- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Aktív témák
-
Zebu
addikt
Na ma rákerült egy GFX Chilla a Gigabyte 4850-re. Kiváncsi leszek mennyire fog melegedni terhelve.... Lehet megpróbálkozom egy kis tuninggal is. A kérdés az, hogy érdemes-e? Várható érezhető különbség? Teszt igazából nem érdekel, viszont ha egy 10% gyorsulást el lehet érni akkor megéri elgondolkodni....
-
$p@rr0w
őstag
Hát az tény hogy Neverwinter Nights 2 (főleg az 1.0-s verzió) kegyetlenül rosszul van optimalizálva, az első látványos gyorsulás az 1.04-nél jött, mindenesetre szerintem hagyd azt az opciót, sokat nem javíthat rajta csak bugos gondolom...
(#16468) nepszter1: Ezt vettem alapul. Kicsit én is furcsállottam, de azért nem tartom teljesen lehetetlennek.
(#16476) Chapel: Szerintem te még ne cserélj, kicsit vedd lejjebb az Assassins Creed grafikáját inkább (mondjuk úgy tudom tft-n problémás a nem natív felbontás, szóval ha ez miatt akarsz cserélni, azt még megértem). Kihajtaná azon az órajelen, mondjuk +200mhz el több lenne az ideális, de 1680ban elég a mostani órajel is. A Crysis meg mindennel akad...
-
XoZ
aktív tag
Egyszer már bemásoltam ide gbors fórumtársunk remek és lényegretörő leírását a vsyncről, remélem segít: [link]
Más: megérkezett az országba a Sapphire 1 Gb-os és a Toxic 4850 verzió, ez utóbbinál kb. 7000 forint a felár a sima 4850-hez képest, ami a hűtést és a gyári tunungot figyelembe véve éppenhogy elfogadható (egy AC S1 vagy Chilla is + 4-6 ezer, az órajelek pedig 675 Mhz GPU, 2200 Mhz RAM).
-
tibz03
őstag
Lazán elbírja.
Amit a holnapon írnak, az marketing rizsa. Egy 350-es tápra már kissé félve bíznék 4850-et, de szerintem egy minőségibb darab még így is megbirkózna vele.
Laller19: Az eladóknak nem szabad hinni, mert egyrészt próbálják az emberre sózni a drágábbat, másrészt meg fingjuk sincs egy csomó dologról, amit az itteni PH-sok sokkal jobban vágnak. (Persze tisztelet a kivételeknek!)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest