Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
-
Dashes
őstag
válasz
speed3456
üzenetére
Nem értem, hogy jött össze neked a 4,8Ghz, de maradjunk a 3Ghznél, és a topik témájánál, ez nem ide tartozik.
A windows/pár program mindig így számol: aktuális fsb*maximális szorzó(11), ezért 4,2Ghz most éppen.
#22613 Akkor minek vagdalóztál értelmetlen eredményekkel?...
OFF-ot fejezzétek be, pls! -
FeRRaR1
őstag
válasz
speed3456
üzenetére
de a 4,8 at csak a 3 Tré írja sztem, mert a szorzót max nak látja, de tuti nem nyertél vele annyit mint kéne, ha 4,8 on is megy....
A 8.8 as catalyst nem hoz gyorsulást a játékokban, most hibákat javítottak, bele tették a Power Play 2 őt, meg csomó Avivos HDs meg Div X es cuccot, de akiket olvastam, nekik gyorsult is minden olyan 4-5 Fpst

De azért érdemes feltenni
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
speed3456
üzenetére
Helló. Az E4500-at mennyin megy most? Mert nekem is ilyen a prockóm. Azért vagyok rá kiváncsi hogy mennyire hajtja ki az a szegény pára a 4850-esed.
Csinálhatnál 1280-ban egy cryfos bencsmarkot, hátha összetudnám vatni a saját 2600xt-és eredményemmel. Előre is köszi...
-
bbchris
senior tag
válasz
speed3456
üzenetére
Le kell tölteni hozzá az ATI hotfix-et . Amit kaptam Cd-t a 4870-hez azon is rajta van egy link ahonnan le tudod tölteni és már működik is rendesen .
Slett27 Érdemes matatni a hűtőt egyáltalán ?! Én nálam még sosem pörgött fel annyira . Idáig jól hűt még pedig meleg van itt fen a tetőtérben a gépnél . Egyértelmű jobb választás az ATI mint a GTX-260 márcsak a kép miatt is , meg ugye még hivatalosan nincs Catalyst , sztem még növelnek rajta pár százalékot .
-
bbchris
senior tag
válasz
speed3456
üzenetére
Igen már az UT3-mon túl vagyunk a Crysis -t még nem néztem . Háát nem gondoltam volna hogy ilyen jelentős az eltérés . Egy csomó effekt kimaradt az NV-nál amik az ATI-nál előjöttek . Más a napfény a fák között , tócsa a földön , lógó jégcsapok és olyan dísznövények amiket sosem láttam ezidáig . Sokkal részletesebb a szobor stb . Most már kezdem belátni hogy az NV hogy átveri az ügyfeleket az fps-el , így könnyű hogyha egy csomó effekt nincs benne a játékban .
-
Jiced
csendes tag
válasz
speed3456
üzenetére
Érdekes, bár azért ez nem annyira új, a HD3870 IceQ3 is festett.
Más:
Tudna valaki info-t adni arról, hogy mennyivel emelkedett a proci, ill. NB hőmérséklete az S1 vagy csilla felrakása után?
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor az 2,4Ghz.... Ami amugy meg karcsú egy 4850-hez 
Mutass egy CPU-Z képet egy fél órás Primeal.