Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Májsztró #1428 üzenetére
Az ár "nem számít", olyan értelemben, hogy kb. bruttó 32-33.000-ig elmegyek. Teljesítményben a 3850/4670 a minimum, hűtésben viszont minél jobbat szeretnék (már úgy értem, hogy alapból megfelelő hűtő legyen rászerelve...ne olyan, mint a 4850-esek referenciahűtője, ami egy kalap...... az
)
Igazából a mostani karim is elég lenne, ha 512-es lenne és jobb hűtő volna rajta. Viszont ezt a két problémámat csak cserével tudom megoldani. Egy-két játékban vettem észre (pl. Crysis), hogy a hirtelen fordulásoknál apró berángásokat produkál a kari. Láttam ugyanezeket 512-es 3850-el és szintén 512-es 2900Proval is, ott semmi ilyesmi nem jelentkezett, pedig utóbbi még lassabb is picivel.sysrq: Grid az nekem is fut, mint a szél (1280x1024, ultra quality, átlag 45fps körül, igaz, szűrők nélkül), de a DiRT alá izmosabb gép kell, mivel az jóval bénábban van optimalizálva. Ennek ellenére elfutogat az is jól, de a 3850 és a 4670-nek eltérő a felépítése, nem tudtam kikövetkeztetni, hogy melyikben melyik jobb.
És nem akarok hidegzuhanyt, ha netán 4670-et veszek, hogy teszem azt szaggatni kezd az egyik kedvenc autós gammám
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest