- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Skype adatvesztés
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
ezsiasi #46029 üzenetére
Akkor nem értem a hozzám intézett kérdésedet.
Én Autoglym és Sonax, ill. ArmorAll és talán Mannol termékeket szoktam használni.
(értsd: ezeket vettem eddig az évek során, és még mindig nem fogytak el, többet már nem veszek csak azért, hogy próbálgassam)
Asszem az Autoglym flakonján az van, hogy ha csillogó hatást szeretnél, vidd fel bőven és hagyd rajta, ha meg nem, akkor keveset és rögtön töröld vissza.
De meglátásom szerint egyik termék sem alkalmas arra, hogy a 10-15 éves használattól kifényesedett, nap által szétszívott, világosszürkévé vált műanyagot olyanra varázsoljon, mint egy új. /tévedés joga fenntartva, de ehhez inkább festék kéne, vagy bármi plusz réteget felkenő dolog, ami "fed", nem csak összeken&átitat /
Válaszoltam a kérdésedre?
-
Formaster
addikt
válasz
ezsiasi #35973 üzenetére
Visszaszívom, eddig nem találkoztam vele, de annyiban egyezzünk meg, hogy közel sem hasonlít
Fandango amit anno rendeltem, egy fikarcnyi koszt sem hozott le, ellenben a rendes gyurma föld fekete lett. Egy youtube vlogger is dícsérte, a videójában úgy látszott működik, de ő is kihangsúlyozta, ill alatta a kommentekben is, hogy 90%-ban kuka ami kínából jön. Ezek szerint sikerült egy jobbat kifognod.
-
Sanki
addikt
válasz
ezsiasi #34970 üzenetére
Összefoglalóba olvass bele és abban van 1 kis segítség.
Más: az autó tele van ilyen kis sárga megszáradt maradvánnyal. Ez mi lehet? Az a fő bajom vele, hogy a szélvédőről sehogy se jön le (ablaktörlő lapát + jó sok tisztító folyadék), a lapát csak elmaszatolja, meg átmegy rajta..
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Wuthering Waves
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest