Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bernyo
csendes tag
válasz
banderasz77 #6793 üzenetére
A gyári kábelt is emberek rakják össze (vagy gépek, de inkább szorgos kis munkások) így ők is tévedhetnek.
Én viszont nem tévedek. Meg egyébként is azon a plusz két lyukon egy fesz. mérő lehet, ami ha mér 12v-t akkor jó, akkor lehet tuningolni, ha nem akkor nem. De várom nálom többet tudó kollégák hozzászólását, mert lehet butaságokat irogatok, ha igen, akkor utólag bocsánat.
Ja, és még annyit, hogy én nézegettem listákat, meg telefonáltam és nem nagyon találtam semmilyen átalakítót, aminek 8pines a vége, se molexet, se 6-pin-t. Molex talán volt valamelyik bazárban itt. Ja, meg egy boltban volt 8->6pin átalakító, azt aki kitalálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tajvan egy szeletet sem ad az USA-nak a TSMC-ből
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Építő/felújító topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Ti AMP Holo 12GB - Garancia
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest