Új hozzászólás Aktív témák

• pacman_123

tag

válasz kavalkád #47325 üzenetére

Most nézem hogy rossz 5let volt az "ilyesmi" szettet belinkelni, de a galériámban látszik ezen a képen, hogy nekem is ugyanaz van mint amit Schumibácsi belinkelt. Meg a példavideómban is ugyanaz van. És azután azt végignézve ... nekem elég pontosnak tűnik, tüske nélkül is, szélen is, táblaközépen is (OK, nem te írtad a táblaközepet, Schumibácsi, te is reagáltál rá azért vittem tovább így).

Egyébként én a legelejétől tüskéztem. Egyrészt azért, mert isten ments hogy elolvassak egy használatit (nemtom egyáltalán adtak-e hozzá), plusz szokásommal ellentétben semmilyen oktatóvideót nem néztem meg róla.

OK, göcs is van a világon, és ha a tipli odesik akkor ott valóban óvatosan kell fúrni. Aztán az is igaz, hogy amit linkeltél az jöl rögzíthető a szélen, de ha a göcs a tábla közepén van ... és néha oda is kell tiplit tenni. Sztem itt a megoldás az, hogy - ha lehetséges - előte oddafigyelve, a göcsös helyen odébbteszed a tiplit pár centivel.

Én nem nevezném pénzkidobásnak a WolfCraft tiplizőt. Biztos van tőle jobb is (pl lásd a kollégák azóta belinkelt home made tiplizőit) , de ... na mindegy, ebben legfeljebb nem értünk egyet :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés