Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33243) Peti78


Peti78
őstag

Üdv.:
Ma felkerültek az alufelnik, amiket szépen letisztítottam, és két rétegnem fussoztam még múlt héten. Mivel poros volt az eső (por mindig van Debrecenben) elvittem lemosni. A kocsira vasárnap került két réteg fusso, ami hozta is az elvártat, a felnire voltam kíváncsi. Lándzsás mosóban csak sima vízzel takarítottam, nagyon szépen lehozta a port, és a ma reggeltől rákerült fékpor gyönyörűen lejött. Nyilván nem ez a mérvadó, de nem bírtam tovább várni, mert a gumikra is kellett Perl-t raknom.
Perl:
Az asszony autójára a múlt héten kentem fel. Gyönyörűen tartja magát, a parkolóban látványosan a legfeketébbek a gumi és műanyag részek. 1:1-ben arányban kevertem, nagyon meg vagyok elégedve eddig vele, kíváncsi vagyok menynire tartja magát. Persze, ha valaki ennél jobbat, tartósabbat tud mondani, hajlok a kipróbálásra.

Polirtech.hu :
Rendeltem többek között [Advanced-Neutral-Snow-Foam] -ot tőlük. E-mail-en és telefonon is készségesek, segítőkészek voltak. CG termékeik is vannak, hamarosan felkerül minden a webshop-ba. Pakoltam még egy alta foam 2000 habosítót a csomagba, és VP Bilberry felnitisztítót is. AZ alta foamra úgy várok, mint a megváltóra. :)

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.