Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Ha valakinek kell eladó 2900GT katt

-
XuChi
addikt
Sziasztko.
Nekem van egy Hd 2900gt Sapphire karim. És erre szeretnék Zalman VF-900Cu hűtőt rakni.
Ezt bátran rárakhatom nem lessz gondja??? Meghűti rendesen? A memóriákra nem kell hűtő süni?
-
XuChi
addikt
Hülye kérdés.
Crosshair lapban valaki próbálta már a crossfire-t???

Csak mert egy kolega azt mondta hogy sli is és crossfire is megy benne.
-
XuChi
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
ööö és azt hogyan? Priviben folytassuk szerintem
. Köszke. 

-
XuChi
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
És az 1.35v-ot hogyan adom meg neki?
-
XuChi
addikt
Szerintetek egy asus crosshair alaplapban egy 5200+ ami 2.99ghz pörög 2gb ddr2 990mhz geil ultra 5-5-5-15-ön, egy 820/2400-ra húzott 2900pro 1024mb gddr4-el elért 9824 pont 06-ban nem baromira kevés???????????
Én olyan 14k-ra számítottam

-
XuChi
addikt
Köszike. Remélem sok örömöt lelek majd benne. Már csak a Fsp Vga Power-t kell legaroznom mert sajna az a rossz a gépemben
. Szaraxik, nemadja rendesen a feszt és fagy töle minden kártya. De a mostani 7900gto a chifi 500w-ról pörög és semmi baja. De ha átdugom az fsp-re akkor meg néha villog eggyet a moncsi. Sajna ez az fsp nem fozza a megszokott fsp minőséget. Remélem amit cserélnek az már jó lessz végre.Este irok eredményeket a kártyáról.

-
XuChi
addikt
Na sziasztok.
Beszereztem egy 2900pro 1024mb 512bit karit. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata húzás terén? A gyári hűtőt szeretném lecserélni rajta valami normálisabbra de olyan kéne ami a memóriákat is hűti rendesen.
Valami ötlet?
-
XuChi
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Onnan hogyan lehet húzni????

-
XuChi
addikt
Most a fsp vga power ki lett iktatva. Kiváncsi leszek.
Aszem este ráeresztek egy 12órás 3dmark03 tesztet erre a dögre.
Ja és megy vissza az xp mert a vista alatt a crysis lowban 12fps a anyahajós jelenetnél
játszhatatlan. 
-
XuChi
addikt
Elötte egy 7950gx2 is és egy 8800gts 320 oc volt a gépben és hasított vele minden gond nélkül.
Most a chieftec 500w-ról kapja a 12v-ot és semmi baja eddig.
Lehet hogy az fsp vga power 300w szar ????

-
XuChi
addikt
Jó reggelt mindenkinek.
Tudom baromi nagy off de megosztom veletek!!.
Valami baromira nem stimmel a gépemmel: Reggel bekapcsolom és se kép se hang semmi!! Mondom fasza reset, semmi power off-on semmi. Táp le- fel és woala pittyen a kicsike és minden rendben. Mondom kira megy. Win felál minden ok. Mondom akkor most befejezem a Crysis-t. Nyomom az ikont lemez beolvas kira indul is. Erre NINCS KÉP. Csak villog a moncsi hogy no signal. De a vinyó ilyenkor ezerrel világít hogy dolgozik. De hang nem jön a fülesböl, hogy futna e a video. Mondom de jóóó. Reset. És megint no signal se hang se kép az elején., Megint kikapcs bekapcs semmi. Táp ki - be és megint megy. Nem tom mi van a gépemmel de nagyon unom, aszem lassan áttaposom a téglafal másik oldalára
[/OFF]Hát bocs az off-ért de hátha tudtok valami okosat mondani.
ON
-
XuChi
addikt
10510pöty.
Ez nem valami jó

-
XuChi
addikt
Sajnos a procimat nem tudom 3.2ghz-nél tovább rángatni mert a ramok sajna nem birják.
(elindul a gép de memtest 86-ban a memátvitel a töredékére esik. 960on megy a ram a proci 3,2ghz és 4800mb\s, de ha a cpu 3.8ghz és a ram ugyan ugy akkor csak 2500mb\s
)Kiváncsi leszek mit megy igy a kari 794\1000-en. Ennél feljebb nem megy a kari sajna nekem sem
. -
XuChi
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
A procim alapon volt.
Most néztem. Teszt megy már
. -
XuChi
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Köszi a help-et.
Most nézem tuningal az eredményt. Alapon 8870 pont 06-ban.
Most megy a teszt 780\1000-en.
Kiváncsian várom a végét.
-
XuChi
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Az a furi hogy felraktam a gyári cd-röl a drivert és azóta hibátlan. Eddig a 7.12-vel próbálgattam

Nem értem ezt az egészet
.Ennyire nem bir drivert irni az ati????
-
XuChi
addikt
A másik lehetöség hogy csak simán lekapcsolja a monitort.
Ezt xp-n is vistán is csinélja.
A kártya e miatt volt szervízben de ott nem csinálta (sajét szememmel láttam!!!!)
Mi a pöcsömér csinálja ezt???????

-
XuChi
addikt
Hatalmas segítségre lenne szükségem.
Uj win van a gépemen, no tuning, minden alapon!!!
És akármeik 3d-s alkalmazást inditok azonnal ez fogad!!!
ezzzzz
Már a hajamat tépem

-
XuChi
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Aszem akkor maradok egyenlőre az 1 kártyánál.
-
XuChi
addikt
Sziasztok. Utólag is boldog karit mindenkinek, remélem jól telt.
A kérdésem az lenne hogy mien teljesítményre számíthatnék ha vennék egy tesót a mostani sapphire 2900pro 256bit 512mb ddr3 mellé?
Most 10900pöttyöt kapok húzva. Ha lenne egy tesókája mennyit menne kb?
Megérné venni mellé egy párt?
A hülye kérdésért sorry,
-
XuChi
addikt
Hát nem tom neketek hogy ment 820-on a kari de nekem állandóan hibát jelez a VPU recovery

.Ez azt jelenti hogy ennyit sem bír a kártya??

-
XuChi
addikt
Amúgy végre hozzám is elért a kártyám a havertól (használt de kicsit spóroltam igy).
2900pro 256bit 512mb. Mennyire lehet ezt rivatunerrel megrángatni?? P35-ds3R alaplapom van mellette egy huzott 6750.
Nem nagyon merem sokáig rángatni. Mi a stabil vége?
Nem nagyon tudom atinál mi történik ha túlhuzzák? Nvidia volt eddig sok nálam ott csak szemetelt, nyomtam egy resetet, visszábbállítás és ment is tovább.
Ati-nál ez hogy van?

-
XuChi
addikt
válasz
Adamka3kerék
üzenetére
Szia.
Mi baja az alaplapodnak? Nekem is ilyen van csak az R végű. Szal ha tudok segítek szivesen.
Üdv.
-
XuChi
addikt
Jó reggelt mindenkinek!!
Kérdésem az lenne hogy tudtok e ajánlani egy jó hűtöt a sapphire 2900pro-ra ami halk és még a tuningot is elbirja vele a kari. Amugy mi a biztonságos határ a tuningban? Valaki irna eredményeket?
Köszönöm.

-
XuChi
addikt
Én ma bevásároltam egy fsp vga power 300w-ot kiváncsian várom mit tud

-
XuChi
addikt
Sziasztok. Keresek megvételre Radeon 2900pro 512mb vga-t.
Kp-ban fizetek. Árat megdumáljuk.
Tel: 06-30-94-94-366
A márka mind1 de gari kell. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Razer gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.
.

. Szaraxik, nemadja rendesen a feszt és fagy töle minden kártya. De a mostani 7900gto a chifi 500w-ról pörög és semmi baja. De ha átdugom az fsp-re akkor meg néha villog eggyet a moncsi. Sajna ez az fsp nem fozza a megszokott fsp minőséget. Remélem amit cserélnek az már jó lessz végre.