyi koszt sem hozott le, ellenben a rendes gyurma föld fekete lett. Egy youtube vlogger is dícsérte, a videójában úgy látszott működik, de ő is kihangsúlyozta, ill alatta a kommentekben is, hogy 90%-ban kuka ami kínából jön. Ezek szerint sikerült egy jobbat kifognod.
-
MrSealRD
veterán
válasz ezsiasi #41481 üzenetére
Nem ez a mentalitás tükröződik a videókból. De van lehetőséged indokolni is az állításod. Mert az így csak egy üres köpködés...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
gyeniko
őstag
válasz ezsiasi #41481 üzenetére
Én kedvelem, meg szoktam nézni a videóit. A Koch Chemie-ről tőle hallottam először, azóta használom. A csavar behajtóba fogható körkefe készletet nála láttam először, megvettem, használom.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Motion_Blur
félisten
-
Varshi
aktív tag
válasz ezsiasi #46029 üzenetére
Akkor nem értem a hozzám intézett kérdésedet.
Én Autoglym és Sonax, ill. ArmorAll és talán Mannol termékeket szoktam használni.
(értsd: ezeket vettem eddig az évek során, és még mindig nem fogytak el, többet már nem veszek csak azért, hogy próbálgassam )Asszem az Autoglym flakonján az van, hogy ha csillogó hatást szeretnél, vidd fel bőven és hagyd rajta, ha meg nem, akkor keveset és rögtön töröld vissza.
De meglátásom szerint egyik termék sem alkalmas arra, hogy a 10-15 éves használattól kifényesedett, nap által szétszívott, világosszürkévé vált műanyagot olyanra varázsoljon, mint egy új. /tévedés joga fenntartva, de ehhez inkább festék kéne, vagy bármi plusz réteget felkenő dolog, ami "fed", nem csak összeken&átitat /
Válaszoltam a kérdésedre?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest